KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
prije 2 godine i odnosila se na strane igrace, zato smo mogli angazovati rizvica, sindisa, alispahica, rahimica, lerica, ..., a cak smo posljekazne angazovali kruslina i radica koji su inace stranci
zato nevidim problem sto se nebi angazovao tuljkovic da hoce, a cak mislim da nebi bilo problema ni za krupaliju
zato nevidim problem sto se nebi angazovao tuljkovic da hoce, a cak mislim da nebi bilo problema ni za krupaliju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:prije 2 godine i odnosila se na strane igrace, zato smo mogli angazovati rizvica, sindisa, alispahica, rahimica, lerica, ..., a cak smo posljekazne angazovali kruslina i radica koji su inace stranci
ps kad smo dobili kaznu,tada se obadvojica igrali vani,ako se ne varam.
Mujo poljska,Damir fra,spanija.
pa nemoze kazna gledati ko je kada i gdje igrao u momentu kazne, nego da za tim mogu nastupati samo domaci igracilumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:prije 2 godine i odnosila se na strane igrace, zato smo mogli angazovati rizvica, sindisa, alispahica, rahimica, lerica, ..., a cak smo posljekazne angazovali kruslina i radica koji su inace stranci
ps kad smo dobili kaznu,tada se obadvojica igrali vani,ako se ne varam.
Mujo poljska,Damir fra,spanija.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
da.neno#4 je napisao/la:@lumani je u pravu.
domaci igraci koji su igrali van zemlje u trenutku kada je izrecena kazna, ne mogu biti registrovani.
da nije tako, naslo bi se mogucnosti da se to zaobidje. npr. dovedes domaceg igraca u neki drugi klub u bih. regustrujes ga samo fola radi i onda lagano predje..
- storm_raider
- Kontakt:
Jucer poraz trojkom u zadnjoj sekundi. Po kvaliteti malo smo jaci od Vogosce, s tim sto sad za njih igra Hot i to prilicno dobro. 27 poena je cini mi se utrpao Posusju. Bosni se ne nazire izlaz iz ove situacije sve dok ne dodje neko ko moze da pare donese.
Sport je lijek za tijelo i duh.
I to 9 skokova i 6 asistencija je dodao. A kod nas sveukupno nikada nije imao takav ucinak. Da nam dodju Kobe i Lebron mi bi to upropastili sve.storm_raider je napisao/la:Jucer poraz trojkom u zadnjoj sekundi. Po kvaliteti malo smo jaci od Vogosce, s tim sto sad za njih igra Hot i to prilicno dobro. 27 poena je cini mi se utrpao Posusju. Bosni se ne nazire izlaz iz ove situacije sve dok ne dodje neko ko moze da pare donese.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
KK Bosna
Bosna u nedjelju u dvorani Ramiz Salčin domaćin u 2. kolu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zasto nije u Zetri ????Mancini je napisao/la:Bosna u nedjelju u dvorani Ramiz Salčin domaćin u 2. kolu.
Vjerovatno se nisu dogovorili.ameame je napisao/la:Zasto nije u Zetri ????Mancini je napisao/la:Bosna u nedjelju u dvorani Ramiz Salčin domaćin u 2. kolu.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ma sta ce im zetra i ramiz salcin ce biti prevelika dvorana za navijaceMancini je napisao/la:Vjerovatno se nisu dogovorili.ameame je napisao/la:Zasto nije u Zetri ????Mancini je napisao/la:Bosna u nedjelju u dvorani Ramiz Salčin domaćin u 2. kolu.
Sampioni
Ali zato Amin Hot u Vogosci vec drugi put zaredom preko 20, kod nas toliko nije zajedno sve dao.

Ali zato Amin Hot u Vogosci vec drugi put zaredom preko 20, kod nas toliko nije zajedno sve dao.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Rezultat?
Bosna-Posušje 88:73.Semper je napisao/la:Rezultat?
Pozvani smo na turnir koji Euroliga organizuje u mladjim kategorijama.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Ali Demić igrač utakmice,najbolja partija u dresu KK Bosna.Iako još uvijek nemaju konstantu nekako mi se čini da se Buza i A.Demić polako bude.Ono što je činjenica jeste da oba moraju značajno popraviti skok igru.Ništa novo neću reći ako kažem da je skok i dalje najveća boljka.Rijetko da ćemo neku ekipu nadskakati i u ovoj smiješnoj ligi.
Trener nam je loš.Očekivano.Alispahiću, onoj "krampi" od igrača uredno daje 15-20 min u igri po meču,Hasandiću večeras ni minute.
Da nisam bio onako glasan i direktan sa tribina prozivajući trenera da uvede mlađe igrače ni Vuković ne bio ulazio u igru.Ovako je i on dobio par minuta na kapaljku iako sam ja navijao da vidim nekoga drugog.
Poruka za Hasandića je da što prije bježi iz Bosne ako sebi misli dobro.Samo se pitam ko li ga je prevario da dođe u ovako neperspektivnu sredinu gdje Samir Lerić sa 40 godina u "guzovima" ima urednih 25 minuta u igri?
Trener nam je loš.Očekivano.Alispahiću, onoj "krampi" od igrača uredno daje 15-20 min u igri po meču,Hasandiću večeras ni minute.
Da nisam bio onako glasan i direktan sa tribina prozivajući trenera da uvede mlađe igrače ni Vuković ne bio ulazio u igru.Ovako je i on dobio par minuta na kapaljku iako sam ja navijao da vidim nekoga drugog.
Poruka za Hasandića je da što prije bježi iz Bosne ako sebi misli dobro.Samo se pitam ko li ga je prevario da dođe u ovako neperspektivnu sredinu gdje Samir Lerić sa 40 godina u "guzovima" ima urednih 25 minuta u igri?
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
S kim Bosna igra sljedecu, je li u Zetri ili u Ramiz Salcinu ?
EDIT : Evo sad vidim igramo sa Zrinjskim u Mostaru trenutni rezultat 19:14
EDIT : Evo sad vidim igramo sa Zrinjskim u Mostaru trenutni rezultat 19:14
-
- Kontakt:
HKK''ZRINJSKI''-KK''BOSNA''Sarajevo 82:76
vidim da su se vukovic i hasandic naigrali, dok je alispahic razvalioremistarmo je napisao/la:HKK''ZRINJSKI''-KK''BOSNA''Sarajevo 82:76
stvarno sam saomahozonista kada i dalje pratim bosnu i ovoga barem za sada kvazi trenera
-
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu.Dugo sam u kosarci.Moram reci bez imalo susprezanja da trener Bosne je najslabija karika.Mozda je kao igrac bio na razini ,ali poteze koje je radio tj,ne radio nemaju ni malo logike.2,3 puta je kasnio sa time out-ima da presjece serije Zrinjskog.Petorka koja je startala ja mislim da ni na treningu nije igrala zajedno.Kasnio je sa postavljanjem zone jedno 20 min.a kad ju je stavio stavio ju je u krivo vrijeme jer se Bosna vratila covjekm na -5.Zrinsjki se adaptirao brzo na zonu ali trenera nije omelo da je ostavio jos 3,4 minute i da Bosna ode u minus iz kojeg se ne moze vratiti.Nije ni pokusao opteretiti njihovu dvojica najboljih igraca Jazivna i Sinadinovica.Zadnu cetvrtinu playmaker Zrinjskog Sinadinovic koji je vec na umoran cuva Alija Demica i to 5 minuta i to niko na klupi Bosne ne vidi a ni igraci i stoje najbolje Demic se izvlaci sutirati trice i to mu se uredno pusta.
Ja ne znam ko i kako radi scouting u Bosni ,ali nadam se da goreima interent u Sarajevu i da na youtubeu mogu vidjeti prijasnje utakmice protivnika.
Sve u svemu ,ne znam situacij u SA i oko Bosne,ali to vidi se da je trulo i da Bosna nece izboriti ni Ligu 6.Ako ista misle trebaju se zahvaliti treneru i pokusati dovesti jos jednog visokog jer ce ih sve ekipe nadskakati.Lera moze pomoci 15-ak min i on to radi vise nego korektno.Ali Bosne ne moze kupiti kos iz reketa.Ostali igraci osim Avdibegovica i Rizvica koji igraju bakset su toliko nazadovali da je to sramota,pogotovo Hodzic.Ne znam sto ne koriste Hasandica .Jer znam da je prosle godine u Zri bio bolji od svih ovih sto sad tamo igraju.
Kao postovatelj KK Bosna sam bio dobronamjeran u ovoj maloj analizi .
Ja ne znam ko i kako radi scouting u Bosni ,ali nadam se da goreima interent u Sarajevu i da na youtubeu mogu vidjeti prijasnje utakmice protivnika.
Sve u svemu ,ne znam situacij u SA i oko Bosne,ali to vidi se da je trulo i da Bosna nece izboriti ni Ligu 6.Ako ista misle trebaju se zahvaliti treneru i pokusati dovesti jos jednog visokog jer ce ih sve ekipe nadskakati.Lera moze pomoci 15-ak min i on to radi vise nego korektno.Ali Bosne ne moze kupiti kos iz reketa.Ostali igraci osim Avdibegovica i Rizvica koji igraju bakset su toliko nazadovali da je to sramota,pogotovo Hodzic.Ne znam sto ne koriste Hasandica .Jer znam da je prosle godine u Zri bio bolji od svih ovih sto sad tamo igraju.
Kao postovatelj KK Bosna sam bio dobronamjeran u ovoj maloj analizi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.