FKR 87-UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kakve prodane duse o cemu ti ?Omerbavarac je napisao/la:Prodane duse.
Da smo zasluzeno izgubili ja bi im cestitao, al ovo je cista kradja i bas su iskoristili priliku da sjebu utakmicu, neki dan kad sam vidio da je ovaj sudija iz Sirokog odmah sam pomislio na namjestaljku i evo to se i desilo...Nema Saveza odmah kradja !!!avlami97 je napisao/la:Onaj radio-komentator kaže da je sudija upropastio utakmicu. volio bih nekoga ko je bio na tekmi nešto kaže i o tome. Za koga je navijao širokobriješki sudija? Sudije u našoj ligi uvijek za nekoga navijaju. Pozdrav.
Fino jarane, prodala bagra tekmu.fukara87 je napisao/la:
Kakve prodane duse o cemu ti ?
evo da citiram sam sebe i znao sam da mi je cudno ovo sve bilofukara87 je napisao/la:Ni manje ni vise hercegovac sudi utakmicu, cudno brate cudno
joj kod tebe logike jbtOmerbavarac je napisao/la:Fino jarane, prodala bagra tekmu.fukara87 je napisao/la:
Kakve prodane duse o cemu ti ?![]()
Ovo se moglo i naslutiti, ali opet je postojala vjera da nece nesto takvo napraviti, ali nazalost isto se desilo.
jesi li bio na utakmici???pa jbt jesu li igrači slobode mogli izdržat još 2 minute a da ne skrše protivničkog igrača,ili je on sam pao pa je sviran penalfukara87 je napisao/la:evo da citiram sam sebe i znao sam da mi je cudno ovo sve bilofukara87 je napisao/la:Ni manje ni vise hercegovac sudi utakmicu, cudno brate cudnoako ste imalo pametni i ako pratite ovu ligu skontali bi neke stvari...jer nisam se ja jucer rodio
Svaka čast, Ajnštajne.fukara87 je napisao/la:evo da citiram sam sebe i znao sam da mi je cudno ovo sve bilofukara87 je napisao/la:Ni manje ni vise hercegovac sudi utakmicu, cudno brate cudnoako ste imalo pametni i ako pratite ovu ligu skontali bi neke stvari...jer nisam se ja jucer rodio
Koja logika jbtDabar je napisao/la:U pravu je omerbavarac,možda su igrači Slobode pustili utakmicu,jer oni ipak vole nas ,prvo im Široki odnese bodove,evo sad i Zrinjski susjedi![]()
![]()
Dašta odo se najest i zapitfukara87 je napisao/la:Koja logika jbtDabar je napisao/la:U pravu je omerbavarac,možda su igrači Slobode pustili utakmicu,jer oni ipak vole nas ,prvo im Široki odnese bodove,evo sad i Zrinjski susjedi![]()
![]()
bas si me nasmijao nego sad ce dole jagnjetina u jablanici mislim da je vec pripremljena za Olivera Kozula
Pogresno si me razumio.fukara87 je napisao/la:
joj kod tebe logike jbtpa zar nije bolje da plate sudiju manje para nego da placaju citav tim Fk Slobode ? cim je sudija iz Sirokog Brijega nije njima tesko platit janjetinu dole i sve ostalo