AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 16 avg 2015, 02:14

miki_92 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Dovesti jos Kolasinca i Vrsajevica i eto ti ekipe za Ligu Sampiona :rol:
DDR dobija nasljednika :kafa:

slika

slika
To je to :mrgreen:

Pravi igrac nema sta
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 avg 2015, 02:14

miki_92 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Dovesti jos Kolasinca i Vrsajevica i eto ti ekipe za Ligu Sampiona :rol:
DDR dobija nasljednika :kafa:

slika

slika
To je to :mrgreen:

Pravi igrac nema sta

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 16 avg 2015, 02:24

necemo se zezat, al ovaj Kolasinac bi bio pravo pojacanje al fkt.
Trebaju nam dva lijeva beka, jedan desni i 2 stopera, po meni.
Nerealno je ocekivati Torosidisa na lijevom beku, a toliko utakmica, takodje i Maicona, koji ce u pola sezone pocet da pije i da se zajebava.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 avg 2015, 03:53

Maicon se vec opija a Bogami i zayebava tako da od njega nema nista u ovim velikim tekmama.Daj Boze da dovedemo dva stopera i lijeva beka al nesto ne vjerujem.Toro i Digne ce igrati na lijevom beku a na desnom Florenzi i Ridiger koji moze igrati tu poziciju.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 avg 2015, 04:20

Ma rudinger ce stopera igrat, a nek mali florenzi nastavi na beku nije los i samo bolji može biti ;)

Rudinger, Digne, taj lijevi bek iz Brazila + onaj stoper iz catanie za 2m sto se sve dogovorili i mislim da je to to od pojačanja za vas ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 avg 2015, 09:13

maicon, toro i florenzi su na desnom beku. jednostavno ne vidim kako ce rudiger tu dobiti minutazu, tako da je on taj treci stoper 100%, a s ovim iz catanie se jos uvijek natezemo i odugovlacimo jer sabatini trazi nekog boljeg stopera.

nego, oplakah :urnebes:

slika
Manuel je napisao/la:Maicon se vec opija
ma odakle vam te informacije?

njegov problem su godine i nedostatak motivacije. zadnje sezone u interu je odradio nesto slabije jer u odbrani i nije nikada bio pretjerano dobar, a kako je stario igrao je sa sve vecom kurcoboljom. to je prenijeo i na sezonu u cityu, a onda kada je dosao kod nas u sezoni prije svjetskog prvenstva bio je jedan od najbitnijih igraca i zasluzio je produzenje ugovora jer igrao je za mjesto u tih 23 putnika za brazil. nedostaci u odbrani su i dalje bili tu, ali igrao je sa istim zarom sa kojim je postao jedan od najboljih bekova svijeta i to se i odrazilo na nase rezultate. nakon toga izgubio je mjesto u reprezentaciji, izgubio motivaciju i ponovo poceo igrati kao preko one stvari. cisto sumnjam da to ima veze sa nekim opijanjima ili necim slicnim. eh sad, na trenerima i upravi je da rijese taj problem jer maicon kada igra onako kako zna mi smo 20ak % jaca ekipa i to ne mogu ni florenzi ni torosidis ni neko treci zamijeniti. s druge strane, ukoliko sam igrac nema volje da pruza sve od sebe onda mu se lijepo zahvaliti kao coleu i idemo dalje.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 avg 2015, 11:46

Maicon ima znanje i jos uvijek moze koristiti timu...Pjanic se uvijek najvise isticao kada je Maicon igrao beka, njih dvojica su uvijek lijepo kombinovali po toj desnoj strani jer covjek zna igrati fudbala, za razliku od Torosidisa, pa i Florenzija...tu nikada nije bilo kombinatorike s njima dvojicom, da li zbog neiskustva ili neznanja...svaka cast Florenziju, ima dobar sut (dao je lijepih golova pr.sezone), bori se, trci...ali treba poraditi na kombinatorici, smirivanju i kontroli lopte i ti fazoni...kod njega je sve ho ruk, isto kao da ga neko goni :D
tako da je meni najdraze kada vidim Maicona na beku...ako nista protiv ovih slabijih ekipa...florenzi protiv jacih kada su neophodni brzi i okretniji igraci u defanzivi...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 avg 2015, 14:51

hurem je napisao/la:svaka cast Florenziju, ima dobar sut (dao je lijepih golova pr.sezone), bori se, trci...ali treba poraditi na kombinatorici, smirivanju i kontroli lopte i ti fazoni...kod njega je sve ho ruk, isto kao da ga neko goni :D
hahahah ni ja ga ne bih bolje opisao :thumbup: mali je masina, s tim sto svakako treba poraditi na gore nabrojanim stvarima jer s previse energije ulazi u svaku utakmicu pa to cesto rezultira nekim greskama, ali nadoci ce to s godinama. uostalom, taj silni entuzijazam i hiperaktivnost koju ima cesto zna prenijeti i na ostatak ekipe pa svojim prodorima pokrene stvari kao sto je to bilo par puta prosle sezone u momentima kada je vecina izgledala bezvoljno.

za maicona se slazem i ovakav kakav je najbolji je desni bek kojeg imamo. on i florenzi neka se smjenjuju i ne bi trebalo biti problema, s tim sto stoperi moraju igrati dosta sigurnije i novi lijevi bek mora biti pun pogodak.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 avg 2015, 14:55

Maiconu je problem sto nema snage za 90 min I tesko da ce moci ispostovati Romu na sva tri fronta. Ali dok ima snage on je beton. Pa protiv Seville je imao ja mislim dvije asistencije I bio jedan od najboljih. Evo spominje se I Santon. Koristan igrac podjednako dobar na oba beka.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 avg 2015, 15:19

Digne, Kolasinac, Santon... Daj Boze da ijedan dodje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 avg 2015, 15:56

Više sajtova piše ovo :o
Rimbalza dall'Inghilterra l'indiscrezione di una offerta monstre della Roma per il centrale del Chelsea, Kurt Zouma. I giallorossi, stando a quanto si apprende, avrebbero presentato un'offerta di 25 milioni di sterline, poco più di 35 milioni di euro, il trasferimento prevederebbe l'iniziale prestito del centrale alla corte di Rudi Garcia, che considera Zouma la sua prima scelta.
Maicon je već ispričana priča i prema mom mišljenju trebao je sad imati ugovor sa nekom egzotičnom ekipom koja mu je spremna lijepo platiti i tolerisati njegovo lumpovanje, bojim se da od njega ni ove sezone nećemo imati koristi. Jedan od mržih igrača koji su nosili đalorosi dres.
Loše je ovo, ekipa još nije kompletirana a već iduću nedelju gostovanje u Veronu na Marc Antonio Bentegodi stadionu.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 avg 2015, 23:42

35 miliona za zoumu nema smisla ni sa nase ni sa njihove strane. mislim, zasto davati tolike pare na defanzivca u situaciji kada ti treba jos par pojacanja bez kojih jednostavno ne smijes poceti novu sezonu, a ovaj eventualni transfer bi te onemogucio da to napravis? s druge strane, zasto prodavati jednog od najboljih mladih stopera svijeta u situaciji kada ti je odbrana najkriticiniji dio tima gdje imas samo 3 stopera od cega su dvojica od 30+ godina?

[youtube][/youtube]

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 avg 2015, 23:48

Hoće oni stopera iz Evertona da dovedu, pa never say never i ako su samo špekulacije, ja samo prenosim :P . Rudiger je jako blizu, Dinj večeras nije nastupao znači valjda i on.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 avg 2015, 23:53

Denno je napisao/la:ja samo prenosim :P
ma znam, i ja samo komentarisem tj razmisljam naglas :D

mene sto se tice rudiger, digne, d'ambrosio/santon, jos jedan stoper kao 4. opcija i gasi mjesalicu, kupi kablove i zdra'o.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 avg 2015, 23:55

Evil Genius II je napisao/la:35 miliona za zoumu nema smisla ni sa nase ni sa njihove strane. mislim, zasto davati tolike pare na defanzivca u situaciji kada ti treba jos par pojacanja bez kojih jednostavno ne smijes poceti novu sezonu, a ovaj eventualni transfer bi te onemogucio da to napravis? s druge strane, zasto prodavati jednog od najboljih mladih stopera svijeta u situaciji kada ti je odbrana najkriticiniji dio tima gdje imas samo 3 stopera od cega su dvojica od 30+ godina?

[youtube][/youtube]
Sabatini da da za stopera 35 miliona.Nema sanse realno.

Doci ce onaj Svabo i onaj iz Catanije i to je to.

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 17 avg 2015, 00:40

Jedne godine prodaas stopercinu za 30ME,a iduce dajes za polovnjaka 35ME.......vrhunac novinarske gluposti :crazy:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 17 avg 2015, 14:54

slika
Stigao Rudiger. Polahko se i kockice u odbrani slažu. Samo me malo brine kako ce se uklopiti svi ovi novi igrači i kakva će biti komunikacija na terenu pošto neki ne znaju italijanski jezik (Scesny,Dzeko,Rudiger,Digne-ako dođe).

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 avg 2015, 15:19

Benvenuto Rudiger!! Hajde još taj lijevi bek i da možemo početi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 avg 2015, 15:20

Zouma ne vrijedi ni 5 mil. a pogotovo ne tih 35, strasno limitiran igrac i ne mogu se nacuditi da ima mjesta kod Mourinha. Ako je neko gledao jucer mec izmedu Citya i Chelsea mogao je vidjeti koliko je to los igrac. Ja sam odgledao par utakmica gdje je bio starter i svaki put je dolazila do izrazaja ta njegova limitiranost u glavi, mozda su i godine u pitanju ali 35 mil. izvalit za ovakvog stopera nema smisla i sami bi sebe tim potezom dosta unazadili i pokvarili sve sto ste uradili dosad.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 avg 2015, 15:29

jos Digne i eto ga sasvim dobra ekipa,koja ce se boriti za sami vrh zajedno sa Juventusom,Milanom i Interom. Roma odavno nije bila jaca,sad koliko ce imati srece i kako ce otvoriti prvenstvo ostaje da se vidi...

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.