To je tomiki_92 je napisao/la:DDR dobija nasljednikaManuel je napisao/la:Dovesti jos Kolasinca i Vrsajevica i eto ti ekipe za Ligu Sampiona![]()

Pravi igrac nema sta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To je tomiki_92 je napisao/la:DDR dobija nasljednikaManuel je napisao/la:Dovesti jos Kolasinca i Vrsajevica i eto ti ekipe za Ligu Sampiona![]()
ma odakle vam te informacije?Manuel je napisao/la:Maicon se vec opija
hahahah ni ja ga ne bih bolje opisaohurem je napisao/la:svaka cast Florenziju, ima dobar sut (dao je lijepih golova pr.sezone), bori se, trci...ali treba poraditi na kombinatorici, smirivanju i kontroli lopte i ti fazoni...kod njega je sve ho ruk, isto kao da ga neko goni![]()
ma znam, i ja samo komentarisem tj razmisljam naglasDenno je napisao/la:ja samo prenosim![]()
Sabatini da da za stopera 35 miliona.Nema sanse realno.Evil Genius II je napisao/la:35 miliona za zoumu nema smisla ni sa nase ni sa njihove strane. mislim, zasto davati tolike pare na defanzivca u situaciji kada ti treba jos par pojacanja bez kojih jednostavno ne smijes poceti novu sezonu, a ovaj eventualni transfer bi te onemogucio da to napravis? s druge strane, zasto prodavati jednog od najboljih mladih stopera svijeta u situaciji kada ti je odbrana najkriticiniji dio tima gdje imas samo 3 stopera od cega su dvojica od 30+ godina?
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.