Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Joj fudbala i qurca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
nek nam on vedri i oblači a rješavaju se toreire ko zadnjeg tifusara a za ovog papka je xavi iniesta i macherano u jednom.i guenduzi iako mi nije nešto drag je opet čvaka u glavu pa krene naprijed gurne loptu,jok drže ga negdje u hodniku nekom sveezanog za neku saksiju nerazjašnjenog statusa pa ako ga nećeš i nemaš i planu pa prodaj ga **** vam on materBrokula je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:31Picka od igraca druze, dobar je kad treba trcat bez smisla i da je lopta sto dalje od njegaChapman1886 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:30smećar samo traži razlog da ne ide naprijed,bog mr ubio ako on ikako i pogleda prema protivničkoj polovini,picka retardirana
Samo Sloboda | COYG
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e haj se jos i ti povrijedi da ugasim tv
Pa nemoj molim te
Kakav je to klizeci picka ti materina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
De nek se jos Auba povrijedi da nas dokrajce
- AshburtonG
- Kontakt:
Daj mu crveni, yebo ti on mater.
Elneny i njegovi pasovi do Bellerina koji nema gdje sa loptom, pa yebem ti majku
- Chapman1886
- Kontakt:
**** ti sve hoćel ikad išta fino da se desi pa što je nije elneny
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo covjeka normalnog puskom jedino mogu tjerat da gleda..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koja provala zvana Fc Arsenal, jos ja polagao neke nade u njih reko sa pojacanjima smo tu u top 4 isao tamo ubjedjivati navijace Manchestera da smo bolji od njih 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
**** mu trojicu pozadi, izvedi ih 433 pa sta bog da, ocekivao sam protiv ovih slabijih timova da budemo vise napadacki orijentisani a ne da ne mozemo smislene akcije napravit..
vidi kako nas je sudija pogurao mogao je luizu crveni komotno pokazat za povlacenje zadnji igrac izgubio loptu ccc
vidi kako nas je sudija pogurao mogao je luizu crveni komotno pokazat za povlacenje zadnji igrac izgubio loptu ccc
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pašteta se namršti i glumi nekog kabadahiju, ne ide to tako majstore. Ja sam znao šta će se desiti, zato sam ranije pisao dokle će mu ovo 3-4-3 ići.
Izgleda da je Miki Arteta kup trener samo
, mada nije imao ni para nikog dovoditi tako da ga neću previše.
Izgleda da je Miki Arteta kup trener samo

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Komplex niže vrijednosti, Mamba je Maldini za ovog šugavog Luiza.
⚜️~⚜️~⚜️
- Ozymandias
- Kontakt:
Nketiah beskoristan igrac
S kim ce igrati 4 3 3 brate. Bukvalno nemamo sredine za tog. Ovo je krpljenje i mucenje, i sad zamisli ako fakat nikog ne dovedu. Tragedija u najaviQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:50**** mu trojicu pozadi, izvedi ih 433 pa sta bog da, ocekivao sam protiv ovih slabijih timova da budemo vise napadacki orijentisani a ne da ne mozemo smislene akcije napravit..
- feniksptica
- Kontakt:
Nabroj mi ijednog korisnog danas.
Bellerin izgubio i zadnje mudo sto je imo. Pa imo je dvije najmanje situacije komotno udje u 16 da suta on il se zabije u trojicu il gura pas u trojicu il vraca na stranu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa brate stavi bellerina luiza gabriela tiernog ceballos elneny saka auba laca pepe yebo te uradili bi vise sigurno nego ovako, evo ne trazim da igramo prelijepo nek donese samo rezultate al mi ne mozemo ovom igrom sanse napraviti a kamoli sta viseBrokula je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:57S kim ce igrati 4 3 3 brate. Bukvalno nemamo sredine za tog. Ovo je krpljenje i mucenje, i sad zamisli ako fakat nikog ne dovedu. Tragedija u najaviQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 okt 2020, 15:50**** mu trojicu pozadi, izvedi ih 433 pa sta bog da, ocekivao sam protiv ovih slabijih timova da budemo vise napadacki orijentisani a ne da ne mozemo smislene akcije napravit..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.