HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski: Poštujte Naša Obilježja
Svima je dobro poznato da je HŠK Zrinjski ukinut i zabranjen od komunističkog režima 1945. godine zbog svog grba i predznaka koga se nije htio odreći. Nakon te za po Zrinjski i Zrinjevce tužne godine čuvale su se uspomene na svoj klub negdje skrivene na starim tavanima, ali i u srcima svih onih koji su bili dio tadašnjeg Zrinjskog. Dolaskom demokracije kao feniks se opet digao Zrinjski prkoseći dušmanima koji ga ukinuše.
Već po samom obnavljanju kluba Zrinjski se našao na udaru istih onih koji su ga zabranili i njihovih potomaka. Opet im je trn u oku ime, predznak i grb najstarijeg kluba na ovim prostorima. Od tih dana ponosa i slave, pa sve do danas raznorazni mešetari nastoje omalovažiti, ocrniti i diskreditirati Zrinjski, a sve to jer je on brend i ponosni predstavnik svoga naroda. Nikada, a to znači od osnivanja, pa sve do današnjih dana nije se krilo to što je i što predstavlja Zrinjski. Zrinjski je HRTVATSKI ŠPORTSKI KLUB na ponos svima koji ga vole i predstavljaju. Jednom su ga ukinuli i zabranili i neće više nikada jer za ovaj i ovakav Zrinjski se prolilo mnogo krvi.
Danas nakon svega većina federalnih medija po nečijoj direktivi namjerno i svjesno u svojim izvješćima iz imena našeg kluba izostavlja ono HRVATSKI. Uzaludan im je posao i nikada više niko neće ukinuti i zabraniti ništa što ima veze sa Zrinjskim. Bolje im je da poštuju našu volju jer naš klub će se zvati onako kako mi želimo i onako kako su mu ime dali naši preci. Ako je nacionalizam to štitimo i branimo svoje, onda mi jesmo nacionalisti.
Sa druge strane mi nikome ne branimo da svoj klub zove kako hoće i poštujemo volju svih tih klubova i njihovih navijača čiji su navijači također nacionalisti kao i mi, samo što se njihov nacionalizam krije i mota u nekakav celofan. Hvala Bogu da je današnja tehnologija uznapredovala pa možemo slobodno vidjeti i čuti što se pjeva na Bošnjačkim stadionima, pa uzalud vam trud svirači da to prikrijete i zataškate. Tko ne poštuje i ne voli svoje, onda ne može voljeti ni poštovati tuđe.
Kada to shvate gospoda iz bošnjačkih medija, svima će nam biti bolje.
Nama Zrinjski znači sloboda i naši životi počinju završavati onoga dana kada prestanemo govoriti o onome što nam je na srcu.
VOLJEN I STVOREN DA ŽIVI VJEČNO

Svima je dobro poznato da je HŠK Zrinjski ukinut i zabranjen od komunističkog režima 1945. godine zbog svog grba i predznaka koga se nije htio odreći. Nakon te za po Zrinjski i Zrinjevce tužne godine čuvale su se uspomene na svoj klub negdje skrivene na starim tavanima, ali i u srcima svih onih koji su bili dio tadašnjeg Zrinjskog. Dolaskom demokracije kao feniks se opet digao Zrinjski prkoseći dušmanima koji ga ukinuše.
Već po samom obnavljanju kluba Zrinjski se našao na udaru istih onih koji su ga zabranili i njihovih potomaka. Opet im je trn u oku ime, predznak i grb najstarijeg kluba na ovim prostorima. Od tih dana ponosa i slave, pa sve do danas raznorazni mešetari nastoje omalovažiti, ocrniti i diskreditirati Zrinjski, a sve to jer je on brend i ponosni predstavnik svoga naroda. Nikada, a to znači od osnivanja, pa sve do današnjih dana nije se krilo to što je i što predstavlja Zrinjski. Zrinjski je HRTVATSKI ŠPORTSKI KLUB na ponos svima koji ga vole i predstavljaju. Jednom su ga ukinuli i zabranili i neće više nikada jer za ovaj i ovakav Zrinjski se prolilo mnogo krvi.
Danas nakon svega većina federalnih medija po nečijoj direktivi namjerno i svjesno u svojim izvješćima iz imena našeg kluba izostavlja ono HRVATSKI. Uzaludan im je posao i nikada više niko neće ukinuti i zabraniti ništa što ima veze sa Zrinjskim. Bolje im je da poštuju našu volju jer naš klub će se zvati onako kako mi želimo i onako kako su mu ime dali naši preci. Ako je nacionalizam to štitimo i branimo svoje, onda mi jesmo nacionalisti.
Sa druge strane mi nikome ne branimo da svoj klub zove kako hoće i poštujemo volju svih tih klubova i njihovih navijača čiji su navijači također nacionalisti kao i mi, samo što se njihov nacionalizam krije i mota u nekakav celofan. Hvala Bogu da je današnja tehnologija uznapredovala pa možemo slobodno vidjeti i čuti što se pjeva na Bošnjačkim stadionima, pa uzalud vam trud svirači da to prikrijete i zataškate. Tko ne poštuje i ne voli svoje, onda ne može voljeti ni poštovati tuđe.
Kada to shvate gospoda iz bošnjačkih medija, svima će nam biti bolje.
Nama Zrinjski znači sloboda i naši životi počinju završavati onoga dana kada prestanemo govoriti o onome što nam je na srcu.
VOLJEN I STVOREN DA ŽIVI VJEČNO

sve je spremno za zelju,utakmica se igra u subotu,ocekujemo pobjedu !!!
koliko znam samo nece markovic igrati jer ima tri zuta kartona,izgleda da ce ga markic zamijeniti na desno strani,stoperi ostaju m.anicic i radeljic
NAPRIJED ZRINJA !
koliko znam samo nece markovic igrati jer ima tri zuta kartona,izgleda da ce ga markic zamijeniti na desno strani,stoperi ostaju m.anicic i radeljic

NAPRIJED ZRINJA !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Subota ? Više bih volio da je nedjelja ali valjda zbog kup utakmica slijedećeg tjedna ova je prebačena na subotu.Dobro,nema veze kad se igra bitno je da se pobjedi.Mada realno gledano protiv Želje ni bod se ne bi trebao smatrati neuspjehom ali zbog rasporeda (slijedeće dvije gostujemo) i atmosfere u klubu i među navijačima pobjeda bi nam bila višestruko važna i vrijedila bi puno više nego tri boda.Arežina se vraća u sastav i Markić umjesto Markovića.Kao i u prve dvije tekme kući samo jako ,samo hrabro i dati 100 % svojih mogućnosti i pobjeda će biti naša.ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!!Rosas7 je napisao/la:sve je spremno za zelju,utakmica se igra u subotu,ocekujemo pobjedu !!!
koliko znam samo nece markovic igrati jer ima tri zuta kartona,izgleda da ce ga markic zamijeniti na desno strani,stoperi ostaju m.anicic i radeljic![]()
NAPRIJED ZRINJA !
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ta će Zeljo! 

Svi Na Stajanje
Klub navijača “Ultras – Zrinjski” Mostar poziva sve navijače u subotu na utakmicu protiv Željezničara koja se igra sa početkom u 19. sati i 30 minuta.
Okupljanje u Klubu Navijača od 17h uz točeno pivo i roštilj, te zajednički odlazak u korteu u 18:30h.

Klub navijača “Ultras – Zrinjski” Mostar poziva sve navijače u subotu na utakmicu protiv Željezničara koja se igra sa početkom u 19. sati i 30 minuta.
Okupljanje u Klubu Navijača od 17h uz točeno pivo i roštilj, te zajednički odlazak u korteu u 18:30h.

Mile Pehar: Očekujemo pobjedu protiv Željeničara
Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija povodom sutrašnje utakmice između Zrinjskog i Željezničara.
Nazočnim novinaraima su se obratili Mile Pehar, igrač HŠK Zrinjski i Dragan Perić, šef stružnog stožera ovog kluba.
Znamo da je Željo dvije godine zaredom državni prvak, prošlogodišnji osvajač i Kupa BiH i suvišno je bilo šta govoriti o kakvoj se momčadi radi. Mi sigurno respektiramo Željezničar i imao sam čast da treniram neke njihove igrače i sigurno da poznajemo njihove kvalitete. Mi imamo vjeru u sebe i ovaj susret dočekujemo potpuno spremni. Imamo maksimalan učinak do sada na domaćem terenu i nadamo se nastavku tog niza i protiv Željezničara. Imamo 27 igrača na raspolaganja i igrat će samo 100& spremni. Smatram da smo u posljednja tri dana dobro izanalizirali njihovu igru tako da pred utakmicu sastanka neće ni biti jer nema nepoznanica. Ovom prigodom zahvalio bih se našim navijačima koji nas prate na svakoj utakmici i bodre na pravi način. Mi ćemo dati sigurno svoj maksimum na terenu, kazao je Dragan Perić.
>>Za vikend na rasporedu utakmice 6. kola nogometne BH Telecom Premijer lige BIH
Dobro nam je došla ova pauza za vrijeme koje smo odradili mini pripreme u Međugorju i smatram da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu. Uz maksimalno zalaganje na terenu očekujemo pobjedu protiv Željezničara, kazao je Mile Pehar.
Forza Zrinja !
Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija povodom sutrašnje utakmice između Zrinjskog i Željezničara.
Nazočnim novinaraima su se obratili Mile Pehar, igrač HŠK Zrinjski i Dragan Perić, šef stružnog stožera ovog kluba.
Znamo da je Željo dvije godine zaredom državni prvak, prošlogodišnji osvajač i Kupa BiH i suvišno je bilo šta govoriti o kakvoj se momčadi radi. Mi sigurno respektiramo Željezničar i imao sam čast da treniram neke njihove igrače i sigurno da poznajemo njihove kvalitete. Mi imamo vjeru u sebe i ovaj susret dočekujemo potpuno spremni. Imamo maksimalan učinak do sada na domaćem terenu i nadamo se nastavku tog niza i protiv Željezničara. Imamo 27 igrača na raspolaganja i igrat će samo 100& spremni. Smatram da smo u posljednja tri dana dobro izanalizirali njihovu igru tako da pred utakmicu sastanka neće ni biti jer nema nepoznanica. Ovom prigodom zahvalio bih se našim navijačima koji nas prate na svakoj utakmici i bodre na pravi način. Mi ćemo dati sigurno svoj maksimum na terenu, kazao je Dragan Perić.
>>Za vikend na rasporedu utakmice 6. kola nogometne BH Telecom Premijer lige BIH
Dobro nam je došla ova pauza za vrijeme koje smo odradili mini pripreme u Međugorju i smatram da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu. Uz maksimalno zalaganje na terenu očekujemo pobjedu protiv Željezničara, kazao je Mile Pehar.
Forza Zrinja !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel to onaj radeljic sto je igrao u hrvatskoj negdje, belupo cini mi se, cak je i za repku nesto malo igrao?acovic1 je napisao/la:Subota ? Više bih volio da je nedjelja ali valjda zbog kup utakmica slijedećeg tjedna ova je prebačena na subotu.Dobro,nema veze kad se igra bitno je da se pobjedi.Mada realno gledano protiv Želje ni bod se ne bi trebao smatrati neuspjehom ali zbog rasporeda (slijedeće dvije gostujemo) i atmosfere u klubu i među navijačima pobjeda bi nam bila višestruko važna i vrijedila bi puno više nego tri boda.Arežina se vraća u sastav i Markić umjesto Markovića.Kao i u prve dvije tekme kući samo jako ,samo hrabro i dati 100 % svojih mogućnosti i pobjeda će biti naša.ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!!Rosas7 je napisao/la:sve je spremno za zelju,utakmica se igra u subotu,ocekujemo pobjedu !!!
koliko znam samo nece markovic igrati jer ima tri zuta kartona,izgleda da ce ga markic zamijeniti na desno strani,stoperi ostaju m.anicic i radeljic![]()
NAPRIJED ZRINJA !
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jel to onaj radeljic sto je igrao u hrvatskoj negdje, belupo cini mi se, cak je i za repku nesto malo igrao?
nije taj,ovaj se zove ante i doso je iz sibenika.mlad igrac
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
evo uefa je izbacila ljetvicu najboljih klubova zadnjih pet godina ima i nas
280. Zrinjski 3.566
280. Zrinjski 3.566
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Perić zna nesto sto mi ne znamo ...starmo94 je napisao/la:Znamo da je Željo dvije godine zaredom državni prvak, prošlogodišnji osvajač i Kupa BiH

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Smij se kurcu seljovac..ScooTeR je napisao/la:Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Sto ce se tebi smijati?starmo94 je napisao/la:Smij se kurcu seljovac..ScooTeR je napisao/la:Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!
Za zivot cijeli!
Pokusavas biti smijesan ili sta ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sto ce se tebi smijati?starmo94 je napisao/la:Smij se kurcu seljovac..ScooTeR je napisao/la:Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!

Ajde s teme seljovci ne smarajte..
-
- Kontakt:
Šta babo i sin kažu kakvi su Ultrasi?
-
- Kontakt:
- Na ruku nam ide to što je u Mostaru dobar teren, dobra atmosfera na tribinama, a u takvim uslovima se najbolje snalazimo. Željezničar je ekipa koja uvijek ide na pobjedu, no niti s bodom ne trebamo biti nezadovoljni", istakao je Svraka -
nećeš ni boda svraka!
nećeš ni boda svraka!
Malo postite od pobjede,jedno 4 godine!starmo94 je napisao/la:Smij se kurcu seljovac..ScooTeR je napisao/la:Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!
GROHOTOM SE SMIJEM,GROHOTOM!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Skuteru bola odyebi vise, nisi zanimljiv nikom..ScooTeR je napisao/la:Malo postite od pobjede,jedno 4 godine!starmo94 je napisao/la:Smij se kurcu seljovac..ScooTeR je napisao/la:Sto su se ultrasi nafurali na pobjedu,GROHOTOM SE SMIJEM!
GROHOTOM SE SMIJEM,GROHOTOM!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.