Nije nikad.Konta silovat cu je.samo_lijevo je napisao/la: je li ti kada zensko stalo?
To ako dozivis isto da si dobio na kladionici.

A mozda bi i stala da zna.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije nikad.Konta silovat cu je.samo_lijevo je napisao/la: je li ti kada zensko stalo?
To ako dozivis isto da si dobio na kladionici.
kakva berza koja stranica ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Teska vremena brate,sta da ti kazem.samo_lijevo je napisao/la:Ma pusti agresivnog.Njemu najdalja ruta bila Zenica-Janjici,i sada on opasan.![]()
![]()
Znam kako ti je Neutral.Meni otac kada pocne pricati gdje je sve bio odmah mi krivo jer da mi nije ekskurzije ne bih izasao iz ove rupe od drzave.![]()
Prosle godine Zenica-Lasva sad se smanjilo na Janjice..
![]()
![]()
Ma bruda ako si snalazljiv sve mozes,fatas ove kamiondzije oni najcesce staju.Naravno i auta al malo manje.
Isao sam par puta stopom Zenica-Gradacac,Zenica-Mostar i dosta uspjesno odradio,samo sto sam kad sam isao u Mostar zaustavio kamiodziju i morao istovarat palete u Ilijasu.![]()
![]()
Al to je brzinski bilo hahahah
Ti bruda ne ides na Island ides u Srbiju,Hrvatsku a to je rutina,vjeruj.
p.s juce bezveze udje na neku stranicu burza ovo ono,demo verzija,dao podatke i sve to.Nit znam sta i kako samo prodavao,odnosno kupovao jedno 20 minuta..Tek jutros u 9 zove me neka zena,predstavi se kaze da li zelim preci u pravu verziju,sve normala...Reko slusaj zeno ba,dosadno mi bilo pa usao tu i samo kliko,kaze ona da sam bio u plusu nesto,de ti mene nazovi sutra,nista sutra ne radi berza zove me u utorak..Jel iko radio sa tim,sta ja trebam klikat ba ?
Unofficialpage je napisao/la:Na klixu ima dobre raje, uvijek se mozes nasmijati.
Đe su te slike na klixu? :mrgeen:
Ma ima svakakvih scena,al to je dozivljaj.I ja sam poslije ovog kamiondzije sjeo kod nekog momka (na mostarskoj petlji) vozi do Capljine ode sahranu svirat,ubi fraja u autu sa muzikom sve nesto ludo na trubi ba.Kontam da mi je izaci sto prije hahadubrava je napisao/la:Što me agresivnodjubre zna nasmijat![]()
![]()
što se tiče stopa, jednom je meni i rođaku stala ženska, između Rijeke i Opatije. Nismo se vozili ni 15 minuta, mi je molili da izađemo iz auta![]()
A prije par godina na relaciji Gacko - Mostar stanem jednoj tako finoj ženskoj, šteta što sam se vozio sa dedom, bilo mi krivo pravoJelena, preslatka
http://www.fxlider.com/demo-racun/" onclick="window.open(this.href);return false;nedim1993 je napisao/la:
kakva berza koja stranica ?
1. Ja sam samo mamina i babova.samo_lijevo je napisao/la:Kada dodje ona tvoja ustipak neka se ocituje sto ne smije muskarcu stati.![]()
Valjda vise ne vozi romobil.
Ja ne znam sta bi ti vise.@samo lijevo
Ma brate nije ona moja,nit ce kad bit.Moze mi biti samo sluga,cistacica ili konobarica.
to je vec ozbiljan problem.2. Ne stajem, ne zbog straha, nego mi muka krenuti pod kvacilom, bojim se da mi se ne ugasi auto, posto i nemam bas nekog 'osjecaja' kad ga popustam.
Ja sam iz Zenice, ali ne znam nekog da iznajmljuje grazu. Niti sam imam garazu.AgresivnoDjubre je napisao/la:
Imal ko iz Zenice da iznajmljuje garaze ili da zna nekog ko iznajmljuje ?
Mojne mi vise pomagat.AllGunsBlazing je napisao/la: Ja sam iz Zenice, ali ne znam niko ga iznajmljuje grazu. Niti sam imam garazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.