FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemanja, na redu su dva komada Gladbahu.
Misljenja sam da je Kajkut za vas bio puno bolja opcija od bilbije,licno navijam za Celik i znam kako je igrao sa ovim nasim polovnjacima u ekipi,a sta bi tek cinio da ima jednog Duljevica,Cimirota,Stojceva..... pozz iz Zenice i sretno protiv zelenih iz Njemacke!
I "pohvale" Mladosti za wc na stadionu danas.. svinjac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znam ja ko isto misli uvijekSarajlijc@ je napisao/la:Evo sad iz BN. Sta reci, cijela ekipa je podbacila ne samo Bica. Idemo dalje!

Sarajevo ljubavi moja!
Ja nisam ni ocekivao laganu utakmicu. Igrali smo OPET dobro i napadali, ali dzaba nece u go. Samo nastaviti sa ovom igrom i realizaciju popraviti....Sve je ovo dobro. Siguran sam da necemo imati poraza do kraja sezone...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Mi kad zabijemo prvi gol mi to dobijamo . Danas se vidilo da nam je falilo svjezine u srednjem redu pogotovo od Radovca i Cimirota .Moramo mnogo vise sutirati , pogotovo na ovim oranicama gdje lopta odskoci 3-4 puta do gola .Tesko cemo se tu usetati i igrati pas igru. Bilbija , glavu gore momak moze se to svakom desiti , pa i svjetskim igracima . Ova reprezentativna pauza ce nam dobro doci , taman da nam se igraci budu 100 % odmorni i da se mozemo okrenuti samo nasoj ligi . Sljedece 2 Drina i Travnik kod kuce jednostavno moramo dobiti .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa neznam ja jel idu sad Drina i Travnik kod kuce,s obzirom da je ova Drina pomjerena zbog EL ko zna kad ce je ubaciti
Lose ce biti pogledati ovu tabelu sad kad preskocimo kolo
Lose ce biti pogledati ovu tabelu sad kad preskocimo kolo

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 avg 2014, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bordoakapitar
Da favoriti uvijek pobjedjuju, kladionice bi mogle kljuc u bravu staviti i nema dana kad neka favorizovana ekipa ne "podbaci" i to onda kad to skoro niko ne ocekuje. Mislim da i mi ponekad dodjemo na red i nadam se da ce i u cetvrtak biti tako. Sto se tice prvenstva, tu nece biti problema i vratit cemo se mi brzo na tron, gdje nam je i mjesto...
U nedjelju igramo protiv Drine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za 14 dana? kad bude pauza?High je napisao/la:U nedjelju igramo protiv Drine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pogriješih - do mene je. Protiv Travnika igramo u nedjelju, a za Drinu se ne zna još ništa. Halali, molim te.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nakon te 2 tekme smo opet u vrhu, a pljuvaci nek pljuju i dalje. Samo nemojte sljedeci put ukivati Nemanju i ostale u zvijezde kad zabiju neke bitne golove(Atromitos, Haugesund...).
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A Melunovića smo odmah tjerali radi jedne greške, ****. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel to majke ti izjednacavas ovog bogalja sa Nemanjom? I kakve crne jedne greske jesi dobar ti u glavu? Frajer cijelu sezonu nije gola mogao da da, bio je krampa obicna.Steph je napisao/la:A Melunovića smo odmah tjerali radi jedne greške, ****.
Bit ćemo u vrhu poslije tih utakmica, ali mislim da se nećemo pomjeriti s ovog 3. mjesta. Prva i druga ekipa imaju slabe protivnike u sljedeća dva kola i mislim da će osvojiti maksimalni broj bodova.Sarajlijc@ je napisao/la:Nakon te 2 tekme smo opet u vrhu, a pljuvaci nek pljuju i dalje. Samo nemojte sljedeci put ukivati Nemanju i ostale u zvijezde kad zabiju neke bitne golove(Atromitos, Haugesund...).
Melunovic ti je izbio pare a Nemanja donio te iste pareSteph je napisao/la:A Melunovića smo odmah tjerali radi jedne greške, ****.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bitno je da razlika ne bude veca od 2 boda i da raja ne kenja ovoliko.High je napisao/la:Bit ćemo u vrhu poslije tih utakmica, ali mislim da se nećemo pomjeriti s ovog 3. mjesta. Prva i druga ekipa imaju slabe protivnike u sljedeća dva kola i mislim da će osvojiti maksimalni broj bodova.Sarajlijc@ je napisao/la:Nakon te 2 tekme smo opet u vrhu, a pljuvaci nek pljuju i dalje. Samo nemojte sljedeci put ukivati Nemanju i ostale u zvijezde kad zabiju neke bitne golove(Atromitos, Haugesund...).
To je, u biti, najvažnije.
Mislim da ćemo imati o čemu pisati nakon utakmice u Zenici. Tad ćemo znati na čemu smo.
Mislim da ćemo imati o čemu pisati nakon utakmice u Zenici. Tad ćemo znati na čemu smo.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Onako neutralno, sa strane, mislim da je Bilbija odlican napadac ali kada igra u paru sa jos jednim napadacem. Ovako kao usamljeni centralni napadac, tesko sta moze.
Opet, svaki trener voli kada mu se napadac cesto nalazi u sansama, to znaci da se odlicno krece a golovi ce doci, za Bilbiju sam siguran da hoce, jer tek je pocetak prvenstva.
Je li ono danas on asistirao Stojcevu, nisam upratio?
Opet, svaki trener voli kada mu se napadac cesto nalazi u sansama, to znaci da se odlicno krece a golovi ce doci, za Bilbiju sam siguran da hoce, jer tek je pocetak prvenstva.
Je li ono danas on asistirao Stojcevu, nisam upratio?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, mosarajvosa83 i 32 gosta.