FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za ovoga Japanca je bio zagrijan Beogradski Partizan, ali nije prosao kod Stanojevica prije. Po meni i nije los igrac, idealan za Premijer Ligu. Ima izuzetno jak sut to mu je specijalnost. Mislim da bi dobro dosao Zelji!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Benjo Colic je u mladjim kategorijama igrao zadnjeg veznog, tako ako Svraka ode, ovaj moze uskociti na njegovo mjesto(bar privremeno) a Japanac na beka
U 18:30 u Kiseljaku sa Olimpicom
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Tomic igra isto zadnjeg veznogdjale je napisao/la:Benjo Colic je u mladjim kategorijama igrao zadnjeg veznog, tako ako Svraka ode, ovaj moze uskociti na njegovo mjesto(bar privremeno) a Japanac na beka
NO PYRO NO PARTY
Benjo Colic je u mladjim kategorijama igrao zadnjeg veznog, tako ako Svraka ode, ovaj moze uskociti na njegovo mjesto(bar privremeno) a Japanac na beka[/quote]
Tomic igra isto zadnjeg veznog
Na njega sam zaboravio.
Iako je Svraka bio jedan od najboljih igraca zadnje 2 godine i imao ponajvise dobrih partija u kontinuitetu, mislim da ce biti nadoknadiv gubitak. Ono sto bi mogao biti problem u varijanti Zola-Tomic je njihovo neiskustvo a ta pozicija zahtjeva mangupluk i drskost
Tomic igra isto zadnjeg veznog
Na njega sam zaboravio.

Zadnja izmjena: djale, dana/u 29 jun 2012, 13:50, ukupno mijenjano 3 puta.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- SarajlijaTM
haj nek stisne pa da kaze za bruce lee-a da nije dobarThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:evo kaze kvesa na onom portalu da je japanac dobar

https://www.facebook.com/eishun.yoshida ... un.yoshida" onclick="window.open(this.href);return false;
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako nista utjerat ce strah u kosti ovim ostalim igracimaSarajlijaTM je napisao/la:haj nek stisne pa da kaze za bruce lee-a da nije dobarThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:evo kaze kvesa na onom portalu da je japanac dobar![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/eishun.yoshida ... un.yoshida" onclick="window.open(this.href);return false;

Za zivot cijeli!
Tomic igra isto zadnjeg veznogdjale je napisao/la:Benjo Colic je u mladjim kategorijama igrao zadnjeg veznog, tako ako Svraka ode, ovaj moze uskociti na njegovo mjesto(bar privremeno) a Japanac na beka
Na njega sam zaboravio.

Ovdje se mora dovesti igrac da bi i iduce godine imao temelje za evropsko takmicenje a boga mi trebace nam i u ligi.Dosta hvale za ove nove igrace ali to su sve momci od 21 godinu onaj ko moze biti pojacanje je Antolovic a i njemu ce biti **** poslije onakve sezone u kojoj je branio Guso.Na zadnjem veznom treba gotov igrac u slucaju a Svaka odleprsa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Izgleda ovaj Japanac dobar cim ga Amar vodi u Austriju valjda cemo imati zamjenu za Benjamina.
Imamo slučaj da nas je napustio Nyema, da se čeka kraj Evrope da ode i Svraka, a imamo u vidu da hoćemo da napredujemo iz godine u godinu, da ne stagniramo, e pa u tom slučaju mi se čini nelogično da tako važnu poziciju koju igraju dva igrača, krpimo Čolićem koji zadnjih par godina nije odigrao utakmicu na zadnjem veznom. Tomić je tu, također kao prinova, a ne kao pojačanje. Znači ostaje Zola koji je po meni još uvijek mlad i neiskusan i nije na nivou Svrake i Nyeme, može u ligi, ali Evropu s njim odradit je po meni nesigurno. Da rezimiram potreban nam je jedan provjeren i iskusan igrač na poziciji zadnjeg veznog, a uz to i jedan napadač.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ima se dovoljno vremena da se nesto izorganizuje u svakom slucaju prodaja Svrake je dobar poslovni potez sad samo treba adekvatna zamjena da ekipa ne trpi, ako prodamo Tika-taka bice i nekih para za dovesti igraca.exbabilon je napisao/la:Imamo slučaj da nas je napustio Nyema, da se čeka kraj Evrope da ode i Svraka, a imamo u vidu da hoćemo da napredujemo iz godine u godinu, da ne stagniramo, e pa u tom slučaju mi se čini nelogično da tako važnu poziciju koju igraju dva igrača, krpimo Čolićem koji zadnjih par godina nije odigrao utakmicu na zadnjem veznom. Tomić je tu, također kao prinova, a ne kao pojačanje. Znači ostaje Zola koji je po meni još uvijek mlad i neiskusan i nije na nivou Svrake i Nyeme, može u ligi, ali Evropu s njim odradit je po meni nesigurno. Da rezimiram potreban nam je jedan provjeren i iskusan igrač na poziciji zadnjeg veznog, a uz to i jedan napadač.
Drago mi je sto dolazi na red igranje utakmica pa cemo vidjeti kako stvari stoje.
O tome i ja govorim, svjestan sam da je odlična sezona iza Svrake i da je pravo vrijeme da se dobro proda. Isto tako i ja sam gore rekao da nam treba bar jedan novi igrač na toj poziciji, ali ne prinova da dođe na probu, nego provjereno ime da uđe u prvih 11. Kao što kažeš, doći će pare, može se naći dostojna zamjena, ne sumnjam u šefa da će je naći. Ipak, ostajem pri mišljenju da u evropske utakmice ulazimo slabiji nego na kraju sezone, s Nyemom bi imali dosta veće šanse.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ja iskreno sumnjam da ce u ovih dvadesetak dana pred Maribor doci neko pojacanje. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne nadaj se slobodnoElegant je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da ce u ovih dvadesetak dana pred Maribor doci neko pojacanje.

Nyemu svakako nismo mogli zadržati, jer nije htjeo da ostane. Što se tiče pojačanja na toj poziciji nismo u mogućnosti dovesti neko ime koje bi bilo baš pojačanje ( nemojte mi samo Husića i Krunića....), a da dovodimo nekog osrednjeg, svakako se ne bi mogao uigrati do evrope. Ostaje onda najlogičniji potez. Zadržati Svraku, dati priliku Zoli, a poslije evropskih utakima tušnuti i svraleta, a za te pare dovesti pojačanja za ligu i eventalno još malo dići kvalitet ekipe.exbabilon je napisao/la:O tome i ja govorim, svjestan sam da je odlična sezona iza Svrake i da je pravo vrijeme da se dobro proda. Isto tako i ja sam gore rekao da nam treba bar jedan novi igrač na toj poziciji, ali ne prinova da dođe na probu, nego provjereno ime da uđe u prvih 11. Kao što kažeš, doći će pare, može se naći dostojna zamjena, ne sumnjam u šefa da će je naći. Ipak, ostajem pri mišljenju da u evropske utakmice ulazimo slabiji nego na kraju sezone, s Nyemom bi imali dosta veće šanse.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sad kako stvari stoje nama pojacanja ne trebaju..ekipa je ostala ista i to je nase najvece pojacanje..za neki bolji kvalitet traba love ili srece da nafatamo igraca kao Kvesu prosle godine..iz nase lige nemas dva ili tri igraca sto bi nas pojacalo.
Šta je za tebe pojacanje ? Hoces ga ti kupit i placat(sigurno nece igrati za platu koju trenutno nas najbolji igrac ima)? Mozes li ti garantovati da ce biti taj igrac pojacanje ?Elegant je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da ce u ovih dvadesetak dana pred Maribor doci neko pojacanje.
NO PYRO NO PARTY
Kako ne trebaju kad ode Svraka ?TMmanija2012 je napisao/la:Sad kako stvari stoje nama pojacanja ne trebaju..ekipa je ostala ista i to je nase najvece pojacanje..za neki bolji kvalitet traba love ili srece da nafatamo igraca kao Kvesu prosle godine..iz nase lige nemas dva ili tri igraca sto bi nas pojacalo.
To je ono pitanje koje muci sve ekipe na svijetu. Neko je vec pisao mislim boccaccio o riziku-profitu da se ne ponavljam.Buu je napisao/la:Šta je za tebe pojacanje ? Hoces ga ti kupit i placat(sigurno nece igrati za platu koju trenutno nas najbolji igrac ima)? Mozes li ti garantovati da ce biti taj igrac pojacanje ?Elegant je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da ce u ovih dvadesetak dana pred Maribor doci neko pojacanje.