FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zel » 29 jun 2012, 01:29

Trpkovic je napisao/la:
Zel je napisao/la:Olimpija razvalila Crvenu zvezdu u prijateljskoj tekmi 3:0, a posto je Maribor bolji od Olimpije, znaci li to da smo najebali :?: Ma kakvi :!: :mrgreen:
Stvarno, svasta se moze procitati na ovom forumu, ali ovako pametan post odavno nisam procitao :o
Drago mi je da ti se svidja :!: :lol:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 jun 2012, 01:35

rastafarian je napisao/la:
Zel je napisao/la:
FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season.
Pa eto, nismo loši.. hat-trick što se tiče titula :lol:
A evo igrate i tijekom jeseni u Europi. Bravo, majstori. :mrgreen:

...The club also made it to the UEFA Europa League 2012-13...
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2012, 01:51

Zel je napisao/la:Olimpija razvalila Crvenu zvezdu u prijateljskoj tekmi 3:0, a posto je Maribor bolji od Olimpije, znaci li to da smo najebali :?: Ma kakvi :!: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
slika
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 29 jun 2012, 01:53

Svraka nas napusta odmah nakon europe,100% info.

400-500 hiljada eurica ;)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 29 jun 2012, 01:54

AeGon099 je napisao/la:
jasta je napisao/la:ako nece igrati sad, kad ce????
njemu je 18 godina, ima za njega vremena koliko hoćeš ;)
ma znam ja to...al ako se zele praviti neki normalni transferi....ovakvi igraci trebaju igrati u ovim godinama i u ovakvim tekmama...ako pogledamo i zemlje okruzenja ( part,dinamo) vidjecemo da se to tako radi

a ne cekat 21 - 22 i rec talenat...

nezz...mozda nisam upravu

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 29 jun 2012, 02:23

nime_tm87 je napisao/la:**** TIIIIIII, IGRA SE 11 NA 11... 11 nasih, 11 janeza... i idemo dalje... ba nasi momci daju 120% svojih mogucnosti idemo dalje
i jos da dodam: BUDITE EUFORICNI I POZITIVNI, KO ZNA HOCETEL SUTRA IMATI PRILIKE ZA TO, ZIVOT JE NEPREDVIDIV, al uvijek budite spremni na sve ebiga
Oplodi me pozitivni čovječe.
Nama je Željo svetinja jedina.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jun 2012, 09:41

Vasa Ladacki je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:**** TIIIIIII, IGRA SE 11 NA 11... 11 nasih, 11 janeza... i idemo dalje... ba nasi momci daju 120% svojih mogucnosti idemo dalje
i jos da dodam: BUDITE EUFORICNI I POZITIVNI, KO ZNA HOCETEL SUTRA IMATI PRILIKE ZA TO, ZIVOT JE NEPREDVIDIV, al uvijek budite spremni na sve ebiga
Oplodi me pozitivni čovječe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e sto se issmijah na sabahu hahahahahahaha,oplodi hahahahahahahahaha

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jun 2012, 10:31

Ako ja najveci negativac kazem da idemo dalje tu je onda Kraj price.Dakle ne da idemo dalje nego jos dalje.Gazimo mi smo Zeljo a samo je jadan Zeljo i tu nema cancapri.U Mariboru bez imalo stete Manijaci naguzili Violete.

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 29 jun 2012, 11:05

" onclick="window.open(this.href);return false;

UDJITE U SLIKU PA LAJK ! HVALA ZA NASEG ZELJU !
1921

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jun 2012, 11:27

kenant je napisao/la:

UDJITE U SLIKU PA LAJK ! HVALA ZA NASEG ZELJU !
nemoj jos i ovde lajk traziti, yeboga lajk cc

i da, nije za naseg Zelju, nego za tebe
Za zivot cijeli!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jun 2012, 11:41

malta071 je napisao/la:Jos nesto bih da kazem vezano za ovu utakmicu sa Mariborom.Pojedinci ocekuju pojacanja za evropske utakmice (najvise se istice boccaccio koji svake godine ocekuje da Zeljo kupi nekoga i tako se pojaca)
Malo kad razmislimo, Zeljo se itekako pojacao u odnosu na proslogodisnju evropsku avanturu i realno, koliko u ovoj liZi ili za sitne pare ima igraca koji bi za ovako kratko vrijeme bili pojacanje u Evropi.Jedan ili nijedan?Ja mislim ovo drugo.Brkovic zabija na pripremnim ali niko ni da pomisli da ga stavi u prvi tim protiv Maribora.
Pojacanja su vec dovedena, prosle godine i to je ono sto mi daje optimizam za naredne meceve.
:mrgreen: fakat si u pravu,ja vec godinama tako pisem :mrgreen: ,u zadnje vrijeme me to jako muci po nekim pitanjima.U pravu si,nego malo da pojasnim ako mi je dozvoljeno.
Napravio se izvanredan napredak u igrackom smislu u zadnje tri sezone.U odnosu samo na proslu godinu,u pravu si i kada kazes da smo mi jaci kao tim.Klanjam se Amaru Osimu na izuzetnim potezima vezanim za nasu ligu i igracki kadar,uspio je ono sto niko nije otkad postoji ova nasa lijepa drzava.Vezano za nasu ligu uradjeno je sve sto je trebalo i ja sam apsolutno zadovoljan.Super je i sve ono sto se desava i ove godine vec sa ovim pripremama.Ne moramo da prodajemo igrace i da ponovo uzimamo neke druge,pa bi bili neuigrani za evropu,a i ocekivanja bi bila drugacija.Stabilni smo igracki i opet ulazimo kao prvi favoriti za osvajanje trofeja u nasoj ligi.Sa te strane gledajuci,ja ne mislim da postoji osoba koja nije zadovoljna i koja nece cestitati na velikim radostima koje su nam donijeli i igraci i strucni stab na celu.

Moguce je da sam nerealan i nikad nisam rekao da sam u pravu vezano za svoja razmisljanja,nego ih iznosim onako kako mislim.A mislim i ponavljam da pokusavam da gledam malo globalnije u onosu na samo nasu ligu.To je uspjesno uradjena prica i ponosan sam na svaki dijelic te price.
Ako pricamo o evropi,imali smo tegobna iskustva iako se i na tom polju napreduje.Prva sezona kolaps u evropi,druga su vec 4 odigrane utakmice i napreduje se,medjutim opet na kraju totalni slom.To nam govori da je igracki kadar koji se popravlja svake godine,opet nije u stanju da izadje iz "Ž" kategorije evropskog fudbala.Ove godine smo kompaktniji u odnosu na prosle dvije i svakako kvalitetniji.Medjutim to ne garantuje da cemo izaci iz te fudbalske kategorije.Za takav napredak potrebna su ulaganja.Vjerujte da ja ne zurim,kada kazem da ulazimo u cetvrtu sezonu stabilizovanja igrackog kadra.Pogotovo sada forsiram ovo razmisljanje,ne samo zbog eventualnog naseg veceg uspjeha,vec sto je takva vrsta poslovanja logicna i normalna u evropi.One osrednje evropske kategorije fudbala cak i kroz svoje neizlaske u evropi ulazu u igracki kadar i kupuju igrace sa raznih strana.Mi do toga jos nismo dosli.Zasto je to tako,moze se lako zakljuciti,ali je cinjenica da je neminovno ulaziti u takav fudbalski biznis da bi se napredovalo.Napredak bi bio da se ove sezone tako napravi i uz veliku dozu rizika koju svakako priznajem,pokusa doci do mnogo vece love.
Kupovinom takvih igraca sa raznih strana dobija se da je nasa liga svakako neupitna,a mogucnost da se napravi u evropi,evo kroz ovu utakmicu sa Mariborom postaje veca u postotcima da se dobije to i da nam fina lova legne na racun i kroz najmanje 4 naredne evropske utakmice.Privlacnost za sponzore je mnogo veca,mnogo se ulaznica proda,lova od tv prava je velika,euforija u klubu kroz navijace je u stalnom rastu,postajemo klub sa brendom u drzavi itd itd.
Sve ovo ne mora da se desi,ali kroz rizik ulaganja vecesu sanse da se desi.Evo ne mora nista od toga,ali neka ulozimo u pravljenje skautinga,vec imamo prostora za dobru buducnost.Ovde kod nas se jos uvijek ide na divlje i to kroz vjeru u Amara Osima koji jako dobro procjenjuje ove stvari i tu imamo mnogo srece.Mi i bez ulaganja mozemo proci Maribor.Ali to se svrstava u kategoriju iznenadjenja i to je realno tako.I moze se puno dobiti i bez tih pojacanja ukoliko prodjemo Maribor.Ali ako ne prodjemo,doci ce do prodaje jednog ili dva igraca,i to ce tako ici i tu ja vidim problem.To cu onda nazvati stagnacijom.Svasta bih jos mogao pisati,jer mi se roji u glavi hiljdu ideja i varijanti,analiza raznoraznih,ali i ovako je predugo i svakako ce malo ljudi da ovo cita,pa slagali se ili ne slagali,ja cu uvijek biti za umjereni poslovni rizik,a ne za neumjereni optimizam sto se tice evropskog puta.Izgleda da tu kao klub trebamo jos da sazrijevamo,pa da ni cetvrta godina nije dovoljna za tu vrstu napretka i ulaganja,no sa eventualnim evropskim neuspjehom na ovaj nacin i mogucom prodajom nekog naseg igraca poslije svega,siguran sam da doza poslovnog rizika nece biti moguca ni u narednih dosta godina.To mi je krivo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 jun 2012, 11:58

kao i uvijek, realan, dobar post @boccaccioa, što se Evrope tiče, ja kontam da mi možemo proć' Janeze, al' stvar je u tome što NE ŽELIM blamažu (nekima je to 0:5, nekima opet da ne prođemo) i naravno da treba zadržati kostur ekipe, što Amar i radi, pojačanja se u ovoj ligi više ne mogu nabaviti, siguran sam, jer mi imamo najbolje igrače tu i jednostavno mijenjati ih sa lošijim ne bi vrijedilo, sljedeća sezona će aBd biti peta sa Žujom i Amarom u drugom mandatu :D a naš vrli predsjednik nama obeća grupnu fazu nekog takmičenja za 5 godina, hajde da budemo bar blizu, da bar u play-off EL odemo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2012, 12:01

@boccaccio
Uopste se ne slazem sa tobom nama ne trebaju pojacanja za evropu evo kad bi htio i da dovedes nema igraca za Zelju u nasoj ligi koji bi bio pojacanje. :lol: :lol: :lol:
Salim se naravno.
Uvijek se treba osvrnuti oko sebe i pogledati sta su drugi uradili povodom pojacanja, recimo Siroki koji je izravni konkurent u ligi ili Maribor koji je direktni protivnik u LP. Za moj pojam zakasnili smo sa pojacanjima, ih hiljadu razloga da bi neko i bio pojacanje reba proc pripreme sa ekipom.Tako da sam vec prezalio nedolazak.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 29 jun 2012, 12:14

Osim nezadovoljan: Bili smo, od zla oca, od gore matere!

Željezničar je u Međugorju u srijedu odigrao dvije utakmice; protiv Širokog, te Gruda. U prvom poluvremenu susreta protiv Širokog zaigrala je "prva ekipa", dok su "rezerve" na susjednom terenu, igrale protiv Gruda. U drugom poluvremenu "prva ekipa" i "rezervna" zamijenili su protivnike, a na kraju je Široki pobijeđen sa 2:0, a Grude sa 3:0.

Amar Osim, menadžer Željezničara, dao je priliku svim igračima koji se nalaze na pripremama, a zadovoljan je učinkom tek nekolicine...

"Brković je bio dosta solidan. Dao je gol i Širokom i Grudama", kaže Osim i dodaje kako nekadašnji veznjak Veleža "ima nešto".

"Igrao je iza napadača, nije bio loš."

Uz Brkovića, prema Osimovom mišljenju, ozbiljniji od ostalih bio je mladi Nermin Zolotić, koji je sve bliži početnom sastavu, te...

"I Vasilić je bio ozbiljan, a nisu bili loši ni golmani (Antolović i Bukvić, op.a). Djelovali su sigurno, a ostalo je bilo od zla oca, od gore matere, a pogotovo se to odnosi na ove što su "kao prva ekipa". Grozno su igrali u prvom poluvremenu protiv Širokog, dok su ovi "kao rezervni" odigrali mnogo bolje. Istina, i Široki je u drugom dijelu promijenio ekipu, ali na terenu su imali bolje igrače nego mi, ali smo ih na kraju uspjeli pobijediti", kaže Osim, čija se ekipa vratila iz Međugorja u Sarajevo, gdje će provesti tek nekoliko dana, nakon čega slijedi odlazak na pripreme u Austriju, gdje će, sudeći po Osimovom raspoloženju od jučer, krenuti i Japanac Yoshi.

"Ostavićemo ga još malo sa nama. Nije loš, a desni je bočni. Nemamo rezervu za Čolića, a uz to je spreman ko mina i simpatičan je. Vidjećemo još šta ćemo odučiti", nećka se Osim, koji će ponovo nekolicinu igrača poslati na posudbe, ali tek nakon povratka iz Austrije.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 jun 2012, 12:22

Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2012, 12:25

Covjek bi po linku rekao IGRAC samo da nije ovo neka koledz liga, vidi brko nesto u njemu dok se necka.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 jun 2012, 12:37

Ako kaže da je predobro spreman, ali ipak se dvoumi, nije baš dobro. Bolje bi bilo da se nećka jer ovaj nije spreman, a zna. Ovo gdje je igrao je neka smiješna liga.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jun 2012, 12:44

Znaci japanac se zove Eishun Yoshida u raji Yoshi. 8-)

Sef je rekao da ga vode u Austriju, pa cemo vidjeti sta ce dalje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 jun 2012, 12:45

gledao sam ja ovog na ninja wariorsima, pao je na ovoj prepreci:
slika
znači ojačat ruke!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 jun 2012, 12:48

:lol: :lol: čuj Ninja ratnici :lol:

p.s. ovi lusteri i nisu bili teški k'o ona zadnja prepreka, je l' de ? :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Gomis99, Google Adsense [Bot], inzomni, Kajkutenjoyer, Mauricio87, WeekendOffender i 71 gost.