FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AeGon099
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AeGon099 » 28 jun 2012, 23:00

jasta je napisao/la:ako nece igrati sad, kad ce????
njemu je 18 godina, ima za njega vremena koliko hoćeš ;)
Odlazi Safete.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 28 jun 2012, 23:29

Dobro je čovjek rekao, šanse za pobjedu Maribora su (približno) 50%, dok je ostalih 50% šansa da bude neriješeno ili pobjeda Želje.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 jun 2012, 23:31

Dajte ljudi svako ima pravo na svoje misljenje , dokle da vise zatrpavate temu s tim nekim repliciranjem na to da je maribor favorit...
sami ste rekli i svi tako mislimo amar sve zna, amar sto kaze to je tako...
tako da treba se postaviti kao protiv serifa , nadati se dobroj igri naseg tima a rezultat valjda dodje s tom igrom a i ako ne dodje boze moj na greskama se uci...
sve je dobro dok se vise godina u nizu obezjedjuje europa jer se time popravljuje prethodno napravljenje greske ali i stice se iskustvo kao sto se i popravlja koeficient...
nenosioci smo zbog proslosti a ne zbog cele...

Jel zna neko sta je Bekrijom ?? povreda??
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Rios

Post Postao/la Rios » 28 jun 2012, 23:41

Amar je veceras rekao ono sto sam ja napisao prije par sati..Protivnik je ni tamo ni vamo..Da se igrati s njima,sto znaci da imamo neke sanse,realne..I veoma je vazno to sto smo zadrzali ekipu na okupu..To moze biti presudno po meni.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 28 jun 2012, 23:51

Pa imal Aco kakva informacija da ce nas neko pojacati :)

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 28 jun 2012, 23:53

Sve je ovo sada extra,ali poslije europe ce nas napustiti minimalno 3 igraca.
Ne kazem da ne treba da odu,ali neka bude bar 500 hiljada eura,ostalo je sve sica kakve igrace dajemo.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 28 jun 2012, 23:56

Zaista je vrijeme da se manemo tih priča oko favorita i "euforije" koja je trajala vrlo kratko i to samo od pojedinaca i mislim da je više bila vezana za to što smo dobili protivnika kojeg smo priželjkivali, a priželjkivali smo ga prvenstveno zbog mogućnosti da odigramo jednu dobru utakmicu i odemo na gostovanje, a ne iz pretjeranog ubjeđenja ta ga možemo samo tako lako savladati i mislim da su rijetki forumaši koji su na taj način razmišljali i nije mi jasno zašto to neki toliko potenciraju.
Sve mi se čini da je ovaj članak kao i mnogi do sada napisan na temelju forumskih postova,a ovo Amarovo doticanje "skijaša" smo imali prilike ovdje pročitati, a nešto čisto sumnjam da Amar na priprema prati što se na forumima piše, dakle .....
Bilo kako bilo, bit će kako bude, bili mi euforični ili ne :)

Nego....i mene zanima šta je sa Bekrićem ??

Rios

Post Postao/la Rios » 29 jun 2012, 00:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
Rios je napisao/la:Amar je veceras rekao ono sto sam ja napisao prije par sati..Protivnik je ni tamo ni vamo..Da se igrati s njima,sto znaci da imamo neke sanse,realne..I veoma je vazno to sto smo zadrzali ekipu na okupu..To moze biti presudno po meni.. 8-)
To je jako bitno, mada bi idealno bilo da su na Grbavicu sletila barem dva provjerena pojacanja. Neko je pisao, mora se ponekad i rizikovati, platiti koju marku za igrace. Vidjet cemo, samo opet ponavljam, bez euforije jer ista na nasim prostorima brzo prelazi u tragediju, a onda se trazi skidanje glava, a to nije dobro.
Eh ko ne bi volio da su dosla dva prava pojacanja..Al sta je tu je..Mozda jos ovu godinu sacekati sa nekim rizicima tog tipa..Ne znam..Slazem se da ne treba stvarati nikakvu euforiju,to niposto..I ako ispadnemo (nedo Bog) nije tragedija..Za igrace sam siguran da nece pasti,tu je Sir.. A za navijace se nadam da necemo,ili da bar vecina nece,jer znajuci nas mentalit,kao sto i ti rece,bojim se da bi moglo biti turbulencija u slucaju negativnog ishoda.. :roll:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2012, 00:13

Treba nauciti postovati protivnika.Maribor je ozbiljna ekipa i treba maksimalan pristup i podrska.Najgluplja je lako cemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 29 jun 2012, 00:16

Ja bih da razjasnimo par stvari koje ce vjerujem da olaksaju shvatanje komentara pojedinih forumasa.
Ako tvoj tim ima sanse za pobjedu u odnosu 51:49 ti si favorit, sto ne znaci da drugi tim ne moze od 100 utakmica pobjediti 49 puta zaredom.(mislim da ovo svi znamo ali citajuci pojedine komentare pojavi se sumnja)

Znaci favoriti jesu, nepremostivi nisu ali mnogo stvari ce trebati da se poklopi da bi mi isli dalje.
Ja kao navijac Zelje i realna osoba dajem vece sanse Mariboru da prodje jer kad se sve uzme u obzir ljudi imaju neku minimalnu prednost u svakom pogledu.(infrastruktura, budzet, uspjesi na ino sceni itd.)

Eh sad sto se ja kao navijac Zelje nadam da cemo mi proci, e to je druga stvar.

Amarova izjava je pogresno shvacena od strane nekih pa i makedonskog, i jednostavno je smijesno izjaviti da su ljudi apsolutnni favoriti.Apsolutni favorit je Barca-Zeljo, na njihovom terenu :D
Po meni su sanse 55-45 za Maribor ali se nadam da cemo proci dalje i sto je najvaznije ne bih zamjerio nikome u slucaju eventualnog neuspjeha (gluho bilo).
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 jun 2012, 00:18

**** TIIIIIII, IGRA SE 11 NA 11... 11 nasih, 11 janeza... i idemo dalje... ba nasi momci daju 120% svojih mogucnosti idemo dalje
i jos da dodam: BUDITE EUFORICNI I POZITIVNI, KO ZNA HOCETEL SUTRA IMATI PRILIKE ZA TO, ZIVOT JE NEPREDVIDIV, al uvijek budite spremni na sve ebiga
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 29 jun 2012, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jun 2012, 00:21

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 jun 2012, 00:27

Sve je u redu i budzeti i tradicija i postivanje protivnika i statistika i mentalitet i euforija, ali na kraju sve se svodi na onih 180 minuta koje cemo imati na raspolaganju da postignemo neki rezultat. Tih 180 minuta na terenu su najbitnije, sve ostalo je u drugom planu.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Rios

Post Postao/la Rios » 29 jun 2012, 00:49

ellaxaz je napisao/la:Sve je u redu i budzeti i tradicija i postivanje protivnika i statistika i mentalitet i euforija, ali na kraju sve se svodi na onih 180 minuta koje cemo imati na raspolaganju da postignemo neki rezultat. Tih 180 minuta na terenu su najbitnije, sve ostalo je u drugom planu.
Pa dobro,to je sustina svega..Izaci,odigrati muski,pa kako i sta bude..U svakom slucaju,ne vjerujem da ce nam se ponoviti "mucna" ljeta koja su nam priredili Izraelci :D I meni je za pocetak i to dovoljno ;) :D

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 29 jun 2012, 00:52

Jos nesto bih da kazem vezano za ovu utakmicu sa Mariborom.Pojedinci ocekuju pojacanja za evropske utakmice (najvise se istice boccaccio koji svake godine ocekuje da Zeljo kupi nekoga i tako se pojaca)
Malo kad razmislimo, Zeljo se itekako pojacao u odnosu na proslogodisnju evropsku avanturu i realno, koliko u ovoj liZi ili za sitne pare ima igraca koji bi za ovako kratko vrijeme bili pojacanje u Evropi.Jedan ili nijedan?Ja mislim ovo drugo.Brkovic zabija na pripremnim ali niko ni da pomisli da ga stavi u prvi tim protiv Maribora.
Pojacanja su vec dovedena, prosle godine i to je ono sto mi daje optimizam za naredne meceve.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 29 jun 2012, 00:55

Nisam gledao da li je neko postavio ranije...

slika

FK Zeljeznicar ready for new season with Patrick

slika

FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season. The club also made it to the UEFA Europa League 2012-13. Their first match is against NK Maribor (Slovenia) on 18 July 2012. PATRICK gives them two thumbs up and wishes FK Zeljeznicar many more victories.

Malo sam pregledao kataloge i imaju fakat kvalitetnu opremu, nisu losi... U regionu su jos sponzori beogradskom Radu i nije im losa oprema. Jos kad bi protiv Maribora njihova oprema bila :!: ;)

Edit: Ocekujem da ovu vijest odavde ubrzo objavi jedan portal, neki ga ovdje cini mi se zovu borovina.ba :!: :lol: :lol: :lol:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 29 jun 2012, 00:58

Zel je napisao/la:
FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season.
Pa eto, nismo loši.. hat-trick što se tiče titula :lol:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 29 jun 2012, 01:05

Olimpija razvalila Crvenu zvezdu u prijateljskoj tekmi 3:0, a posto je Maribor bolji od Olimpije, znaci li to da smo najebali :?: Ma kakvi :!: :mrgreen:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Rios

Post Postao/la Rios » 29 jun 2012, 01:05

Nesto mi sad pade napamet..KK Siroki je u ono vrijeme dok mu je Bosna bila rival najveci imao taktiku da pred zavrsnicu prvenstva dovede 1-2 dobrih amerikanaca i nakon toga ovisno od rezultata zadrzi ih ili okonca saradnju..Mene bas zanima da li ima na trzistu kvalitetnih igraca koji bi eventualno bili voljni doci u Zelju na posudbu ili potpisali ugovor na par mjeseci,odigrali ove europske utakmice i nakon toga ovisno od rezultata ostali ili otisli.. :?:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 29 jun 2012, 01:22

Zel je napisao/la:Olimpija razvalila Crvenu zvezdu u prijateljskoj tekmi 3:0, a posto je Maribor bolji od Olimpije, znaci li to da smo najebali :?: Ma kakvi :!: :mrgreen:
Stvarno, svasta se moze procitati na ovom forumu, ali ovako pametan post odavno nisam procitao :o
Čuva Bog Želju svog !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Stanceski i 23 gosta.