njemu je 18 godina, ima za njega vremena koliko hoćešjasta je napisao/la:ako nece igrati sad, kad ce????

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
njemu je 18 godina, ima za njega vremena koliko hoćešjasta je napisao/la:ako nece igrati sad, kad ce????
Eh ko ne bi volio da su dosla dva prava pojacanja..Al sta je tu je..Mozda jos ovu godinu sacekati sa nekim rizicima tog tipa..Ne znam..Slazem se da ne treba stvarati nikakvu euforiju,to niposto..I ako ispadnemo (nedo Bog) nije tragedija..Za igrace sam siguran da nece pasti,tu je Sir.. A za navijace se nadam da necemo,ili da bar vecina nece,jer znajuci nas mentalit,kao sto i ti rece,bojim se da bi moglo biti turbulencija u slucaju negativnog ishoda..aleksandar_veliki je napisao/la:To je jako bitno, mada bi idealno bilo da su na Grbavicu sletila barem dva provjerena pojacanja. Neko je pisao, mora se ponekad i rizikovati, platiti koju marku za igrace. Vidjet cemo, samo opet ponavljam, bez euforije jer ista na nasim prostorima brzo prelazi u tragediju, a onda se trazi skidanje glava, a to nije dobro.Rios je napisao/la:Amar je veceras rekao ono sto sam ja napisao prije par sati..Protivnik je ni tamo ni vamo..Da se igrati s njima,sto znaci da imamo neke sanse,realne..I veoma je vazno to sto smo zadrzali ekipu na okupu..To moze biti presudno po meni..
Pa dobro,to je sustina svega..Izaci,odigrati muski,pa kako i sta bude..U svakom slucaju,ne vjerujem da ce nam se ponoviti "mucna" ljeta koja su nam priredili Izraelciellaxaz je napisao/la:Sve je u redu i budzeti i tradicija i postivanje protivnika i statistika i mentalitet i euforija, ali na kraju sve se svodi na onih 180 minuta koje cemo imati na raspolaganju da postignemo neki rezultat. Tih 180 minuta na terenu su najbitnije, sve ostalo je u drugom planu.
Pa eto, nismo loši.. hat-trick što se tiče titulaZel je napisao/la:
FK Zeljeznicar - winner of the Super Cup of Bosnia & Herzegovina, the Premier League title and the Bosnia & Herzegovina Football Cup – has chosen PATRICK as its teamwear brand for the upcoming season.
Stvarno, svasta se moze procitati na ovom forumu, ali ovako pametan post odavno nisam procitaoZel je napisao/la:Olimpija razvalila Crvenu zvezdu u prijateljskoj tekmi 3:0, a posto je Maribor bolji od Olimpije, znaci li to da smo najebaliMa kakvi
![]()