AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Juve bolji zadnjih 20 minuta, prvih 70 isto ko da je Catania gostovala.
Sto bi se pustili tih prica, cist gol se ne prizna, bilo bi 2-0 i mogli bi ga glabat lagano, nema veze, vraca se Ibra, taman da rijesi Palermo, uskoro i Aqua i Boa uz nesto laksi raspored, u dobroj smo poziciji.
Sto bi se pustili tih prica, cist gol se ne prizna, bilo bi 2-0 i mogli bi ga glabat lagano, nema veze, vraca se Ibra, taman da rijesi Palermo, uskoro i Aqua i Boa uz nesto laksi raspored, u dobroj smo poziciji.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Milan za nijansu bolji, sudija pokvario tekmu ne znam kako nije vidio loptu metar u golu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo ovdje ću postaviti svoj post jer sa tobom,Mehom i Clausom jedino čovjek može progovoriti kako treba:senad_flamin je napisao/la:Ma manite se tih prica sta bi bilo kad bi bilo, najrelanije je ovaj rezultat.. Mi slijedecu gostujemo Palermu ...
Mi smo bili nesto bolji u 1. pol Juve u 2. drugom,cekalo se samo vrijeme tog gola za Juve
Činjenično je stanje da bi kod 2-0 bilo se skoro nemoguće vratiti,bilo je mnogo grešaka,od našeg poklonjenog gola do tagliaventa koji ni primaverama neće više suditi.
Takođe bih rekao da je po igri Juventus zaslužio da ne izgubi,bar ne zbog drugog poluvremena gdje ste se odlučili kontre igrati.
Sve u svemu,pravi derbi,baš je žestoko bilo.

Ništa nije odlučeno i bit će bitka do kraja sezone.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
To da li bi se Juve vratio ili ne nikad saznat necemo. Ja mislim da se ne bi vratili, ti mislis da bi i to ostaje tako.
remi je realan,ali dok se strasti malo smireOxygen je napisao/la:Evo ovdje ću postaviti svoj post jer sa tobom,Mehom i Clausom jedino čovjek može progovoriti kako treba:senad_flamin je napisao/la:Ma manite se tih prica sta bi bilo kad bi bilo, najrelanije je ovaj rezultat.. Mi slijedecu gostujemo Palermu ...
Mi smo bili nesto bolji u 1. pol Juve u 2. drugom,cekalo se samo vrijeme tog gola za Juve
Činjenično je stanje da bi kod 2-0 bilo se skoro nemoguće vratiti,bilo je mnogo grešaka,od našeg poklonjenog gola do tagliaventa koji ni primaverama neće više suditi.
Takođe bih rekao da je po igri Juventus zaslužio da ne izgubi,bar ne zbog drugog poluvremena gdje ste se odlučili kontre igrati.
Sve u svemu,pravi derbi,baš je žestoko bilo.![]()
Ništa nije odlučeno i bit će bitka do kraja sezone.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Ima i Juve i Milan to gostovanje kod Palerma mi odma sl. kolo, bojim se da cemo tu izgubit bodove,iako ce se vratiti svi igraci.
Valjda se nece niko vise ukljuciti za te dvije pozicije...
Valjda se nece niko vise ukljuciti za te dvije pozicije...
-RIVALDO-
ako budu igrali kao protiv Arsenala, Cesene i prvo poluvrijeme protiv juventusa, uz Ibru, Boatenga, Pata koji moze odigrat cjelu utakmicu i da ulazi u duele pobjeda nece doci u pitanje.
milan bolji prvih 6O min. kasnije juve uzima inicijativu i zabijaju gol. silva pogrijesio kod primljena gola. pomocnik nije htio da vidi gol muntarija iako je lopa debelo bila u golu. sta reci sad kome se to navlaci. matri je bio u ofsajdu. sve u svemu dobro je ipak bez ibre aquilanija i boatenga tesko da je moglo bolje protiv dobrog i kompaktnog juventusa.
allegriju zamjerqm jedino sto je vadio urbija i ubacio jos jednog defanzica i to se osvetilo.
sad da je dobiti zahuktali palermo valjalo bi.
allegriju zamjerqm jedino sto je vadio urbija i ubacio jos jednog defanzica i to se osvetilo.
sad da je dobiti zahuktali palermo valjalo bi.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
U dobroj smo formi, rekao bi odlicnoj, danas je sve drugacije moglo biti da onaj majmun prizna gol, ali nema veze, desava se, nije prvi, a vjerovatno ni zadnji put.
60-65 minuta odlicni, Juve se nije sastavio, osim one kontre nakon nepriznatog gola, kad se sve pogleda, nekako i realno ispada ovaj remi(bez gresaka majmuna).
Vraca se Ibra, nadam se i Boa i mislim da ce Ibra u svom stilu rijesiti zahuktali Palermo, sve u svemu nimalo laka utakmica.
Juve za jinansu tezi raspored ima, odgovara nam to sto gostuju tri utakmice zaredom, a Bologna, Palermo su u dobroj formi, onda kuci imaju Intera i Napolia.
Dosta jos ima da se igra, svi bi mi potpisali da ne dobijemo Juventusa narednih 5 godina, a da uzmemo 4 titule.
Povratak Aque i Boatenga mi mogao biti od kljucne vaznosti za nas u borbi za Scudetto.
Bijesan na sudije, ali ne i nezadovoljan nakon remija,
Kad skontas bez Ibre, Boatenga i svih ostalih, uzeli smo 7 bodova u tri teske utakmice, a neki su predvidjali i -6 nakon ova tri kola.
60-65 minuta odlicni, Juve se nije sastavio, osim one kontre nakon nepriznatog gola, kad se sve pogleda, nekako i realno ispada ovaj remi(bez gresaka majmuna).
Vraca se Ibra, nadam se i Boa i mislim da ce Ibra u svom stilu rijesiti zahuktali Palermo, sve u svemu nimalo laka utakmica.
Juve za jinansu tezi raspored ima, odgovara nam to sto gostuju tri utakmice zaredom, a Bologna, Palermo su u dobroj formi, onda kuci imaju Intera i Napolia.
Dosta jos ima da se igra, svi bi mi potpisali da ne dobijemo Juventusa narednih 5 godina, a da uzmemo 4 titule.

Povratak Aque i Boatenga mi mogao biti od kljucne vaznosti za nas u borbi za Scudetto.
Bijesan na sudije, ali ne i nezadovoljan nakon remija,
Kad skontas bez Ibre, Boatenga i svih ostalih, uzeli smo 7 bodova u tri teske utakmice, a neki su predvidjali i -6 nakon ova tri kola.
- IlPrincipino
- Kontakt:
nakon večerašnje partije mislim da Milan uzima Scudetto..mi smo napredovali ali nedovoljno za osvajanje Scudetta...moramo još da radimo...Milan rutinski odradjuje tekme u kojima se mi patimo...šteta je zbog sudijskih grešaka jer je fudbal pao u drugi plan...baš šteta..opet će se ružno pričati o Italiji a taman su pobjedama nad Arsenalom i Chelsaom se digli...sve u svemu volio bih da je ovo ružan san i da se probudim i da se tekma tek treba i igrati..Milan je igrao odlično bez dosta važnih igrača...pali su poslije 70 minute zbog velikog broja utakmica...mi smo to iskoristili...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Samo da kazem da tih gresaka ima svugdje, u svakoj ligi, samo je problem sto Italija ima taj pecat nakon calciopolijaIlPrincipino je napisao/la:nakon večerašnje partije mislim da Milan uzima Scudetto..mi smo napredovali ali nedovoljno za osvajanje Scudetta...moramo još da radimo...Milan rutinski odradjuje tekme u kojima se mi patimo...šteta je zbog sudijskih grešaka jer je fudbal pao u drugi plan...baš šteta..opet će se ružno pričati o Italiji a taman su pobjedama nad Arsenalom i Chelsaom se digli...sve u svemu volio bih da je ovo ružan san i da se probudim i da se tekma tek treba i igrati..Milan je igrao odlično bez dosta važnih igrača...pali su poslije 70 minute zbog velikog broja utakmica...mi smo to iskoristili...
btw. opet odlicna izvedba milanovih tifoza, sjajna koreografija

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Samo da kazem da tih gresaka ima svugdje, u svakoj ligi, samo je problem sto Italija ima taj pecat nakon calciopolija
[/quote]
Upravo tako ,to i jeste fora,nije isto kad se ne prizna cist gol Novari ili Bresci,lupam(bez uvrede navijacima) i ova sad situacija ,a bgmi i zbog svakakvih aferica Seria A je odavno pod lupom ,sto je najtuznije od svega :S tako da ..

Upravo tako ,to i jeste fora,nije isto kad se ne prizna cist gol Novari ili Bresci,lupam(bez uvrede navijacima) i ova sad situacija ,a bgmi i zbog svakakvih aferica Seria A je odavno pod lupom ,sto je najtuznije od svega :S tako da ..
Milan definitivno ostecen vise od Juventusa al eto ja bih rado mijenjao vasu poziciju sa Interovom,ipak ste prvi jbg nakon svega 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Djokovic na Twitteru
@DjokerNole
I can't believe what just happened! Ball was 1 meter INSIDE of the goal,and they continued play!!!

@DjokerNole
I can't believe what just happened! Ball was 1 meter INSIDE of the goal,and they continued play!!!

Lako mi je za njega, gledao tekmu u Dubaiu, vjerovatno TV pola zida.
Imao je jos par tweetova, ne moze se nacuditi, Nole Milanista!

Imao je jos par tweetova, ne moze se nacuditi, Nole Milanista!

- crvenocrni
- Kontakt:
Svakim danom sve vise i vise raste potreba za uvodjenjem dodatne tehnologije, neki kazu to bi unistilo car fudbala a ja kazem da ovo sto se sad desava unistava car fudbala, toliko...
- sarajlija89
- Kontakt:
Milan je odigrao sjajnu takticku utakmicu, ali im je u finsu ponestalo snage...
Juve je bio nemocan 70 minuta, sto zbog nesretnog gola, sto zbog lose pocetne postavke Contea, ali Milan je bio rastrcan, pokrivali su prostor i presing pravili, uz sjajno markiranje nasih igraca... nista nismo mogli.
Vrlo dobro ste odigrali, iako to neki mozda i ne shvataju.... ali eto...
Nepriznati gol je, ispostavilo se, odredio tok i sam rezultat utakmice, ali eto....remi je realan...
Juve je bio nemocan 70 minuta, sto zbog nesretnog gola, sto zbog lose pocetne postavke Contea, ali Milan je bio rastrcan, pokrivali su prostor i presing pravili, uz sjajno markiranje nasih igraca... nista nismo mogli.
Nepriznati gol je, ispostavilo se, odredio tok i sam rezultat utakmice, ali eto....remi je realan...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
sta Nole kaze za udaranje Mexesa, "and he(Mexes) stayed on the field", Noleta za predsjednikaMaGiCa je napisao/la:Djokovic na Twitteru
@DjokerNole

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- crvenocrni
- Kontakt:
Kako molim te nakon svega ovoga sto napises na kraju kazes da je remi realan, jednostavno ne shvatam neke ljude. Znaci Milan bio bolji 70 (nek je 60) minuta, dao 2 gola od kojeg jedan nije priznat i opet remi najrealniji, jednostavno ne shvatam koliko god se trudio...sarajlija89 je napisao/la:Milan je odigrao sjajnu takticku utakmicu, ali im je u finsu ponestalo snage...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Quag 100% sansu profula, Matriu cist gol se ponisti i jos jedan Juve gol dade, da je ucinak bio 100% Juve bio dao 3 gola, pa skontaj kako nije zasluzeno.crvenocrni je napisao/la:Kako molim te nakon svega ovoga sto napises na kraju kazes da je remi realan, jednostavno ne shvatam neke ljude. Znaci Milan bio bolji 70 (nek je 60) minuta, dao 2 gola od kojeg jedan nije priznat i opet remi najrealniji, jednostavno ne shvatam koliko god se trudio...sarajlija89 je napisao/la:Milan je odigrao sjajnu takticku utakmicu, ali im je u finsu ponestalo snage...
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.