NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 14:27

Ma, novine, pisalo je u vecernjem il dnevnom, cini mi se.
...Život za Široki...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 mar 2014, 14:27

Cuspajz je napisao/la:evo bio sam na utakmici malo prije derbija pa da prenesem utiske ako zanima nekoga od sirokobrijezana ,inace gledao sam 2 poluvrijeme samo kad je olimpik vodio 2 1 ,drugo poluvrijeme standardno olimpik krenuo na sve ili nista siroki brani rezultat jako dobro bez problema ,ovaj malac 21 mislim da vam je taj spikic dominira odbranom a ja se cudim reko balavac a igra kao da mu je 30 godina ,olimpik je imao apsolutni posjed lopte i zeba je pokusavao na svoj standardni nacin malonogometnim potezima koji su slabo prolazili ,siroki nije puno prelazio centar ali cim su presli imali su strasnu priliku i neko je iz odbrane olimpik jedva skrenuo loptu u korner ,gledam vezni red nigdje vagnera kad vidim ulazi oko 60 -65 minute ,cim je usao olimpik gubi sredinu terena i wagner ima topovski sut koji je fejzic skinuo jedva ,siroki se oslobadza pritiska bila je neka akcija razmjena pasova lopta dolazi na 16 metara i zakucava je igrac sirokog za 2 2,olimpik krece sa centra i za par minuta je 3 2 ni oni ne znaju kako ali su dali gol :mrgreen:,par minuta poslije olimpik je imao zicer za 4 2 ali promasio je ne znam koji igrac mislim onaj rahmanovic novi sto je usao ,do kraj utakmice nista znacajnije siroki osigurao prolaz ,siroki po meni igrao koliko im treba imao sam osjecaj da mogu dati gol kad hoce mada je bilo propusta i da je onaj malac zabio za 4 2 svasta bi bilo ,siroki je sigurno najkopletnija ekipa u ligi trenutno i ima tu materijala cak i za milionske transfera ako mamic ne pokupi to za sebe ,olimpik onako po imenima mozda i najaca ekipa u ligi ali vidi se taj nedostatak morala bez navijaca ,ovaj mali arezina i smajic su im po meni najlosije karike ,eto mini izvjestaj od manijaka ako koga zanima :mrgreen:
:lol: :roll:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 mar 2014, 14:27

U vecernjem pise...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 mar 2014, 15:18

Android je napisao/la:U vecernjem pise...
današnjem večernjem ili?
to mi nelogično, odbit 500 000, taman kao da će Maminjo dati više..ili je to problem sad ono pravo biranje jer smo pod ugovorom s njima?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 mar 2014, 15:26

U danasnjem vecernjaku,zainteresiran je bio i Red Bull Salzburg...

EDIT:Evo isjecka iz Sportskih(srijeda)

slika

HRHB

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 mar 2014, 15:44

@Fidelis Kakva je situacija s Kordicem? Hoce li ici na kraju sezone i koliko ugovora jos ima? Negdje sam citao da mu istice na kraju ove i da bi trebao biti slobodan igrac?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 16:11

Koliko znam istjece mu ugovor na ljeto, ne vjerujem da ce se produzivati, ispunio je svoju ulogu u momcadi, ne vidim razlog zasto bi se produzio ugovor, eventualno mozda na godinu dana ukoliko se slazu obje strane posto Maric vjerojatno ide, no, vjerojatno ce se traziti zamjena svakako.
...Život za Široki...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 mar 2014, 16:28

Koja snaga najjaceg kluba u BiH... Pa kud u crni Dinamo. Nece Maric viditi Dinama sljedecih dvije tri sezone. Jedino ako oslabe i odustanu od osvajanja prvenstva zbog financijskih poteskoca. Najbolje za njega bi bilo da bude posudjen Sirokom sljedece dvije sezone, gdje ce imati priliku redovno igrati, sto je za njega najvaznije u ovim godinama.

Trebao je cekati sa potpisom za Dinamo, ali ocigledno mu agent vodi glavnu rijec. Sa ovim transferom rizikuje stagniranje.

Najveci gubitnik u svemu ovome je Siroki Brijeg, koji sve vise lici na Lokomotiva 2.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 mar 2014, 16:36

slika

Cestitke Mirko :)

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 mar 2014, 17:04

Čudi me što još nije došao poziv Špikiću od Hrvatske,valjda će i to uskoro

HRHB

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 27 mar 2014, 17:50

Pa zašto sada izabra Hrvatsku kada je igrao za sve mlade selekcije nase drzave ? Da nije neki problem ili ?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 17:58

Jebga, njegov izbor, ocito smatra da mu je veci izlog odlicna Hrvatska mlada generacija, godista kojem i sam pripada, nije mala stvar biti u drustvu Jedvaja, Milica, Radosevica, Pasalica, Livaje i drugih, kao i da je to njegova zelja ipak.
Vec sam govorio i reci cu opet, za sve ove sto biraju, meni je bitno jedino da odaberu srcem, da je to njihova zelja, ja bih ga podrzao da je odabrao bilo sta, pa tako i u ovom slucaju, tako da sretno malom, odlican je potencijal, pruzena mu je velika sansa, sad samo treba biti dovoljno uporan, strpljiv i pametan pa je iskoristiti!
...Život za Široki...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 mar 2014, 18:32

ŠB_Fidelis je napisao/la:jedino da odaberu srcem!
Upravo to.

Ne treba nikoga siliti, ako vec volis Hrvatsku igraj za nju, prirodan tok pogogu, bolje i to nego da te neko "netjera" da izaberes BiH pa da onda preko one stvari igras bez motiva i zara. Mi nismo reprezentacija koja moze nuditi velike premije igracima tako da ta opcija dodatne motivacije otpada, jedino igraci koji igraju srcem mogu motivisati jedni druge kao kolektiv. Decko je izabrao Hrvatsku i sve najbolje mu, najiskrenije, zelim u daljoj karijeri, pokazao je ogroman potencijal i nadam se kako ce i izrasti u velikog igraca.

Hvala @Fidelis, pitam iz razloga sto Zeljo nema pravog napadaca a Kordic, ako ce biti slobodan, bi nam strasno dobro dosao s obzirom da bi bio slobodan igrac, uprkos godinama. Znam kako smo ga i prije trazili ali tada prosto nije bilo mogucnosti da on dodje na Grbavicu. Ko zna, mozda neko iz uprave i zagrize ozbiljno. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 27 mar 2014, 18:36

Koja je cifra u pitanju zna li se? Ili opet nesto ispod stola, mutne radnje, mamic style?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 mar 2014, 21:23

Radi li se ista po pitanju licence za trece pretkolo?

HRHB

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 27 mar 2014, 23:57

Sta je vama uopce falilo prosle godine za licencu?

Sent from my PMP5580C using Tapatalk

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 28 mar 2014, 00:03

krmak je napisao/la:Sta je vama uopce falilo prosle godine za licencu?

Koliko se ja sjećam,trebali su neki zid pomaknut jer je bio kao 40 cm bliže terenu nego što smije,tako nešto uglavnom.

krmak
Kontakt:

Re: Odg: NK Široki Brijeg

Post Postao/la krmak » 28 mar 2014, 00:25

marioo8888 je napisao/la:
krmak je napisao/la:Sta je vama uopce falilo prosle godine za licencu?

Koliko se ja sjećam,trebali su neki zid pomaknut jer je bio kao 40 cm bliže terenu nego što smije,tako nešto uglavnom.
Pa zar nije to uradjeno pa bio neki problem oko novinarskih loza?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 mar 2014, 00:25

Android je napisao/la:Radi li se ista po pitanju licence za trece pretkolo?
ne bi trebalo biti problema sto se toga tice ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.