hvala Bihac, abd da zavrsimo sto ste vi pocelinebeskasila je napisao/la:želim vam svu srecu danas hajde srce na teren decki

hvala Bihac, abd da zavrsimo sto ste vi pocelinebeskasila je napisao/la:želim vam svu srecu danas hajde srce na teren decki
Pa i ispadamo,gotovo je... al bitno je da nas velez jos uvijek nije dobio. (moram malo...sodaacm je napisao/la:Mislim da nikad nismo imali losiju ekipu apsolutno nikad. Ajde da budem realniji malo i stvarno ne znam kakavi smo sa ovom 4 oricom sto su nam falila danas ali ovo je katastrofa. Velez je **** ako nisu bili sposobni da nam uvali 3-4 komada danas.Teren je trenutno najlosiji na Balkanu sramota me ali ajde neka mi ostanemo u federalki i placajmo ove smijesne igrace hehhe jadno...samo ispast trebamo
Konacno da shvatimo ako opet uopste skontamo da smo vec ispali.Ma iskreno trebali smo uci u ovo polusezonu sa namjerom da ispadnemo kako bi sacuvali kesh da ne placamo ove smijesne igrace. Velez nema sanse da opstane sa ovom ekipom katastrofa su malo je reci ako nas nisu danas mogli dobiti ovakve tj. najlosiji Radnicki ikad i bez nekolicine igraca i otkinemo im bodove, smijesni su skroz.Ali rezultat po sansama najrealniji.Brigada89 je napisao/la:Pa i ispadamo,gotovo je... al bitno je da nas velez jos uvijek nije dobio. (moram malo...sodaacm je napisao/la:Mislim da nikad nismo imali losiju ekipu apsolutno nikad. Ajde da budem realniji malo i stvarno ne znam kakavi smo sa ovom 4 oricom sto su nam falila danas ali ovo je katastrofa. Velez je **** ako nisu bili sposobni da nam uvali 3-4 komada danas.Teren je trenutno najlosiji na Balkanu sramota me ali ajde neka mi ostanemo u federalki i placajmo ove smijesne igrace hehhe jadno...samo ispast trebamo)
To sam ja novoizabranim clanovima kluba govorio odmah po njihovom izboru da se tako odradi pa me ljudi napali. Ali ajde neka makar imamo ekipu sa najvecim sisama na Balkanu koju placamo masne pare,,,Bolje da nasi juniori zavrse prvenstvo ako imamo juniore uopste a ovo do prvog aprila rastjerat.Mene je veca sramota terena majko moja pa na nasoj opstini ima bolja tri terena od naseg dalje ne treba ni obilaziti.studeni je napisao/la:Kao sto se slozismo prije par dana, ispadanje nije kraj svijeta i neka kataklizma. Smanjit troskove i pokusat u par sezona sredit infrastrukturu. Ovako ne ide
Btw svaka cast momcima na bodu. Prelijepi golovi.
PS: bolje istok navija od juga, vidi se iskustvo
hrubesch je napisao/la:sodaacm, ti stvarno na ovoj temi liječis neke svoje frustracije. Pa uprava od prije 3-4 godine ti ne valja, iako su vratili Radnicki u I ligu FBiH, bili u vrhu, popravili (napravili tribinu), sredili svlačionice, teren isto donekle (cepovanje, novo sjeme itd).Ta tvoju informaciju sa tom upravom he Radnicki prvi put usao kao prvak u veci rang (bez nekih reorganizacija, odustajanja klubova iz Hrvatske kad se ušlo pred rat u medjurepublicku ligu, itd. Zaboravih i da je ta uprava vratila dugove Bajre and co. , jer im je racun 4 puta bio blokiran zbog raznih prethodnih dugovanja. Pa napravise onakvu salu za sastanke i press.Ali hajde neka su ovi sad dobri, što ce to sve unistiti, ako vec nisu.A ti od svega primijetio zid, koji je uradjen poslje Viteza, da se ne bi i dalje plaćale kazne. To je prostor za vozila sluzbenih lica; koji mora postojati, za tvoju informaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.