FK Radnički Lukavac

indijanac1989
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la indijanac1989 » 26 mar 2017, 13:52

nebeskasila je napisao/la:želim vam svu srecu danas hajde srce na teren decki
hvala Bihac, abd da zavrsimo sto ste vi poceli :thumbup:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 26 mar 2017, 14:09

Sretno komšije danas :clap: :clap: :clap:

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 26 mar 2017, 17:11

Oj golcine bravo
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2017, 17:18

Bravo Radnicki
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 26 mar 2017, 17:22

Kakva dva gola, bravo za borbenost; po meni najrealniji rezultat i jedni i drugi na ovakvom terenu nisu mogli igrati nešto posebno.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 17:26

Mislim da nikad nismo imali losiju ekipu apsolutno nikad. Ajde da budem realniji malo i stvarno ne znam kakavi smo sa ovom 4 oricom sto su nam falila danas ali ovo je katastrofa. Velez je **** ako nisu bili sposobni da nam uvali 3-4 komada danas.Teren je trenutno najlosiji na Balkanu sramota me ali ajde neka mi ostanemo u federalki i placajmo ove smijesne igrace hehhe jadno...samo ispast trebamo

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 26 mar 2017, 18:08

sodaacm je napisao/la:Mislim da nikad nismo imali losiju ekipu apsolutno nikad. Ajde da budem realniji malo i stvarno ne znam kakavi smo sa ovom 4 oricom sto su nam falila danas ali ovo je katastrofa. Velez je **** ako nisu bili sposobni da nam uvali 3-4 komada danas.Teren je trenutno najlosiji na Balkanu sramota me ali ajde neka mi ostanemo u federalki i placajmo ove smijesne igrace hehhe jadno...samo ispast trebamo
Pa i ispadamo,gotovo je... al bitno je da nas velez jos uvijek nije dobio. (moram malo... :lol: )

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 18:14

Brigada89 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Mislim da nikad nismo imali losiju ekipu apsolutno nikad. Ajde da budem realniji malo i stvarno ne znam kakavi smo sa ovom 4 oricom sto su nam falila danas ali ovo je katastrofa. Velez je **** ako nisu bili sposobni da nam uvali 3-4 komada danas.Teren je trenutno najlosiji na Balkanu sramota me ali ajde neka mi ostanemo u federalki i placajmo ove smijesne igrace hehhe jadno...samo ispast trebamo
Pa i ispadamo,gotovo je... al bitno je da nas velez jos uvijek nije dobio. (moram malo... :lol: )
Konacno da shvatimo ako opet uopste skontamo da smo vec ispali.Ma iskreno trebali smo uci u ovo polusezonu sa namjerom da ispadnemo kako bi sacuvali kesh da ne placamo ove smijesne igrace. Velez nema sanse da opstane sa ovom ekipom katastrofa su malo je reci ako nas nisu danas mogli dobiti ovakve tj. najlosiji Radnicki ikad i bez nekolicine igraca i otkinemo im bodove, smijesni su skroz.Ali rezultat po sansama najrealniji.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 mar 2017, 18:18

Kao sto se slozismo prije par dana, ispadanje nije kraj svijeta i neka kataklizma. Smanjit troskove i pokusat u par sezona sredit infrastrukturu. Ovako ne ide
Btw svaka cast momcima na bodu. Prelijepi golovi.
PS: bolje istok navija od juga, vidi se iskustvo :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 mar 2017, 18:20

Ma teško je igrati samo sa Salihovićem i Stjepanovićem, jer realno oni vrijede kao ostatak ekipe zajedno. Ima i golman je klasa kad bi imao još 20 kila, a ostalo sve tanko. Biće nam zanimljivo u Drugoj sa Puračićem i Svatovcem, blizu gostovanja. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 18:25

studeni je napisao/la:Kao sto se slozismo prije par dana, ispadanje nije kraj svijeta i neka kataklizma. Smanjit troskove i pokusat u par sezona sredit infrastrukturu. Ovako ne ide
Btw svaka cast momcima na bodu. Prelijepi golovi.
PS: bolje istok navija od juga, vidi se iskustvo :D
To sam ja novoizabranim clanovima kluba govorio odmah po njihovom izboru da se tako odradi pa me ljudi napali. Ali ajde neka makar imamo ekipu sa najvecim sisama na Balkanu koju placamo masne pare,,,Bolje da nasi juniori zavrse prvenstvo ako imamo juniore uopste a ovo do prvog aprila rastjerat.Mene je veca sramota terena majko moja pa na nasoj opstini ima bolja tri terena od naseg dalje ne treba ni obilaziti.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 mar 2017, 18:34

Ekipa jest loša, najlošija od kako se ušlo u prvu ligu.
Velež ima solidnu ekipu i izborit će opstanak, jači su, nisu ni mogli igrat lijepo jer je teren loš.

Slažem se i ja da je ekipa zrela za ispasti ali ima ovako loših ekipa još dosta u ligi.
Ova ekipa teško da može biti iznad 5 ekipa u ligi ali treba uzeti i u obzir da će vjervovatno neko otkazati ulazak i da neće ispasti 5 ekipa.

Terenom sam razočaran ali sam mišljenja da nije bolje ispasti pa srediti situaciju u i oko kluba, može se to srediti i kad bi se opstanak nekako izborio. Drastično se mora popraviti infrastruktura.

Šta dalje? Šanse za čupanje još ima. Kvalitetom se ne zaslužuje opstanak ali u ovoj ligi kvalitet je u drugom planu.
Slijedi gostovanje ekipi koja ima do sada jednu pobjedu i samo 6 bodova, zatim dolazi Goražde. Ukoliko ljudi u klubu žele 'spasiti' Radnički sramote, moraju 'pogurati' da se uzme 6 bodova, to je više realno nego nemoguće.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 18:48

Dobro ljudi jel vi stvarno zelite gledat Radnicki u Federalki na ovom terenu? Kako mislite dovesti 500 ljudi na stadion da gleda utakmicu po ovoj livadi? Ma ajde ba da sredimo ono osnovno pa tek onda da razmisljamo o necem poput igranja u ovoj kaljuzi. Jel nam opet treba da igramo za 1/4 finale kupa pa da nam iz saveza kazu necemo moci igrati 1/4 u Lukavcu? Za jeebenih 20 godina zid uradili koji nicem ne sluzi...hahah samo ispast i ako nacelnik kaze da ce ostaviti 194 k godisnje onda za tri sezone napraviti minimalne uslove za treniranje i igranje. Sve ostalo je pucanj iz prazne puske i placanje debelih igraca, sisu im njihovu.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 26 mar 2017, 18:57

Cestitke na bodu,..srcem ste ga osvojili,..sretno dalje Radnickom.

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 26 mar 2017, 19:15

sodaacm, ti stvarno na ovoj temi liječis neke svoje frustracije. Pa uprava od prije 3-4 godine ti ne valja, iako su vratili Radnicki u I ligu FBiH, bili u vrhu, popravili (napravili tribinu), sredili svlačionice, teren isto donekle (cepovanje, novo sjeme itd).Ta tvoju informaciju sa tom upravom he Radnicki prvi put usao kao prvak u veci rang (bez nekih reorganizacija, odustajanja klubova iz Hrvatske kad se ušlo pred rat u medjurepublicku ligu, itd. Zaboravih i da je ta uprava vratila dugove Bajre and co. , jer im je racun 4 puta bio blokiran zbog raznih prethodnih dugovanja. Pa napravise onakvu salu za sastanke i press.Ali hajde neka su ovi sad dobri, što ce to sve unistiti, ako vec nisu.A ti od svega primijetio zid, koji je uradjen poslje Viteza, da se ne bi i dalje plaćale kazne. To je prostor za vozila sluzbenih lica; koji mora postojati, za tvoju informaciju.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 mar 2017, 19:23

Borili ste se i zasluzeno na kraju izjednacili sa 2 evro gola :thumbup: ,svaka cast.Mi smo puno popustili u drugom poluvremenu :crazy: i sami smo krivi za gubljenje vec osvojenih bodova.Samo brate morate malo poraditi bar na onom terenu :wtf: ,ne kosta puno da se ono malo poravna i posije trava,ono je katastrofa.Napravite neku radnu akciju sa klubom da to odradite ko sto ste malo i onu tribinu sredjivali,moze se ono popraviti sa malim ulaganjima .Uglavno sretno u nastavku. :thumbup:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 26 mar 2017, 19:32

Travnjak je loš, ali je prošle i pretprošle sezone na većini utakmica bio lošiji. Danas smo vjerovatno zaslužili pobjedu, ali nije remi baš toliko nezaslužen. Velež osim 2 gola iz 2 šuta, koja bi svaka iole bolja odbrana (naša suspendovana) neutralisala ništa nisu napravili, ali ovim smo zadržali šanse za opstanak. Čestitke igračima na odlučnom povratku, a jugu i istoku na odličnom navijanju.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 mar 2017, 19:33

Teren je danas bio dobar kakav zna biti.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 mar 2017, 19:52

hrubesch je napisao/la:sodaacm, ti stvarno na ovoj temi liječis neke svoje frustracije. Pa uprava od prije 3-4 godine ti ne valja, iako su vratili Radnicki u I ligu FBiH, bili u vrhu, popravili (napravili tribinu), sredili svlačionice, teren isto donekle (cepovanje, novo sjeme itd).Ta tvoju informaciju sa tom upravom he Radnicki prvi put usao kao prvak u veci rang (bez nekih reorganizacija, odustajanja klubova iz Hrvatske kad se ušlo pred rat u medjurepublicku ligu, itd. Zaboravih i da je ta uprava vratila dugove Bajre and co. , jer im je racun 4 puta bio blokiran zbog raznih prethodnih dugovanja. Pa napravise onakvu salu za sastanke i press.Ali hajde neka su ovi sad dobri, što ce to sve unistiti, ako vec nisu.A ti od svega primijetio zid, koji je uradjen poslje Viteza, da se ne bi i dalje plaćale kazne. To je prostor za vozila sluzbenih lica; koji mora postojati, za tvoju informaciju.
:clap: :clap: :clap: bravo bravo preko 3 miliona kroz klub proslo ,minimalno, kroz ove sezone igranja u nizem rangu i dobili smo da imamo najgori teren u federalnoj ligi. Drugo , pomocni teren 1999 godine kvalitetniji od trenutnog naseg glavnog terena pitaj bilo koga od starijeg. Nama je bitno popljuvati sve druge a samo mi nismo krivi . Koliko si upucen u stanje kluba onda bi znao da je Radnicki jedan od najzaduzenijih klubova u BH i dan danas. ALi nama je Velez kriv ili neko treci sto nam bivsi presjednik klub naplati prevoz djeci do Carsije 300KM ili danas ima potrazivanja preko suda od nekih cca 10K . Zar tebe nije sramota terena koji nije najbolji ni na nasoj opstini da ne idemo dalje ? Ljudi u upravi pokusavaju ostati u ligi i kazu savez nas ne gotivi pa normalno jer nogu mozes slomiti samo hodajuci po nasem terenu. Zalosno je sto nam do sada ni jedna uprava ne radi rezonski i sredi infrastrukturu prije svega pa bi onda i imali omladinski. Ali jok lakse je dati 1000 km plate nekom sisatom igracu ,platit ima stan i sredit da jedu i piju po kahvanama nasim nego da obezbjedis sutra svom djetetu da se razvija pravilno i da zaigra srcem za Radnicki. Ti mislis za danas , ja razmisljam za 5 godina, zato nikad necemo biti normalan klub jer ljudi kao ti odlucuju i sjede u upravi kluba.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 mar 2017, 20:24

Za Radnički a i za grad Lukavac je sramota onaj travnjak i onaj pomoćni teren ali neuporedivo veća sramota bi bilo igrati derbi sa Prokosovićima i Poljicem. Lukavac kao grad zaslužuje klub u prvoj ligi. Danas odlična atmosfera, bez obzira na kišu i hladno vrijeme - solidna posjeta.

Rješenje nije ispadanje, to bi bila velika sramota.
Pokušati izboriti opstanak, nije nemoguće iz razloga što sigurno neće ispasti 5 ekipa jer će neko otkazati ulazak.
Ukoliko se bude ispred Banovića, Čapljine i Seme - opstanak je tu, te ekipe nit su jače nit su slabije. Sve ekipe imaju isto bodova. Kada bi se u sljedeća dva kola uzelo 6 bodova što je realno, 'odlijepili' bi se od te tri ekipe vjerovatno.

Ukoliko bi se izborio opstanak, drastično treba mjenjati. Travnjak glavnog stadiona i pomoćni. Za to nisu potrebni milioni. Ukoliko se pametno troši, može se igrati prva liga i popravljati infrastruktura. Meni se sviđa rad ovih novih ljudi u klubu po ovim obavjestima na fb stranici kluba, samo neka bude transparentno a ne sumnjam u to jer načelnik obilazi klub.

Dok postoje teoretske šanse, ne treba gubiti nadu. Kvalitet ne igra veliku ulogu, pogotovo pred kraj sezone, jer je ova liga čisti kriminal.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.