šta reći, koju posluku porati?baresi#6 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
šta reći, koju posluku porati?baresi#6 je napisao/la:
Si è vero che Antonioli anticipa Giaccherini, ma la palla resta in campo e senza lo scontro Emanuele avrebbe raggiunto la palla e potuto segnare a mio avviso. E' stato simile al mio episodio di Milano, forse li non sarei poi arrivato sul pallone ma era rigore pure quello.Yuto je napisao/la: P.S. Marchisio izjavio da nije bio penal nad njim na Meazzi jer nije mogo stic do lopte.Kako ga nije sramota da laze armiju navijaca ???
Jedno je Meazza drugo je Juventus stadiumOxygen je napisao/la:Si è vero che Antonioli anticipa Giaccherini, ma la palla resta in campo e senza lo scontro Emanuele avrebbe raggiunto la palla e potuto segnare a mio avviso. E' stato simile al mio episodio di Milano, forse li non sarei poi arrivato sul pallone ma era rigore pure quello.Yuto je napisao/la: P.S. Marchisio izjavio da nije bio penal nad njim na Meazzi jer nije mogo stic do lopte.Kako ga nije sramota da laze armiju navijaca ???
Nisi ga fino razumio.
JuveSissoko je napisao/la:ne znas ti fudbalska pravila, za pocetak.
Ne razumijemo se nikako,Yuto kaže da je pročitao izjavu Marche u kojoj ovaj kaže da protiv intera ono nije bio penal nad njim,a ja pronalazim izjavu u kojoj kaže da iako ne bi stigao onu loptu da je penal čist kao suza.Bianconeri1988 je napisao/la:
Prije da nisi ti razumio, Nagatomo je mislio na onu situaciju Cesar vs Marchisio u derbiju![]()
Mada se ja ne sjećam te izjave, nigdje to nisam pročitao.
Bolje ti je da mislis kako ti inter igra i u kakvoj je formi, ostavi se ti Juventusawarden je napisao/la:
A kad NApoli ili neko drugi ,ponovo ..![]()
Baresi preduhitri si me za onu sliku![]()
Sta je Juventini![]()
Sinoc napadate ,a kad vam neko postavi GRESKE koje pogađaju vas klub , poklopite se ? por que ?
Razlika mi dali go, vi masili i jos tonite, , Por Que??warden je napisao/la:
Sta je Juventini![]()
Sinoc napadate ,a kad vam neko postavi GRESKE koje pogađaju vas klub , poklopite se ? por que ?
Ko se poklopio. Haj ne seri, nego procitaj da su svi rekli da penal prije svega nije postojao, nije nam ni bio potreban. (vjerovatno kompenzacija za gresku kod situacije sa Del Pierom, gdje je covjek zamalo izgubio oko, a idiot koji ga je udario nije dobio drugi zuti) Dakle sudija je bio los. Igrac im je branio, da se penal ponavljao 20 puta, primio bi 20 golova. Zar nije internet zaledio u hladnijim krajevima na debelom minusuwarden je napisao/la:
Sta je Juventini![]()
Ne citas, pogledaj na topicu Juventusa sta se pisalo o penalu, a ove sezone ni u jednoj utakmice Juventus nije imao situaciju da je uz pomoc sudija dosao do bodovawarden je napisao/la:
Sta je Juventini![]()
Ne ponavlja se zbog ovoga izvođenje penala, to bi ipak bilo previše.warden je napisao/la:
Jeste u pravu si, da nije bilo sudija ne bi Juve bio prvi, svaki put nam pomazu, jel ti sad lakse? sumnjamwarden je napisao/la:Nije problem jel Inter tone ili ne ,problem je sto se vi toliko time opterecujete time ?![]()
Inter ce da zavrsi aBd na jednom od mjesta za Lp .
A greske koje su evidentne tokom ovog prvog djela sezona pripisujete samo Interu ,a sta je sa Juventusom ? - kojem iz kola u kola sudije pomazu na sve strane![]()
Ako je sudenje katostrofalno - por Que to pripisujete nama i SAMO nama ? da se primjetiti ko su komplekasi i ko doprinosi da ovaj dio foruma gubi na kvaliteti ..
Za Sarajliju , onako jedno zapazanje u koje smo se i sami svi uvjerilikako "raste" broj Juventusovih navijaca na ovom forumu - ovaj forum iz dana u dan gubi na kvaliteti (ako je ikad postojala - jer od kada je pocelo osnivanje ovih tema bilo je i juventina
![]()
) .
Edit za spiel ..: problem je sto se u utakmici protiv Napolia ,ovakva situcija ponovila ,gle cuda protiv Juveta su igrali .
Ja sam procito drugaciju izjavu,odnosno bez ovog dijela "ma era rigore pure quello". No,nebitno je to svakako.Problem je u tome sto se ovdje posebno potenciraju greske u Interovu korist (kojih je ove sezone bilo 1 ili 2) a kad se nesto desi protiv Juventusa onda se moze tako svirat (primjer penal u Napulju i ovaj danas)...Oxygen je napisao/la:Ne razumijemo se nikako,Yuto kaže da je pročitao izjavu Marche u kojoj ovaj kaže da protiv intera ono nije bio penal nad njim,a ja pronalazim izjavu u kojoj kaže da iako ne bi stigao onu loptu da je penal čist kao suza.Bianconeri1988 je napisao/la:
Prije da nisi ti razumio, Nagatomo je mislio na onu situaciju Cesar vs Marchisio u derbiju![]()
Mada se ja ne sjećam te izjave, nigdje to nisam pročitao.
Dakle nije razumio izjavu koja je danas bila.
warden je napisao/la:A greske koje su evidentne tokom ovog prvog djela sezona pripisujete samo Interu ,a sta je sa Juventusom ? - kojem iz kola u kola sudije pomazu na sve strane![]()
Znam na što si aludirao i gledao sam tu utakmicu, ali režiser nije ponovio snimku izvođenja penala (onog prvog). Ako ima slika, rado ću je prokomentarisatiwarden je napisao/la: Edit za spiel ..: problem je sto se u utakmici protiv Napolia ,ovakva situcija ponovila ,gle cuda protiv Juveta su igrali .
http://www.sportlemon.tv/v-2/12/188/v-338989.html" onclick="window.open(this.href);return false;juventus 0244 je napisao/la: Da nema neko link za Parma-Palermo?
Mani se fotošopa .Oxygen je napisao/la:To,to samo plačite
Ne! Juve je prvi jer je zasluzio ,Inter je na poziciji kojoj jeste - iskreno ,bolje nije ni zasluzio .Burberry46 je napisao/la: Jeste u pravu si, da nije bilo sudija ne bi Juve bio prvi, svaki put nam pomazu, jel ti sad lakse? sumnjam![]()
![]()
![]()
Zivio!