Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuveSissoko » 04 dec 2011, 20:11

baresi#6 je napisao/la:slika

:lol:
šta reći, koju posluku porati? :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 dec 2011, 20:20

Yuto je napisao/la: P.S. Marchisio izjavio da nije bio penal nad njim na Meazzi jer nije mogo stic do lopte.Kako ga nije sramota da laze armiju navijaca ???
Si è vero che Antonioli anticipa Giaccherini, ma la palla resta in campo e senza lo scontro Emanuele avrebbe raggiunto la palla e potuto segnare a mio avviso. E' stato simile al mio episodio di Milano, forse li non sarei poi arrivato sul pallone ma era rigore pure quello.
Nisi ga fino razumio.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 dec 2011, 20:31

Oxygen je napisao/la:
Yuto je napisao/la: P.S. Marchisio izjavio da nije bio penal nad njim na Meazzi jer nije mogo stic do lopte.Kako ga nije sramota da laze armiju navijaca ???
Si è vero che Antonioli anticipa Giaccherini, ma la palla resta in campo e senza lo scontro Emanuele avrebbe raggiunto la palla e potuto segnare a mio avviso. E' stato simile al mio episodio di Milano, forse li non sarei poi arrivato sul pallone ma era rigore pure quello.
Nisi ga fino razumio.
Jedno je Meazza drugo je Juventus stadium :mrgreen:

Prije da nisi ti razumio, Nagatomo je mislio na onu situaciju Cesar vs Marchisio u derbiju ;)

Mada se ja ne sjećam te izjave, nigdje to nisam pročitao.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 dec 2011, 20:33

slika

A kad NApoli ili neko drugi ,ponovo .. :oops:
Baresi preduhitri si me za onu sliku ;)

Sta je Juventini :?:

Sinoc napadate ,a kad vam neko postavi GRESKE koje pogađaju vas klub , poklopite se ? por que ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 dec 2011, 20:34

JuveSissoko je napisao/la: :lol: ne znas ti fudbalska pravila, za pocetak.

koliko je tebi godina za pocetak
15.10 - 15.06 ...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 dec 2011, 20:36

Bianconeri1988 je napisao/la:
Prije da nisi ti razumio, Nagatomo je mislio na onu situaciju Cesar vs Marchisio u derbiju ;)
Ne razumijemo se nikako,Yuto kaže da je pročitao izjavu Marche u kojoj ovaj kaže da protiv intera ono nije bio penal nad njim,a ja pronalazim izjavu u kojoj kaže da iako ne bi stigao onu loptu da je penal čist kao suza.
Dakle nije razumio izjavu koja je danas bila.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 dec 2011, 20:39

warden je napisao/la:slika

Sinoc napadate ,a kad vam neko postavi GRESKE koje pogađaju vas klub , poklopite se ? por que ?
Bolje ti je da mislis kako ti inter igra i u kakvoj je formi, ostavi se ti Juventusa ;)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 dec 2011, 20:41

Razlika mi dali go, vi masili i jos tonite, , Por Que??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 dec 2011, 20:42

Ko se poklopio. Haj ne seri, nego procitaj da su svi rekli da penal prije svega nije postojao, nije nam ni bio potreban. (vjerovatno kompenzacija za gresku kod situacije sa Del Pierom, gdje je covjek zamalo izgubio oko, a idiot koji ga je udario nije dobio drugi zuti) Dakle sudija je bio los. Igrac im je branio, da se penal ponavljao 20 puta, primio bi 20 golova. Zar nije internet zaledio u hladnijim krajevima na debelom minusu :?: Umjesto da trazis situacije na utakmicama Juventusa, bolje analiziraj glavne konkurente za ostanak u Serie A.

PS Meni na ovoj slici izgleda da je igrac Cesene prvi usao u 16, sto znaci da ako pritivnicki igrac zabije gol, da se penal ne ponistava. (pogledaj igraca skroz lijevo, koji nije ni zaokruzen)
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 04 dec 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 dec 2011, 20:50

Ne citas, pogledaj na topicu Juventusa sta se pisalo o penalu, a ove sezone ni u jednoj utakmice Juventus nije imao situaciju da je uz pomoc sudija dosao do bodova ;)! Ali sigurno niai gledao utakmicu danas, ovo je bilo kod rezultata 1:0 za Juve i jednog prelazka centra Cesene, tako da je smiješno pričati o pomoći Juventusu, ali penal nije trebalo svirati!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 dec 2011, 20:50

Ne ponavlja se zbog ovoga izvođenje penala, to bi ipak bilo previše.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 dec 2011, 20:56

Nije problem jel Inter tone ili ne ,problem je sto se vi toliko time opterecujete time ? ;)

Inter ce da zavrsi aBd na jednom od mjesta za Lp .

A greske koje su evidentne tokom ovog prvog djela sezona pripisujete samo Interu ,a sta je sa Juventusom ? - kojem iz kola u kola sudije pomazu na sve strane ;)

Ako je sudenje katostrofalno - por Que to pripisujete nama i SAMO nama ? da se primjetiti ko su komplekasi i ko doprinosi da ovaj dio foruma gubi na kvaliteti ..

Za Sarajliju , onako jedno zapazanje u koje smo se i sami svi uvjerili :arrow: kako "raste" broj Juventusovih navijaca na ovom forumu - ovaj forum iz dana u dan gubi na kvaliteti (ako je ikad postojala - jer od kada je pocelo osnivanje ovih tema bilo je i juventina :oops: :mrgreen: ) .

Edit za spiel .. :mrgreen: : problem je sto se u utakmici protiv Napolia ,ovakva situcija ponovila ,gle cuda protiv Juveta su igrali .
IO SONO INTERISTA

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 dec 2011, 20:58

To,to samo plačite
slika
slika
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 dec 2011, 21:02

warden je napisao/la:Nije problem jel Inter tone ili ne ,problem je sto se vi toliko time opterecujete time ? ;)

Inter ce da zavrsi aBd na jednom od mjesta za Lp .

A greske koje su evidentne tokom ovog prvog djela sezona pripisujete samo Interu ,a sta je sa Juventusom ? - kojem iz kola u kola sudije pomazu na sve strane ;)

Ako je sudenje katostrofalno - por Que to pripisujete nama i SAMO nama ? da se primjetiti ko su komplekasi i ko doprinosi da ovaj dio foruma gubi na kvaliteti ..

Za Sarajliju , onako jedno zapazanje u koje smo se i sami svi uvjerili :arrow: kako "raste" broj Juventusovih navijaca na ovom forumu - ovaj forum iz dana u dan gubi na kvaliteti (ako je ikad postojala - jer od kada je pocelo osnivanje ovih tema bilo je i juventina :oops: :mrgreen: ) .

Edit za spiel .. :mrgreen: : problem je sto se u utakmici protiv Napolia ,ovakva situcija ponovila ,gle cuda protiv Juveta su igrali .
Jeste u pravu si, da nije bilo sudija ne bi Juve bio prvi, svaki put nam pomazu, jel ti sad lakse? sumnjam :D :lol: :lol:
Zivio!
1946

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 dec 2011, 21:05

Oxygen je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
Ne razumijemo se nikako,Yuto kaže da je pročitao izjavu Marche u kojoj ovaj kaže da protiv intera ono nije bio penal nad njim,a ja pronalazim izjavu u kojoj kaže da iako ne bi stigao onu loptu da je penal čist kao suza.
Dakle nije razumio izjavu koja je danas bila.
Ja sam procito drugaciju izjavu,odnosno bez ovog dijela "ma era rigore pure quello". No,nebitno je to svakako.Problem je u tome sto se ovdje posebno potenciraju greske u Interovu korist (kojih je ove sezone bilo 1 ili 2) a kad se nesto desi protiv Juventusa onda se moze tako svirat (primjer penal u Napulju i ovaj danas)...

Ja stvarno ne volim pricat i potencirat te greske,al jbg dodjes na topic a onaj postavlja klipove i veli kako je ono penal,a par sati kasnije Juve dobija cisti poklon (utakmicu bi svakako dobili,al i to je nebitno) i tada odjednom nema klipova.

Aj bok svima ;)
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 04 dec 2011, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 dec 2011, 21:06

warden je napisao/la:A greske koje su evidentne tokom ovog prvog djela sezona pripisujete samo Interu ,a sta je sa Juventusom ? - kojem iz kola u kola sudije pomazu na sve strane ;)
:roll: :roll: :?

Previše si neozbiljan da bi se sa tobom nastavila diskusija! Čuj Juventusu se pomaze :o

Da nema neko link za Parma-Palermo?
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 04 dec 2011, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 dec 2011, 21:06

To je to vratila se ta vremena, inter toni na sve strane i navijacu placu za sve. Nama sudije namjestaju u svakoj tekmu. Danas sudija los, trebo je svirati Ceseni 3 penala i nama 3 crvena ali Moggi is back :(

Juventus0244

evo ti link

http://www.firstrowsports.tv/watch/9610 ... lermo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 04 dec 2011, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 dec 2011, 21:07

warden je napisao/la: Edit za spiel .. :mrgreen: : problem je sto se u utakmici protiv Napolia ,ovakva situcija ponovila ,gle cuda protiv Juveta su igrali .
Znam na što si aludirao i gledao sam tu utakmicu, ali režiser nije ponovio snimku izvođenja penala (onog prvog). Ako ima slika, rado ću je prokomentarisati :geek:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 dec 2011, 21:09

juventus 0244 je napisao/la: Da nema neko link za Parma-Palermo?
http://www.sportlemon.tv/v-2/12/188/v-338989.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 dec 2011, 21:09

Oxygen je napisao/la:To,to samo plačite
slika
slika
Mani se fotošopa .
Burberry46 je napisao/la: Jeste u pravu si, da nije bilo sudija ne bi Juve bio prvi, svaki put nam pomazu, jel ti sad lakse? sumnjam :D :lol: :lol:
Zivio!
Ne! Juve je prvi jer je zasluzio ,Inter je na poziciji kojoj jeste - iskreno ,bolje nije ni zasluzio .

Ali evo sta mene interesuje ,a vjerujem i sve pasivne posmatrace :" zasto se navijaci Juventusa toliko naslađuju TRENUTNOM situacijom Intera ?

Spiel @ mislim da je bila bas i na ovom topicu(Seria A) ali nisam siguran - ako mislis za ovu tekmu protiv Napolia .
IO SONO INTERISTA

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: betton, MSN [Bot] i 2 gosta.