FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 17 sep 2022, 23:28

Čim se bajern vrati u formu ovaj Šljivo pola čovjek pola sistem će nestati i vrebati sljedeću krizu
Rođeni kritičar
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 17 sep 2022, 23:38

Pitanje za milion, ko je kriv sto nije doveden klasicni napadac ?

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 sep 2022, 23:40

armando je napisao/la:
17 sep 2022, 23:28
Čim se bajern vrati u formu ovaj Šljivo pola čovjek pola sistem će nestati i vrebati sljedeću krizu
Rođeni kritičar
Ja sam spominjo napadaca i prije krize

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 17 sep 2022, 23:59

Lenaa je napisao/la:
17 sep 2022, 23:38
City.

a sad pitanje za 100 eura, kojeg bi vi napadača doveli umjesto Hallanda?

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 18 sep 2022, 00:03

Lenaa je napisao/la:
Ili pitanje za forumase: bi li mijenjali igrace koji su dosli u ovom prijelaznom roku za Hallanda?

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 18 sep 2022, 01:29

Pitanje bi npr. moglo biti: biste li umjesto Manea potpisali Jonathana? Ili umjesto de Ligta radije uzeli de Jonga?

Naime, dojma sam da su se i Mane i de Ligt nudili na pladnju, klubovi su ih se htjeli riješiti i vi ste došli ko naručeni. A pitanje je kolko vam trebaju četvrto krilo i četvrti stoper, možda bi prvi napadač i zamjena za Kimmicha bili potrebniji?

Ne sumnjam da ćete se izvući iz ove mini krize, samo pitanje je kolko se ovakvoj igri i trenerskim zamislima može vjerovati i što kad više ne bude bilo vremena za popravke.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 18 sep 2022, 08:59

Kakva crna zamjena za Kimmicha kad stalno mora igrati, frajer je uglavnom užasan i to traje još od drugog dijela prošle sezone (kao i Muller,) zamjene postoje samo se zna što se dogodi kad krenu zamjene, odjednom svi magično gube formu.

Bayern godinama ima problema kad se preko puta nađe pametan trener pa zaigra zatvoreno sa kontrama i tu nastaju veliki problemi, drugi način je kad balerine popiju batine kao jučer gdje nemaju odgovor na jači trud i zalaganje protivnika od njih, njima najviše odgovara kad mutavi protivnici dođu kao Frankfurt i kompanija na početku sezone otvoreno i onda popiju hrpu golova i sve je krasno i divno, dođe bunker i muku mučimo da dođemo do gola.

Rješenje je bataliti ligu i stavljati Tela, Wannera, Gravena i ostale i fokusirati se na LP, da su najgori mogu do mjesta u LP a vjerojatno i osvojiti ligu jer je konkurencija smiješna, ti bi se usrali da imaju i 20 bodova prednosti.

Nastave li i dalje igrati isti non stop, u LP će opet ispasti jer neće moći trčati, jednostavno treba rotacija i želje za igrom.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2022, 09:57

Nagelsmann sees the team as primarily responsible – especially because of the many missed chances and, from his point of view, situations that were not played seriously enough in the final third [
@kerry_hau
]
Opet razmaženo derište sve svaljuje na igrače. A uprava će svome miljeniku ispuniti još jednu želju. Dovest će mu napadača, pa kad vide da nije do toga šta onda :urnebes:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 18 sep 2022, 12:15

potvrduje se ono sto sam napisao nakon cetvrtfinala sa zutom podmornicom,Nagelsman nije kalibar trenera za bajern ,i on mora otici ako se bajern misli ozbiljno takmiciti u LP,BL mi apsolutno vise nije interesantna kao i veci vas predpostavljam jer mi smo svijet liga za sebe u odnosu na sve ostale,ako mislimo da ozbiljno idemo na tron evrope nama treba stara skola trenera ne estetski treneri pep guardiole i fm manageri tipa nagelsmana.
Vratite Flika ili ponovo Jupa pa makar asistent vodio tim a on mu davao upute!
Pravda za Tyson Furya

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 18 sep 2022, 12:17

Zlaja83 je napisao/la:
18 sep 2022, 00:03
Lenaa je napisao/la:
Ili pitanje za forumase: bi li mijenjali igrace koji su dosli u ovom prijelaznom roku za Hallanda?
Hasan.S
Previse se taj covjek glorifikuje vjerujte mi !
Pravda za Tyson Furya

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2022, 12:24

Salihamidzicu se treba odati priznanje za manipulaciju. Kako ih lik vrti oko malog prsta :rol:. Doveo Kovaca, kasnije kada nije islo okrenuo se protiv njega. Flick osvoji sve, a oni govore Salihamidzic je osvojio sve sto ga kritikujete. Otjera najuspjesnijeg trenera u historiji kroz jednu sezonu, insistira na dovodjenju Nagelsmanna i iskesiraju 20+ miliona za njega plus petogodisnji ugovor. Milion promasaja u transferima i sada u ljeto dovede na papiru dobre igrace koji do sada slabo sta da su pokazali. I dobije novi ugovor :bow:

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 18 sep 2022, 12:29

Bundesliga je napisao/la:
18 sep 2022, 12:24
Salihamidzicu se treba odati priznanje za manipulaciju. Kako ih lik vrti oko malog prsta :rol:. Doveo Kovaca, kasnije kada nije islo okrenuo se protiv njega. Flick osvoji sve, a oni govore Salihamidzic je osvojio sve sto ga kritikujete. Otjera najuspjesnijeg trenera u historiji kroz jednu sezonu, insistira na dovodjenju Nagelsmanna i iskesiraju 20+ miliona za njega plus petogodisnji ugovor. Milion promasaja u transferima i sada u ljeto dovede na papiru dobre igrace koji do sada slabo sta da su pokazali. I dobije novi ugovor :bow:
:thumbup: ;) u srž :thumbup:
Pravda za Tyson Furya

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 sep 2022, 12:33

Hasanova zelja je bio Tuchel ali ga je Hoeneß blokirao i doveo Kovaca. To nije nikakva tajna i fakt. Jedan od rijetkih promasaja tate Ulia ali jbg, desi se i njemu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2022, 12:58

Tuchel je bio Rummeniggeova želja, nije ga želio Salihamidžić. A i Tuchel tada i sada su dva potpuno drugačija trenera. Sada je Tuchel top 3 njemačka trenera. Tačnije treći najbolji nakon Kloppa i Flicka. Tuchel je dosta napredovao kao trener jer se prilagođavao timovima i nije bio arogantan da se drži jedino filozofije velikog posjeda. Da su tada doveli Tuchela bila bi to greška kao i za Kovača. Jer jednostavno je bio jednodimenzionalan trener. Sada bi bio dobar izbor kao prelazno rješenje, nekoliko sezona. Jer i Tuchel previše pažnje posvećuje taktici, ali je s druge strane njegova taktika mnogo jednostavnija i lakše bi je usvojili igrači. A također je pragmatičan trener. Klopp bi bio najbolje rješenje, ali pitanje je kada će biti dostupan. Može Tuchel dok Flick ne bude dostupan.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 sep 2022, 13:28

Pa celnici Bayerna su se uvijek mjesali u izbor trenera, tako FCB funkcionise jbg.

Moze se sad polemisati oko toga ko je prvi imao ideju sa Tuchelom ali fakt je da je Hasan bio taj koji je vodio razgovore sa njim i 100% bio za njegov dolazak.

I kako TT nije bio u top 3 trenera stari, pa nije ga slucajno doveo PSG, tada jedan od glavnih kandidata za LP da trenira razmazene zvijezde poput Neymara i Mbappea.

Da nije GOATkeepera Neuera, covjek bi zaredom uzeo 2 LP sa dva razlicita kluba.

Madagaskar

Post Postao/la Madagaskar » 18 sep 2022, 13:37

Tuchel je tezak insan,u bayernu bi se posvadjao sa upravom kluba nakon pola godine i dobio bi otkaz

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 18 sep 2022, 13:46

Ovo je bilo jasno i jučer:
According to @ransport, After Nagelsmann subbed Mazraoui off and moved Joshua Kimmich to the right-back position yesterday, the latter complained relatively clearly about it, so the coach later subbed right-back Josip Stanišić on and left Mathys Tel on the bench.
Čuj frajer compleina, pa majstore vidio bi nakon svjetskog možda prvu momčad. :tokralju:

Ti si tabletu mekušac bez premca. Dođi Tuchel da im **** sve živo.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2022, 14:12

Balon je napisao/la:
18 sep 2022, 13:28
I kako TT nije bio u top 3 trenera stari, pa nije ga slucajno doveo PSG, tada jedan od glavnih kandidata za LP da trenira razmazene zvijezde poput Neymara i Mbappea.

Da nije GOATkeepera Neuera, covjek bi zaredom uzeo 2 LP sa dva razlicita kluba.
Ne kažem da nije bio u top 3 već da Tuchel iz Dortmunda i Tuchel nakon toga su dva potpuno različita trenera. Kasnije je postao neuporedivo bolji trener.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2022, 14:30

Oliver Kahn supports Nagelsmann: "We're totally convinced of Julian. Of course, he's concerned, everyone is. We're in a bad mood. Some players probably believe the Bundesliga can be considered secondary. That's unacceptable" [
@kerry_hau
]
Normalno, lakše sve svaliti na igrače nego priznati da ste pojeli veliko go.vno plaćajući 20 miliona za tabletaša i dajući mu petogodišnji ugovor ;)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 sep 2022, 14:35

Bundesliga je napisao/la:
18 sep 2022, 14:30
Oliver Kahn supports Nagelsmann: "We're totally convinced of Julian. Of course, he's concerned, everyone is. We're in a bad mood. Some players probably believe the Bundesliga can be considered secondary. That's unacceptable" [
@kerry_hau
]
Normalno, lakše sve svaliti na igrače nego priznati da ste pojeli veliko go.vno plaćajući 20 miliona za tabletaša i dajući mu petogodišnji ugovor ;)
Precijenili su njegov potencijal. Imam osjećaj da su ga uzeli "samo da ne bi niko drugi". Neracionalno razmišljanje.

Ako ga budu morali nogirat', a sve vodi ka tome, nekome će letit' glava jer mu se mora isplatit' poprilično ozbiljan keš.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.