jel ti dragoLos*Blancos je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Hahaha, Nelson Valdez vas uyeba![]()
![]()
drobi..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
jel ti dragoLos*Blancos je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Hahaha, Nelson Valdez vas uyeba![]()
![]()
drobi..
Odsad navijamo i za Hercules xDNail for Real je napisao/la:HAJMO MOMCI DRŽTE SE !![]()
![]()
Ma nista je 24, na Pinnacleu imas kvotu 41 na Hercules...Saurman je napisao/la:ovo je utakmica namjestena..spanski savez treba odmah otvoriti istragu...kvota na hercules 24ja ne pamtim na koju je ekipu bila ovolika kvota..
ma 34 bila 2 na bet 365, fakat neznam da sam ikad vidio u fudbalu veću kvotu, mogla bi biti namještaljka ali hercules je sasvim solidna ekipa, pogotovo napadSaurman je napisao/la:ovo je utakmica namjestena..spanski savez treba odmah otvoriti istragu...kvota na hercules 24ja ne pamtim na koju je ekipu bila ovolika kvota..
ko je bio?juznjak> je napisao/la:Zamalo 0-3![]()
Preko 40 je kvota prelazila u nekim kladioncama,od 20 do 40 je bila,fkt jedinstven slucaj nikad u historiji kladionice nije bila veca kvota na pobjedu neke ekipe ko je stavio obogatio setony-mortale je napisao/la:ma 34 bila 2 na bet 365, fakat neznam da sam ikad vidio u fudbalu veću kvotu, mogla bi biti namještaljka ali hercules je sasvim solidna ekipa, pogotovo napadSaurman je napisao/la:ovo je utakmica namjestena..spanski savez treba odmah otvoriti istragu...kvota na hercules 24ja ne pamtim na koju je ekipu bila ovolika kvota..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.