Kolju se izmedju sebe,sada su zauzetiRZ88Adnan je napisao/la:Molim vas braćo da odete na temu Sarajeva i da čestitate ljudima na zalaganju i osvojenom bodu
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kolju se izmedju sebe,sada su zauzetiRZ88Adnan je napisao/la:Molim vas braćo da odete na temu Sarajeva i da čestitate ljudima na zalaganju i osvojenom bodu
![]()
Ma necu brate da im ulazim tamo ebes njihove teme neka oni dolaze vamo meni je drago kad ih interesujemo, dok mene oni recimo nisu vezani da ih uopšte prati. , ali.svaka čast steta sto niste dobili cisto zbog vas, ali i nama bi svakako odgovaralo i ako je ovo tek početak sezone .RZ88Adnan je napisao/la:Molim vas braćo da odete na temu Sarajeva i da čestitate ljudima na zalaganju i osvojenom bodu
![]()
Sto sehidSaltCityAttack je napisao/la:Ma necu brate da im ulazim tamo ebes njihove teme neka oni dolaze vamo meni je drago kad ih interesujemo, dok mene oni recimo nisu vezani da ih uopšte prati. , ali.svaka čast steta sto niste dobili cisto zbog vas, ali i nama bi svakako odgovaralo i ako je ovo tek početak sezone .RZ88Adnan je napisao/la:Molim vas braćo da odete na temu Sarajeva i da čestitate ljudima na zalaganju i osvojenom bodu
![]()
Jel im igro onaj sehid Said?
Neka gine brate za divove, mi cemo lagano bod po bodSaltCityAttack je napisao/la:Pa sehid nego sta je ..truhla koljena na putu je da bude sehid da izgubi i ono malo koljena za Sarajevo..on je na putu da postane to malo mu fali..ipak se vratio da pogine za FKS
Malo nas je ali nas ima,yebat cemo m.svimaSariel je napisao/la:Saltcity![]()
![]()
Nego koe prvvviiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Mi smo fukare iz tuzle malo nas je.al smo opet prvi![]()
Samo cup uzeti kakav,neka se pjeva i ciganin sam al najveciSariel je napisao/la:Ma znam druze aluzija.tek se zahuktavam ovde kuknjava![]()
Trofej kad uzmemo zatvaraj forume jer krv na slamcicu je understatementsolinas je napisao/la:Samo cup uzeti kakav,neka se pjeva i ciganin sam al najveciSariel je napisao/la:Ma znam druze aluzija.tek se zahuktavam ovde kuknjava![]()
Sto lazes ovaj narod,pitari kazu da je Dulja pokazao zasto je u repki a Ahmetovic da je klasa za Benku,sto lazes,sto odma za mrtve zakacasRZ88Adnan je napisao/la:Igrali su Ahmetović i Duljević,nisu se vidjeli,pa ni šuta nisu imali a sve "igračine"
Pa.kad ih i mrtvi zeljo preteko na tabeli ko ne bi zajebavo .divovisolinas je napisao/la:Sto lazes ovaj narod,pitari kazu da je Dulja pokazao zasto je u repki a Ahmetovic da je klasa za Benku,sto lazes,sto odma za mrtve zakacasRZ88Adnan je napisao/la:Igrali su Ahmetović i Duljević,nisu se vidjeli,pa ni šuta nisu imali a sve "igračine"kuknjava
![]()
Bolje da su dali te pare u Dom za nezbrinuti djecu, veci bi sevap napravili , nego hranit onu kljusinu.solinas je napisao/la:Neka gine brate za divove, mi cemo lagano bod po bodSaltCityAttack je napisao/la:Pa sehid nego sta je ..truhla koljena na putu je da bude sehid da izgubi i ono malo koljena za Sarajevo..on je na putu da postane to malo mu fali..ipak se vratio da pogine za FKS![]()
Idemo silovat selju prvo
Imamo strasan napad nece svaka biti Vitez od 20 suteva mora uci dvije baremBeduin je napisao/la:Bolje da su dali te pare u Dom za nezbrinuti djecu, veci bi sevap napravili , nego hranit onu kljusinu.solinas je napisao/la:Neka gine brate za divove, mi cemo lagano bod po bodSaltCityAttack je napisao/la:Pa sehid nego sta je ..truhla koljena na putu je da bude sehid da izgubi i ono malo koljena za Sarajevo..on je na putu da postane to malo mu fali..ipak se vratio da pogine za FKS![]()
Idemo silovat selju prvo
Nego, bice zeznuto protiv Zelje, imaju ljudi strasan sastav i odlicne igrace za rotacije. Moracemo odigrati daleko ozbiljnije ako zelimo napraviti dobar rezultat.
Bolje da su dali te pare u Dom za nezbrinuti djecu, veci bi sevap napravili , nego hranit onu kljusinu.Neka gine brate za divove, mi cemo lagano bod po bod![]()
Idemo silovat selju prvo
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 7 gostiju.