FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MysticAladin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MysticAladin » 05 avg 2016, 20:57

Samo skupljaj bodove. Ovako je i Zrinja prošle godine skupljao ni iz čega, a mi bajg derali gu*ove svima i uz Zvezdu igrali najbolji fudbal na Balkanu...na kraju ga ispušismo
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 avg 2016, 21:05

Nego što čitate i raspravljate se tamo sa onim pitarima na onoj bolesnoj maloumnoj temi? **** vas oni neka vas trpaju..et oni ko bitni i njihov Benko pa da mi gubimo vrijeme na njih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 avg 2016, 21:17

Kostic je danas podletio pod svaku mogucu loptu..katastrofalan je u ovoj sezoni, danas na stoperu ko na beku izgledao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 avg 2016, 21:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:Kostic je danas podletio pod svaku mogucu loptu..katastrofalan je u ovoj sezoni, danas na stoperu ko na beku izgledao
Husref jede gofna, taman se momak privikao na poziciju lijevog beka, on ga vraca na stopera
ali sta ima veze sto lose igra, Kole je dobar momak, zavolio Tuzlu i tuzlake :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 avg 2016, 21:24

Kako je ovdje uopšte uspio i prečku pogodit, svaka mu čast na onom šutu. Šteta što nije završilo u golu, da se ne nerviramo do 70.-te minute. :mrgreen:
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 avg 2016, 21:27

Dobro je.tri bobe su tri bobe. A i prevruce je :mrgreen:
Za posjetu. Ebaji ga standardna prica.malo nas je al nas ima.ne bi mijenjo sjever nizasta na svijetu.osim ako se preselimo na istok :opaopa:
Sve znam i sve razumijem al trenutak kad ponese, nepricjenjivo.ja zato i idem na tekme nemam pojma ko je dao go.stvarno ko ga dade?

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 avg 2016, 21:53

Evo i moje vidjenje danasnje tekme:
Piric-ponovo pokazao koliko je nesiguran i mislim da bespotrebno zauzima mjesto Bobicu
Efendic-standardno, ni dobro ni lose, zlatna sredina
Mehmedagic- ocekujem ga protiv Zelje u paru sa Đidicem, jer danasnjom utakmicom je pokazao da je ipak trenutno bolji od Kostica
Kostic- katastrofalan danas, frajera je ocigledno uhvatila ogromna kurcobolja za ovim klubom
Subic- vidi se da frajer nije spreman, nema onih prodora koje sam ocekivao da ce da budu, vise se fokusira na defanzivu nego na ofanzivu iako i u defanzivi zna zakasniti izlaskom na covjeka
Stjepanovic- standardno dobar destruktivac
Ordagic-pokazuje da trenutno nema skim igrati u Slobodi i da nam je najaci igrac u ovom trenutku
Grahovac- trudio se, borio nije lose, mada moze to i bolje
Karic- sta reci za njega...Mislim da odlaskom Ahmetovica nista nismo izgubili, cak sta vise Karic mi se vise svidja jer frajer ima i dribling i zna cuvati loptu, dobar u skoku extra igrac
Krpic- dobra partija, trudio se, imao precku nije mu se dalo danas
Zec- ono sto je usao nista posebno nije me se dojmio

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 avg 2016, 21:59

Dajte ba ccc
Sta vam je.
Pobijedili sve ok.dobrila

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 avg 2016, 22:05

Nastavite raspravu o utakmici. Neko će u Banoviće da pomogne izgradnju termoelektrane kad' dođe Aco... :kafa:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 avg 2016, 22:11

Danas na zribinama je bilo tesko sjefit a kamo li da se igra. Dobri su svi momci.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 avg 2016, 22:15

Ja bi još da pohvalim posjetu danas... Mislim preko 2 milje po onom paklu je mene iznenadili čak i da nije bilo prenosa i skupe karte.... Fukare takođe dobre...navijanje svih 90....vazda sam volio male tekme
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 avg 2016, 22:29

Bjezi ba, yebem ti i savez i fudbal, tacno je trebalo danas neko da nastrada :facepalm: :facepalm: 37 stepeni, a oni igraju... Ma mars tamo... Yebem vam sve glupo... Igracima i jedne i druge ekipe svaka cast sto su danas uopste mogli izdrzati svih 90+ minuta, a takodjer svaka cast svakom navijacu koji je bio na stadionu Tusanj... Mokar sam bio, kao da sam ja igrao dole na terenu :facepalm:

Piricu svaka cast na odbranjenom penalu i onom jednom ziceru, ali on neka ide ili neka sjedi na klupi, toliko je nesiguran... Pa onaj penal je on napravio samo zato sto je nesiguran i zato sto ne zna :facepalm: nadam se da ce on na klupu, a Bobic u prvu protiv Selje :pray:

Kostic katastrofa... Sta li se samo sa njim desilo da mi je znat' :hmmmmm: protiv Selje on mora ici na klupu, jer ove greske od danas, bi Lendric i Stevanovic iskoristili... Mehmedagicu svaka cast i on je sigurno zasluzio da pocne protiv Selje u paru sa Djidicem :clap:

Efendic standardno dobar... A Subic je defintivno dosta bolji ofanzivno nego defanzivno, tako da bi bilo dobro viditi njega na krilu... Brz je, ima dobru tehniku i dobar centarsut :kafa: Volio bih vidjeti njega na lijevom krilu protiv Selje, a Lazevskog na lijevom beku :pray: Takodjer, odlican centarsut Subica kod gola Veselog

Stjepanovic standardno odlican... Svaka mu cast, znaci svaku utakmicu odradi ono sto se ocekuje od njega :clap: Ordagic je danas odigrao nesto slabije, zato jer je igrao predefanzivno :facepalm: Pa yebote, on je danas nekoliko puta bio zadnji igrac odbrane umjesto da bude pred golom i da kreira sanse :facepalm: Kostic je nekoliko puta iz odbrane istrcao u napad, meni nista nije bilo jasno :kafa: Na kraju jos asistencije Ordage, vidi se da ima mozak, jer bi vecina igraca sutala iz one pozicije :clap:

Veselinovic standradno dobro odradjeno. Znaci vidi se da zna igrat, ima odlican dribling. Jos nas mokre navijace obradova golom :clap: Grahovac je odlican igrac i igrac za buducnost, vidi se koliku zelju ima momak... Cak je i brz, ima odlicnu tehniku, ma extra igrac :clap: :clap:

Karic je igracina, samo nece ga gol... Danas napravi dva odlicna driblinga i golman je sjajno odbrani i imao je onaj jos jedan odlican udarac ali ga nije htjelo... Jedva cekam da ga vidim u vrhu napada sa Zebom iza njega :kafa: :clap: Krpicu kapa dole, pa taj momak se toliko trudi, da se toliko ni Borogovac nije trudio :mrgreen: Steta sto mu ne udje onaj volej, ali opet je dobro odradio ovu tekmu :clap:

Zec nije nista pokazao kada je usao :thumbup:

Idemo dalje, svi na Tusanj u srijedu!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 avg 2016, 23:03

Znaci Subica na krilo, a Lazevski bek i protiv Zelje sa jednom napadačem bolje se snalazimo barem defanzivnom manje griješimo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 05 avg 2016, 23:08

Prosle godine u nekim utakmicama nismo imali ni srece,vec protiv Sirokog i Viteza vidimo da bi ove sezone moglo biti obrnuto.
Samo hrabro.U srijedu po novu pobjedu.
FK Sloboda Tuzla

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 avg 2016, 23:09

Moram primijetiti da je CopyGraf Studio odradio dobar posao sa plakatom. :urnebes: Ko je vidio, zna o čemu pričam... :)

callimero
Kontakt:

Post Postao/la callimero » 05 avg 2016, 23:31

Mehmedagic po meni igrac utakmice frajer je svaki duel dobio presjecao zatvarao iznosio loptu ...borba za mjesto

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 avg 2016, 23:46

NKMramor je napisao/la:Moram primijetiti da je CopyGraf Studio odradio dobar posao sa plakatom. :urnebes: Ko je vidio, zna o čemu pričam... :)
Vjerovatno je to uticalo na nefiksanost nase Slobode a vjerovatno i na posjetu..
& $ ?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 avg 2016, 00:54

Ovdje je nekima sunce izgleda udarilo u glavu pofino. Sta ba Subic na krilo ? Jeste li dobri s glavama ? VESELINOVIC IZMISLIO FUDBAL ZA NJEGA.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2016, 01:31

NKMramor je napisao/la:Nastavite raspravu o utakmici. Neko će u Banoviće da pomogne izgradnju termoelektrane kad' dođe Aco... :kafa:
Pusti ba Banovice, sta ce covjek tamo pored Tuzle. :)
Nego, de regulisi ono na PP sto sam ti posl'o.

PS. Ovog smrdu sto indirektno podjebaje preko Kostica jedva cekam da uhvatim u gradu ili na tribini. :thumbup:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2016, 02:40

Gledaj ovog iz Dubaija jedva čeka da dodje da tuče ljude :)..ljudi popite piće kakve tuce jebote
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.