FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZRINJSKI-MOSTAR
Re: FK Željezničar
Za Zebu se nezna još ništa konkretno ako ostane u BiH potpisat će za Želju ili Zrinju definitivno,ali momak realno traži prije inozemni aranžman.Sve u svemu momak je igračina i pol gdje god ode biće veliko pojačanje. 

Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Sad je trenutno Zajko u ekipi comunicare igra mali nogomet sa bivsim igracem zrinjskog sutonom i mulinom,imaju dobru ekipu napadaju kutiju sibica ove godine!ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Za Zebu se nezna još ništa konkretno ako ostane u BiH potpisat će za Želju ili Zrinju definitivno,ali momak realno traži prije inozemni aranžman.Sve u svemu momak je igračina i pol gdje god ode biće veliko pojačanje.

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
taj pored zelje nece u Zrinjski!!!!!Volim Te Zeljooooooo
-
- Kontakt:
a stooo?ta vec je jednom bio u nas ,pored zelje!Faruk_Edin Džeko je napisao/la:taj pored zelje nece u Zrinjski!!!!!Volim Te Zeljooooooo

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
-
- Kontakt:
zrinjskog nema u kombinacijama niti je bilo u kombinacijama je bio zeljo ili ino ali eto na kraju se ocito sve zavrsilo kako treba za nas,nadam se da ce ovo isto potvrditi ubrzo i ostali ozbiljniji clanovi ovog foruma... 

Otkud znas?vjeran1987 je napisao/la:zrinjskog nema u kombinacijama niti je bilo u kombinacijama je bio zeljo ili ino ali eto na kraju se ocito sve zavrsilo kako treba za nas,nadam se da ce ovo isto potvrditi ubrzo i ostali ozbiljniji clanovi ovog foruma...

- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
Koji je ono tačan datum početka druge polusezone?
27.02., a zavrsava 29.05.Bešiktaš XXL je napisao/la:Koji je ono tačan datum početka druge polusezone?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Golman navodno sve dogovorio sa nama Jolovic se preziva!Kazu Casillas 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
pile a jel istina ovo za Pelaka i za Zebu???pile87 je napisao/la:Golman navodno sve dogovorio sa nama Jolovic se preziva!Kazu Casillas
- BlueSharks
- Kontakt:
Superpile87 je napisao/la:Golman navodno sve dogovorio sa nama Jolovic se preziva!Kazu Casillas

I majke ti, de ti reci šta se dešava sa Zebom i Pelakom

Strauss Junior
-
- Kontakt:
pile cini mi se mladen jolovic.... i ja sam cuo da je prejak golman eto vec pojacanje na kriznoj poziciji...
Odakle dolazi pile?pile87 je napisao/la:Golman navodno sve dogovorio sa nama Jolovic se preziva!Kazu Casillas
Sta je sa Zebom i Pelakom?!
Odg molim te ono sto znas.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- TheManiacs
- Kontakt:
Golman je mlad, branio u nekom nizeligasu to je sto znam, sto se tice ostalih, nasi nisu pretjerano bili zainteresovani za Splaevica tako da ce on u Slaviju, Pelak je sve dogovorio sa nama jos davno kao sto bistrikboy rece ali jos uvijek ima prepreka koja se zove olimpik, Zeba ako ne ode vani kod nas ce, znaci cekat ce se zadnji trenutak, Jese jos u kombinacijama ...
- bistrikboy
- Kontakt:
Zar se nije zvao onaj nas golman sto je imao sudar Jolovic,jel to tajpile87 je napisao/la:Golman navodno sve dogovorio sa nama Jolovic se preziva!Kazu Casillas

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pile87 je napisao/la:Golman je mlad, branio u nekom nizeligasu to je sto znam, sto se tice ostalih, nasi nisu pretjerano bili zainteresovani za Splaevica tako da ce on u Slaviju, Pelak je sve dogovorio sa nama jos davno kao sto bistrikboy rece ali jos uvijek ima prepreka koja se zove olimpik, Zeba ako ne ode vani kod nas ce, znaci cekat ce se zadnji trenutak, Jese jos u kombinacijama ...
Hvala...kad ti to kazes onda je informacija 95% tacna, to sam se uvjerio ovdje i na fk zeljeznicar.com ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
E da potpisu ti nabrojani, i da na Grbavicu sleti neki dobar napadac to bi bio šou na proljecepile87 je napisao/la:Golman je mlad, branio u nekom nizeligasu to je sto znam, sto se tice ostalih, nasi nisu pretjerano bili zainteresovani za Splaevica tako da ce on u Slaviju, Pelak je sve dogovorio sa nama jos davno kao sto bistrikboy rece ali jos uvijek ima prepreka koja se zove olimpik, Zeba ako ne ode vani kod nas ce, znaci cekat ce se zadnji trenutak, Jese jos u kombinacijama ...

Ma ne mora biti drug, ja ti kazem sta je sad aktuelno a to se moze promjeniti nije prvi put da se sa nekim igracem dogovore apsolutno sve a ne dodje do potpisa, sjeti se Zeca trenirao trebao potpisat i ode, kad procitam koko igra u hrvatskoj muka mi bude a raja skepticna jer dolazi iz nekog nizeligasa.A mnogi zaborave kakve smo sve igrace dovodili iz manjih klubova nekad prije rata dok smo imali nekakv skauting koji se od kad je Amar dosao ponovo stavlja medju vaznije stvari.tm8782 je napisao/la:Hvala...kad ti to kazes onda je informacija 95% tacna, to sam se uvjerio ovdje i na fk zeljeznicar.com ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.