NK Zvijezda Gradačac

mirza_rd
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mirza_rd » 11 jul 2012, 13:33

emir_dj je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:Zvijezda dogovorila suradnju sa tri mlada igrača
http://gradacac-sport.com/index.php?opt ... a&Itemid=8" onclick="window.open(this.href);return false;
mirza mogo bi sa bar promijenit naslov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kad vec kopirao članka... salim se... jeste li to ponovo krenuli sa radom...
procitaj ko je autor texta :D jesmo ponovno krenuli uskoro pocinju sezone

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 jul 2012, 13:36

hahahha nisam vidio hvala u svako slučaju... i da nisi napisao ne bi se ljutio...

redwhite

Post Postao/la redwhite » 11 jul 2012, 16:55

Tkanton je napisao/la:
redwhite je napisao/la:U stanju smo za najmanju stvar,o kojo usput sigurno nista me znamo,popljuvat domace nase ljude,komsije,rodjake i jednako tako olizati su.pak svakom sa strane koji dodje ovdje da nesto zaradi i ode,da to vise nije zdravo. Niko mas nam vise nije dovoljno dobar. To nas vodi jednog dana ka dole,to je neminovno....pare ne padaju sa neba
To si u pravu 100%, samo sto ti sa strane dolaze za manje para negoli ovi nasi, po tvome Jahic bi trebo dzaba igrat, a on nije htio ni za neku osrednju platicu, pa ti bas i nevidim logiku u postu, dobro si poceo ali lose zavrsio :D :D
Ne,nego si donekle razumio,a odnekud nisi.....najmanje bitno. Ne mislim ja da se nasa djeca umisle,nego traze u najmanju ruku jednak tretman sa "dosljama" sa kojima su igracki ravnopravni,traze da ih se koliko toliko cijeni(kao i svako od nas). Mi smo oni koji nase domace ne cijenimo. Nije u fazonu

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 11 jul 2012, 17:22

Mislim da smo napravili gresku sto se tice Jahica,mlad igrac i kada god je usao s klupe bio je primjecen i vidjela se razlika u kompletnoj igri ,ja ipak neznam koliko je trazio ali mislim da vrijedi vise od recimo onog sto je igro Mesija i od Husica,nismo realni, mi smo svi s s tribina prepoznali kvalitet tog dijeta,i ne mozemo govoriti sada e nije vrijedan i ne smjemo tako dozvoljavati da nam u Zvijezdi kazu trazio mnogo novca i mi odmah zamrzimo tog igraca,da smo mi pravi klub kosto nismo ali se nadam da ce mo biti i mislim to naravno ,bilo bi realno na portalu, zvjezdinom, objasniti pravu istinu u vezi tog momka.Ja mislim licno da ce taj momak daleko dogurati igracki naravno, ali iskreno ne smijem garantovati iz razloga njegovog mentalnog sklopa jer ga ne poznajem ,a s obzirom da je kod nas stasao znam da ga nije imao ko nauciti kulturi ponasanja sto mu moze biti i prepreka u daljnjem radu!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 jul 2012, 18:00

realinjo1 je napisao/la:Mislim da smo napravili gresku sto se tice Jahica,mlad igrac i kada god je usao s klupe bio je primjecen i vidjela se razlika u kompletnoj igri ,ja ipak neznam koliko je trazio ali mislim da vrijedi vise od recimo onog sto je igro Mesija i od Husica,nismo realni, mi smo svi s s tribina prepoznali kvalitet tog dijeta,i ne mozemo govoriti sada e nije vrijedan i ne smjemo tako dozvoljavati da nam u Zvijezdi kazu trazio mnogo novca i mi odmah zamrzimo tog igraca,da smo mi pravi klub kosto nismo ali se nadam da ce mo biti i mislim to naravno ,bilo bi realno na portalu, zvjezdinom, objasniti pravu istinu u vezi tog momka.Ja mislim licno da ce taj momak daleko dogurati igracki naravno, ali iskreno ne smijem garantovati iz razloga njegovog mentalnog sklopa jer ga ne poznajem ,a s obzirom da je kod nas stasao znam da ga nije imao ko nauciti kulturi ponasanja sto mu moze biti i prepreka u daljnjem radu!!!
Slozio bi se u potpunosti sa tobom prije svega u zrelom razmisljanju.Svi znamo da nam je trenerski kadar koji radi sa mladima izuzetno los pa kad se pojavi iole dobar igrac nekako ga olako izgubimo.Meni se licno nesvidja sto polako kod pojedini nasih navijaca vec unaprijed se osjeti doza odbojnosti prema nasoj djeci.Nebi sad da nabrajam te nase igrace jer ih licno ne poznajem,ali smatram da zasluzuju isti tretman kao i igraci koji dolaze sa strane,a u cije kvalitete nismo sigurni.Ovakvim odnosom saljemo losu poruku buducim generacijama koje dolaze,a treniraju u Zvijezdi,a pogotovo ako se zna da tu ima djece slabog imovnog stanja.Ovo navodim iz razloga sto po necijoj logici ce nase djete zaigrat samo ako bude od bogatih roditelja pa moze igrat i dzabe,a po prici roditelja takva djeca imaju bolji tretman u skoli fudbala bez obzira na talenat drugih.Tako da u obzir uzmemo i ove cinjenice koje nedonose nista dobro.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 jul 2012, 18:19

Pripreme i novi angažmani

Sa još 23 dana do početka prvenstva stručni štab NK Zvijezda-Gradačac ima još puno posla oko pripreme i selekcije igrača za novu sezonu. Dosadašnje pripreme su uglavnom rađene na terenima u okolici Gradačca: Slatina, Obudovac, Vučkovci, Mionica. Za naredni dio priprema planiran je turnir u Klokotnici gdje je domaćin NK Doboj Istok, prijateljska utakmica sa Modričom te 7-dnevne prireme u Bačkoj Topoli.

Turnir u Klokotnici će se održati 14. i 15.07.2012. U subotu u 16:00 sati turnir će otvoriti domaćin protiv Bratstva iz Gračanice. U 18:15 sati snage će odmjeriti Zvijezda i novi premijerligaš Gradina. U nedjelju je u 16:00 sati utakmica za treće mjesto, a u 18:00 sati finale.

Prijateljska utakmica sa FK Maksimom je planirana za 18.07.2012 u Modriči.

30-člana »ekspedicija« putuje 22.07.2012 na sedmodnevne pripreme u Bačku Topolu. U Mađarskoj su dogovorene dvije pripremne utakmice (najvjerovatnije će jedna biti sa protivnikom u zimskom dijelu priprema – Kecskemét), a u Srbiji se dogovara jedna utakmica sa FK Hajduk Kula. Povratak je planiran 29.07.2012.

Od novopridošlih igrača načelan dogovor je postignut sa Jasminom Bogdanovićem (1990), Nenadom Erićem (1989) i Erminom Vehabovićem (1987) te se ovih dana očekuje i finalizacija uz napomenu da ovo nije i konačan broj novoangažovanih igrača. Juniorima koji trenutno obavljaju pripreme sa prvim timom je također ponuđen trajan angažman te ćemo ovih dana iz kluba dobiti i zvaničnu potvrdu o tome.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 11 jul 2012, 19:03

Zvijezdino najjače oružje u minuloj sezoni ,sto je u većini utakmica presudilo, su brzi krilni igrači.Ovaj udarni dvojac vise nije sa nama.Zanima me kakva li će sada koncepcija igre biti bez ove dvojice kada znamo da tih kvaliteta,posebno brzine nemamo na tim pozicijama.Mislim na Đelmu i Senčija,obojica su bili starteri.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jul 2012, 20:12

kad budes pogledao erica i vehabovica vidjeces da nista nismo izgubili u odnosu na proslu sezonu sta vise vjerujem da cemo cak i biti bolji na tim pozicijama.samo jos kad bi igrac na probi lazarevic potpisao mislim da bi bili puno jaci nego prosle sezone.ovo moze biti smijesno ali mnogi ce se uvjeriti u ovo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jul 2012, 20:19

Daj može li neko provjeriti u koliko igraju Gradina i Zvijezda u subotu..

neki govore u 18:00 (ss.ba objavio) a neki 16:00 xD astra? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jul 2012, 20:22

benjo najbolje ti je odes u 16 i neces frofulat sigurno cak ces onda dvije utakmice pogledat :D

Nova sezona nova nafaka

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 11 jul 2012, 20:24

astra1922 je napisao/la:kad budes pogledao erica i vehabovica vidjeces da nista nismo izgubili u odnosu na proslu sezonu sta vise vjerujem da cemo cak i biti bolji na tim pozicijama.samo jos kad bi igrac na probi lazarevic potpisao mislim da bi bili puno jaci nego prosle sezone.ovo moze biti smijesno ali mnogi ce se uvjeriti u ovo
erić ti odigra 2 dobre tekme i onda ga nigdje nema, nema frajer ni snagu ni kontinuitet igranja

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 11 jul 2012, 20:28

koju poziciju igra taj lazarevic ?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 11 jul 2012, 20:30

FCL je napisao/la:koju poziciju igra taj lazarevic ?
spic/poluspic

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 jul 2012, 20:40

kako se zove taj lazarevic

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jul 2012, 21:26

travnicanin je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:kad budes pogledao erica i vehabovica vidjeces da nista nismo izgubili u odnosu na proslu sezonu sta vise vjerujem da cemo cak i biti bolji na tim pozicijama.samo jos kad bi igrac na probi lazarevic potpisao mislim da bi bili puno jaci nego prosle sezone.ovo moze biti smijesno ali mnogi ce se uvjeriti u ovo
erić ti odigra 2 dobre tekme i onda ga nigdje nema, nema frajer ni snagu ni kontinuitet igranja
+ od Travnika nema utakmice da je odigroa kako treba, a prošla je godina i pol od tada. Naime u Čapljini je više bio rezerva a također zadnju polusezonu ni u veoma slaboj ekipi Orašja se nije naigrao, mada je kasno i došao

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 jul 2012, 22:05

zmajevac je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:Mislim da smo napravili gresku sto se tice Jahica,mlad igrac i kada god je usao s klupe bio je primjecen i vidjela se razlika u kompletnoj igri ,ja ipak neznam koliko je trazio ali mislim da vrijedi vise od recimo onog sto je igro Mesija i od Husica,nismo realni, mi smo svi s s tribina prepoznali kvalitet tog dijeta,i ne mozemo govoriti sada e nije vrijedan i ne smjemo tako dozvoljavati da nam u Zvijezdi kazu trazio mnogo novca i mi odmah zamrzimo tog igraca,da smo mi pravi klub kosto nismo ali se nadam da ce mo biti i mislim to naravno ,bilo bi realno na portalu, zvjezdinom, objasniti pravu istinu u vezi tog momka.Ja mislim licno da ce taj momak daleko dogurati igracki naravno, ali iskreno ne smijem garantovati iz razloga njegovog mentalnog sklopa jer ga ne poznajem ,a s obzirom da je kod nas stasao znam da ga nije imao ko nauciti kulturi ponasanja sto mu moze biti i prepreka u daljnjem radu!!!
Slozio bi se u potpunosti sa tobom prije svega u zrelom razmisljanju.Svi znamo da nam je trenerski kadar koji radi sa mladima izuzetno los pa kad se pojavi iole dobar igrac nekako ga olako izgubimo.Meni se licno nesvidja sto polako kod pojedini nasih navijaca vec unaprijed se osjeti doza odbojnosti prema nasoj djeci.Nebi sad da nabrajam te nase igrace jer ih licno ne poznajem,ali smatram da zasluzuju isti tretman kao i igraci koji dolaze sa strane,a u cije kvalitete nismo sigurni.Ovakvim odnosom saljemo losu poruku buducim generacijama koje dolaze,a treniraju u Zvijezdi,a pogotovo ako se zna da tu ima djece slabog imovnog stanja.Ovo navodim iz razloga sto po necijoj logici ce nase djete zaigrat samo ako bude od bogatih roditelja pa moze igrat i dzabe,a po prici roditelja takva djeca imaju bolji tretman u skoli fudbala bez obzira na talenat drugih.Tako da u obzir uzmemo i ove cinjenice koje nedonose nista dobro.
Tebi samo nek je popljuvat nas trenerski kadar, pa eto ako su toliko losi, kako napravise omkija, nezica,prljacu, sad ovu dvojicu novih sto treba da potpisu, a ja kako znam trener neme nikakve veze sa tim hoceli nek igrac ostat u klubu ili ne, valjda imaju neki ljudi koji se brinu o finansijama

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jul 2012, 22:06

astra1922 je napisao/la:benjo najbolje ti je odes u 16 i neces frofulat sigurno cak ces onda dvije utakmice pogledat :D
ma da, da se kuham po zegi, nije me niko ebo :D

mada je cesce bilo da domacin igra na otvaranju, al sad se praktikuje da domacin bude gospodin pa u kakvom takvom hladu igra u 18:00 :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jul 2012, 22:24

ma eric je dosao pod ruku kuntica i vjerujem da ce dobro odigrati ja sto sam vidio na trening utakmicama,jak je ko zemlja centarsut odlican svaka mu lopta nalazi napadace iskreno nama to odavno fali ...nije zapusten dobro je pripremljen ako potpise vjerovatno zauzima mjesto u prvoj postavi

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 jul 2012, 09:54

Bio sam na turniru u Klokotnici prije dvije ,tri godine.Tada smo osvojili turnir.Gledao sam utakmicu sa banovićkom Budućnosti koji su kao Gradina bili tek ušli u Pl.Mislim da je rezultat za nas bio 3-1.nisam siguran,ali smo banovićane rasturili u toj utakmici i oduševili ljude koji su bili na utakmici.Imaju jednu visoku tribinu iza gola koja je popunjena bila.Malo je problem naći igraliste jer nije kraj glavnog puta.Ima nekih 10-15 km od Gračanice prema Doboju.Sredina je vrlo pitoma i imaju ekstra djevojke koje su u velikom broju bile na utakmici.Sve u svemu nije lose otići,jbg.ja ću biti tada na moru.Nadam se da će neko napisati kako je bilo na utakmici da mogu vidjet preko interneta.Sretno.Mislim da je tada najbolji bio V.Omeragić,zabio je jedan ili dva gola.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jul 2012, 11:33

Tada smo u polufinalu pobjedili Buducnost sa 2:0, a Doboj Istok sa 4:1 u finalu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.