AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Zvanično! Yanga Mbiwa je novi igrač Liona.
Transfer ih je koštao 10 miliona, 8 + 2 bonusa.
Transfer ih je koštao 10 miliona, 8 + 2 bonusa.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- NoName
- Kontakt:
Ja sam uživao, lijepo je vidjeti utakmicu gdje se igra u napadu bazira na napadača a ne sa svako pokušava nešto individualno da uradi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- L'Avvocato
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Ma i ja se zezam bolan a nisam nešto ni haturljiv

To cijenim, kad se ljudi znaju raspravljati bez "ma šta ti pričaš navijaš za lopovski klub" ili tako tih bisera.
Inače, Salaha neću prežaliti. Mnogo je jak lik. Pa u njemu i Pjaniću imate više kreativnosti nego svi naši vezni zajedno. Da nema Pogbe zabrinuo bi se za sezonu. Ovako je još uvijek dobro

Odbrana vam je definitivno slaba. Ali to se moglo i vidjeti ove sezone, zato je Garcia i stavljao akcenat na defanzivu pa je igra u napadu trpila. Nije tu ni on toliko kriv koliko ga se napadalo. Shvatio čovjek ko mu brani gol. A u Calciu je odbrana sve, ma šta ko pričao. Kad se pogleda zadnjih 20-30 godina, skoro uvijek su najbolje odbrane uzimale titule.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- akisarajevo92
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Pa sta te ja imam podsjećati da navijas za lopovski klub, ti to najbolje znaš 

- L'Avvocato
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Pa sta te ja imam podsjećati da navijas za lopovski klub, ti to najbolje znaš

Pa to, pusti me da lažem samog sebe

@aki Pjana mora naći konstantu. Previše oscilira u toku sezone. Ko ga malo bolje prati zna kakav je.
★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Roma NEMA sirine i to bi je moglo kostati 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Kad su izasli oni glavni igraci raspali smo se.Da se nedo Bog povrijedi Dzeko ili neko od stoperskog para Manolas-Castan pa bice bruka.Do tad nek ovi igraju ovo je odlicno al da nemamo sirine prije svega u odbrani nemamo.Tu se jos mora dovesti dobrih igraca.IlPrincipino je napisao/la:Roma NEMA sirine i to bi je moglo kostati
- NoName
- Kontakt:
Pa ima još do kraja prelaznog roka a dosadašnja pojačanja su predobra i biće okosnica tima. Odbrana se mora popraviti jer bez toga je teško napraviti ozbiljan rezultat.
Ja sam Romu pratio usputno, najviše zbog Pjanića i moglo se primjetiti da se muče i prosipaju bodove protiv manjih klubova, sada to neće biti slučaj jer imaju razne opcije u sredini i napadu da otkljucaju svaku odbranu.
I meni Pjanić nekad ide na živce, nekad igra kao Zidane a nekad kao da je prvi put na terenu. Ali povući će i njega ova atmosfera oko Edina i truditi će se i on više.
Važna je i atmosfera u ekipi i meni se čini da bi mogla biti dobra. Edin zavisi od tima i ako bude dobar timski duh on će da zabija kao na traci.
Uglavnom, još par novih igrača i eto nove Rome, ovaj put Rome sa pobjedničkim a ne luzerskim mentalitetom.
Ja sam Romu pratio usputno, najviše zbog Pjanića i moglo se primjetiti da se muče i prosipaju bodove protiv manjih klubova, sada to neće biti slučaj jer imaju razne opcije u sredini i napadu da otkljucaju svaku odbranu.
I meni Pjanić nekad ide na živce, nekad igra kao Zidane a nekad kao da je prvi put na terenu. Ali povući će i njega ova atmosfera oko Edina i truditi će se i on više.
Važna je i atmosfera u ekipi i meni se čini da bi mogla biti dobra. Edin zavisi od tima i ako bude dobar timski duh on će da zabija kao na traci.
Uglavnom, još par novih igrača i eto nove Rome, ovaj put Rome sa pobjedničkim a ne luzerskim mentalitetom.
Evo maloprije rece Garsija da ce dovesti jos dva stopera i jedan bek i onda bi trebali napokon imati dobru ekipu u svim dijelovima.Atmosfera je odlicna i nadam se da ce takva biti citave sezone osim ako opet ne dodje Bajern 
Mbiwa vec u Lyonu.Slikao se u novom dresu.Abdenur,Sakho,Digne i Bruno Peres AKOBOGDA nova pojacanja.
Digne i Sakho bi 100% trebali biti novi igraci a dok se za Abdenura i Peresa jos pregovara.

Mbiwa vec u Lyonu.Slikao se u novom dresu.Abdenur,Sakho,Digne i Bruno Peres AKOBOGDA nova pojacanja.
Digne i Sakho bi 100% trebali biti novi igraci a dok se za Abdenura i Peresa jos pregovara.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ja kontam da ce to biti Sakho, Digne i ovaj mali Svabo i to je to. Trebalo to ranije dovesti ali sta ces. Bolje ikada nego nikada.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Digne i Sakho ce vjerovatno doci a ko ce biti drugi stoper vidjecemo.Volio bih Abdenura al moze i Ridiger.Jeste da nema vise vremena za uigravanje ekipe al nek ih samo dovedu.Duga je sezona.
Opasan mercato ima Roma, josh ako ulete Peres, Digne, i neki extra shtoperi...mozhda ce biti jachi i od Juventusa.
Onda ostaje upravi da utopi jedno 7-10 igracha, poshto ih u ovom momentu na platnom spisku ima skoro 30.
Tu su verovatno Ljajic, Cole, Maicon, Paredes, Sanabria i ko josh na listi za exit.
Onda ostaje upravi da utopi jedno 7-10 igracha, poshto ih u ovom momentu na platnom spisku ima skoro 30.

Tu su verovatno Ljajic, Cole, Maicon, Paredes, Sanabria i ko josh na listi za exit.

- NoName
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Re: RE: Re: AS Roma
ExtraL'Avvocato je napisao/la:RomaInter

Garcia>Mancini?
Jedva čekam ponovni susret Edina i Roberta kao i utakmice protiv Lacija i Juventusa
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo sad odgledao prvo poluvrijeme, drugo necu ni gledat..
Falque
Pa covjek zna sve sa loptom
Dzeko
Salah veliko pojacanje takodjer, kao osica je
Manolas
Covjek je zvijer, sve i da ne dodje neko pojacanje u odbranu, nismo losi (iako bi volio da dodje, da imamo tu sirinu, da ne strahujemo od povrede)
Onda ostatak ekipe takodjer dosta dobar, isto kao i protiv Valencie. Maicon, Pjanic, Ninja, klase!
Denno brate opet kazem, haman ovo lici na nesto, nije lose. Talijani na sav glas hvale Garciu, a vala i sto se mene tice ako cemo ovako kao u prvom igrat u ligi nemam nista protiv njega
Opet mi ova utakmica samo uli dodatnog samopouzdanja i nade. Idemo po Scudetto !!!
Falque

Dzeko

Salah veliko pojacanje takodjer, kao osica je

Manolas

Onda ostatak ekipe takodjer dosta dobar, isto kao i protiv Valencie. Maicon, Pjanic, Ninja, klase!
Denno brate opet kazem, haman ovo lici na nesto, nije lose. Talijani na sav glas hvale Garciu, a vala i sto se mene tice ako cemo ovako kao u prvom igrat u ligi nemam nista protiv njega

Opet mi ova utakmica samo uli dodatnog samopouzdanja i nade. Idemo po Scudetto !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Evo sad odgledao prvo poluvrijeme, drugo necu ni gledat..
FalquePa covjek zna sve sa loptom
Dzeko![]()
Salah veliko pojacanje takodjer, kao osica je![]()
Manolas![]()
![]()
Covjek je zvijer, sve i da ne dodje neko pojacanje u odbranu, nismo losi (iako bi volio da dodje, da imamo tu sirinu, da ne strahujemo od povrede)
Denno brate opet kazem, haman ovo lici na nesto, nije lose. Talijani na sav glas hvale Garciu, a vala i sto se mene tice ako cemo ovako kao u prvom igrat u ligi nemam nista protiv njega![]()

Snimak tekme
1.pol
[youtube][/youtube]
2.pol
[youtube][/youtube]
1.pol
[youtube][/youtube]
2.pol
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.