FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nevjerovatno ruzno igrate. Tu su samo dodavanja bezvezna, oni nemaju previse loptu mislim da cak imaju 20%, ali su konkretniji sto se tice prilika.
XAvi kad udje Barca ce dobiti 3:1
XAvi kad udje Barca ce dobiti 3:1
Poluvrijeme lose,Bojan napolje i nemoj vise ni igrat,kod momka je najgore sto nema sredine nikako ili je dobar il je kanta,zakasnio je na 2 gole dvije ciste lopte je fulio,zakasnio kako god...Pedro umjesto njega,umjesto Keita Xavi i Alves umjesto Adriana...
Ovi odlicno stoje pozadi,a imaju opasnu kontru morat ce se dobro stvari promjeniti da se ovo preokrene
Ovi odlicno stoje pozadi,a imaju opasnu kontru morat ce se dobro stvari promjeniti da se ovo preokrene
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jaoo,lose skroz.Mora se jace krenut u 2.poluvrijeme da se dodje do pobjede,mada teeesko.Ako i bod se uzme sa ovakvom igrom,dobro ce biti.Pedro umjesto Bojana i Xavi umjesto mozda Keite ili Mascherana.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Obavezno Mascherana treba vaditi iz igre jer ima žuti,a svakako je dovoljno lud da napravi još jedan.
Isto tako obavezno Xavia ubaciti u igru, Keita ne može igrati organizatora igre njega treba na zadnjeg veznog....treba protok lopte i preciznost u pasovima prema naprijed a ne lopta prema nazad, Keita to ne može.
Adriano vrlo dobar i aktivan u prvom poluvremenu ali bezveze zaradi žuti u koškanju sa onim francuskim klošarom.
Isto tako obavezno Xavia ubaciti u igru, Keita ne može igrati organizatora igre njega treba na zadnjeg veznog....treba protok lopte i preciznost u pasovima prema naprijed a ne lopta prema nazad, Keita to ne može.
Adriano vrlo dobar i aktivan u prvom poluvremenu ali bezveze zaradi žuti u koškanju sa onim francuskim klošarom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
kao sto rekoh, barca ovo nece dobit. ne bi me cudilo da jos jedan prime do kraja.
Mascherano napolje Xavi usao,Mascherano je odradio po sto je dosao dobio je zuti 
I Pedro usao,slusas me Pep

I Pedro usao,slusas me Pep

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 sep 2010, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- -Barcelona-
- Kontakt:
**** ovaj hercules,tesko ce se ovdje doci do preokreta,al nada zadnja umire(zato je najbolje zvati se nada
)

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
mora ovo biti malo konkretnije...samo kruzimo oko gola,pravve sanse nema..
a i ovaj iniesta,pa majka mu stara mozel on ikako jednu opucat na gol..sve ih povalja driblinzima i kad trreba opucat on pokusa sa asistencijom..
a i ovaj iniesta,pa majka mu stara mozel on ikako jednu opucat na gol..sve ih povalja driblinzima i kad trreba opucat on pokusa sa asistencijom..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma razbi nas Hercules

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
volim barsu ,ali zbog guardiole bi volio da zijane ovu tekmu,strucnjaku ne treba ibrahimovic,ostao na 1 klasicnom napadacu.koji glupan majko draga.
VOLIM TE ŽELJO
Jao akcije pa to je Spanska liga 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- -Barcelona-
- Kontakt:
like i said.Wolverine je napisao/la:ma trezegeut je najmanja njihova opasnost u napadu haman. primit ce barca najmanje dva komada u ovoj tekmi.
0-2 Valdez,opet akcija za 10...
Pisi propalo za veceras
Pisi propalo za veceras

cica mica gotova prica...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Hahaha, Nelson Valdez vas uyeba![]()
![]()

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
nelson valdez karindja victora valdeza.
- Nail for Real
- Kontakt:
da nije trica?Wolverine je napisao/la:nelson valdez karindja victora valdeza.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.