FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
al naj naj zesca scena mi je ona kada sredinom prvog poluvremena Maicon istrci kontru i onda ceka gore ,pa malo hoda ,, kao da se otkriva ono laganice ahhahh kao ono nemojmo se umarati!!!! hahah oVO Je onaj stari Inter sa puno respekta i postovanja prema svojim saigracima,,jedino Pazzini stalo siri ruke i stalno mu nesto smeta,, a ostali stalno nasmijani!!!!!jedna sretna porodica
FORZA INTER
silenT- fakat dobar avatar !!! 10 Adriano dres na zidu visi u sobi od malog!!!
silenT- fakat dobar avatar !!! 10 Adriano dres na zidu visi u sobi od malog!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Tacno mi je drago sto me ova gripa uhvatila bas sada, pa mogu veceras uzivati u utakmici, a razmisljo sam i ovakav bolestan da idemi ne gledam, al' sreca pa nisam
Ricky objasnio sta treba raditi jedan play, valjda Sneijder gleda utakmicu, a i Branca i Moratti, pa da se istog rijese na kraju sezone, jer imamo dvije igracine i bez Sneijdera.
Drago mi je zbog Milita konacno je procepio, valjda i Pazzini pocne, a onda ce tek da krenu gazenja. Maicon objasnio sta znaci ovoj ekipi, jos od vremena Cafua nije bilo beka sa boljim centarsutem. Ostali standardno...
Nadam se sad sljedecim izmjenama
Faraoni-Maicon
Couitnho-bilo tko
Poli-Motta
Mada i Obi zasluzuje da igra, ali su mi ovi nekako drazi
... mrzim ovo kada imamo siru klupu, a sve gotivni igraci

Ricky objasnio sta treba raditi jedan play, valjda Sneijder gleda utakmicu, a i Branca i Moratti, pa da se istog rijese na kraju sezone, jer imamo dvije igracine i bez Sneijdera.
Drago mi je zbog Milita konacno je procepio, valjda i Pazzini pocne, a onda ce tek da krenu gazenja. Maicon objasnio sta znaci ovoj ekipi, jos od vremena Cafua nije bilo beka sa boljim centarsutem. Ostali standardno...
Nadam se sad sljedecim izmjenama
Faraoni-Maicon
Couitnho-bilo tko
Poli-Motta
Mada i Obi zasluzuje da igra, ali su mi ovi nekako drazi
- L' Imperator
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Sjajna partija Milita, koji je jos jednom pokazao kakav je majstor.
Ocigledno da je Interu falilio samopuzdanje na pocetku sezone, kada su usli u losu seriju i to je bio osnovni problem. Sada kada su vezali nekoliko pobjeda, to mnogo bolje i sigurnije izgleda...igraju fino i to je to..
Kakav je igrac Milito...
Ocigledno da je Interu falilio samopuzdanje na pocetku sezone, kada su usli u losu seriju i to je bio osnovni problem. Sada kada su vezali nekoliko pobjeda, to mnogo bolje i sigurnije izgleda...igraju fino i to je to..
Kakav je igrac Milito...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Majstor ovaj Countinho! Jel zabio protiv Parme?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- L' Imperator
- Kontakt:
Tek je usao u igruBigBen je napisao/la:Majstor ovaj Countinho! Jel zabio protiv Parme?
#samoRudar #zauvijek
Faraonnnn
5.0 jel se konkurencija boji ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
ma ne boji se, malo previsok rezultat ipak, uslo je sve sto ste osutali 3 evro-gola...imala je i parma svojih sansi...warden je napisao/la:Faraonnnn![]()
ubjedljivo jeste, ali jos to nije na nivou Juventusa i Milana, realno...jbg...
Iduce kolo ce dosta toga pokazati, navijat cu za vas...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Diego Albero Milito, taman se budi pred derby
Ricky Maravilla
Sledece kolo nece mnogo toga pokazati jediono ako se Milanu oporavi nekoliko fudbalera jer trenutno u sredini milan na raspolaganju ima samo boatenga ,nocerina,bomela,emanuelsona,sedorfa dok su ostali povredjenisarajlija89 je napisao/la:ma ne boji se, malo previsok rezultat ipak, uslo je sve sto ste osutali 3 evro-gola...imala je i parma svojih sansi...warden je napisao/la:Faraonnnn![]()
Iduce kolo ce dosta toga pokazati, navijat cu za vas...bar remi da izvucete..eto, toliko od straha konkurencije...cak za vas i navijamo
![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
zabiljezeno ,ponovo cu ti ga pokazati kad nam budete u leđa duvali (ono standardnosarajlija89 je napisao/la:
ma ne boji se, malo previsok rezultat ipak, uslo je sve sto ste osutali 3 evro-gola...imala je i parma svojih sansi...
Iduce kolo ce dosta toga pokazati, navijat cu za vas...bar remi da izvucete..eto, toliko od straha konkurencije...cak za vas i navijamo
![]()
Puj 'ebem te šugavaYuto je napisao/la:Ne mogu gledat veceras i zato se nadam pobjedi al uz odvratnu igru da mi ne bude zao sto nisam gledo,a i da se vi koji cete gledat napatite.![]()
PS : kako je po vama odigr'o Poli ? i jeste vidjeli sto Zanetti onaj autogol zakuca
IO SONO INTERISTA
imate mahanje peticom,odoh napolje 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Who the fuck is Tevez ?
Oj jesmo ih istukli
a i losa je ova Parma jbg, grehota kako je ovaj klub propo
dobro je samo nek ovako nastave, derbi k'o derbi ionako derbiji nikad nisu ni o cemu odlucivali, pa bi i remi bio zadovoljavajuci
Oj jesmo ih istukli
a i losa je ova Parma jbg, grehota kako je ovaj klub propo
dobro je samo nek ovako nastave, derbi k'o derbi ionako derbiji nikad nisu ni o cemu odlucivali, pa bi i remi bio zadovoljavajuci
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
upravo ono sto sam i ocekivo prije tekme,, igra igra igra i prije svega igra,, pobjeda sa puno golova vrijeme je bilo da se i Inter probudi!!!! dosta je vise srepnje do 90 min!!!!! Bravo bravo bravo
PS. Cou je igracina i pol ,,trebao ga je odmah ubaciti u drugom poluvremenu!!!
PS. Cou je igracina i pol ,,trebao ga je odmah ubaciti u drugom poluvremenu!!!
Sta su sve fulali Milito i Pazzo u proslim kolima moralo je to jednom doci sve na naplatusarajlija89 je napisao/la:warden je napisao/la: malo previsok rezultat ipak, uslo je sve sto ste osutali 3 evro-gola...imala je i parma svojih sansi...
Sigurna i ubjedljiva pobjeda pred sigurno utakmicu sezone sljedece nedjelje. Nitko se nije povrijedio, nema zutih kartona i forma na odlicnom nivou su nada da bi ovo moglo biti sve bolje i bolje. Nadam se da Sneijder nece moci igrati ni protiv komsija
Odlična igra, sve onako kao treba da bude
Ricky genije, mora i Branca nešto pogoditi
Izgleda Tinki hvata niz kao sa Romom u sezoni 09/10

Ricky genije, mora i Branca nešto pogoditi
Izgleda Tinki hvata niz kao sa Romom u sezoni 09/10
Pet komada, pet komada to je nasa nada,,,,

Pa Parma nije vidjela pobjede 5 tekmi prije vas i nista cudno sto ste ih vi dobili, jeste velik rezultat ali sada da se nesto dize euforija oko tog je pretjerano. Naredno kolo vam ide pravi ispit i tek ako dobijete onda se mozete necemu nadati ovako ne gine vam borba za 3 mjesto.
Kakav niz prije dva kola ste izgubili od Udinesea
Naravno izuzev Juventusa i Udinesea nemate poraza jos od 7 kola cini mi se.
Kakav niz prije dva kola ste izgubili od Udinesea
Naravno izuzev Juventusa i Udinesea nemate poraza jos od 7 kola cini mi se.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.