Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
pa kakav je ovo **** od sudije u petererburgu, 20 faulova, jedva jedan karton a mogo je 3 komotno mahnut, najmanje !
valjda poludi sad u drugom majku mu
- bugojanac1234
- Kontakt:
valjda im je sabirao faulove, ocekujem 3 do 60 minute a onda kako Bog da, samo nek stoji 0-0 sto duze
- bugojanac1234
- Kontakt:
yebo mu ti mater nek golmanu glavu otkine pa mu zuti daj
e mater mu yebem jos se ne racunaju kartoni u produzecima 
ahhahahaha koji mrtvac ne vjerujem

ahhahahaha koji mrtvac ne vjerujem
Nemoj ga primiti Željo života ti 

-
- Kontakt:
cuj 2 zuta dao 

- bugojanac1234
- Kontakt:
yebo im bog majku i kartone, imaju naputakd a ne kartoniraju, sad cu stoju stavit da nece bit 6 na celziju, ako prebace **** c sebi popusit
- muhamed121
- Kontakt:
Ima li ko 0,50 da posalje vracam sutra ujutru duplo?
lud neki osjecaj imam da ce na tekmi chelsa-psg biti crveni karton...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
a u pm vise, ne zna covjek ni sta da igra ni koji ****
korner mi falio na celzi - psg za pare, juce gol bilo ko izmedju rome i reala, kloc fula 1 na 1, salah 2 puta , ronaldo prazan gol, 30 suteva na gol al kurcina, dzaba da je milion suteva kad nece da udje nece.
u subotu pogodim 7 tekmi na golove u MLS i na jednoj usranoj tekmi ti gol fali za dobru lovu, kakvo je zlo ova kladionica

korner mi falio na celzi - psg za pare, juce gol bilo ko izmedju rome i reala, kloc fula 1 na 1, salah 2 puta , ronaldo prazan gol, 30 suteva na gol al kurcina, dzaba da je milion suteva kad nece da udje nece.
u subotu pogodim 7 tekmi na golove u MLS i na jednoj usranoj tekmi ti gol fali za dobru lovu, kakvo je zlo ova kladionica

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Strasno, ja 2x zaredom na jednom korneru padam pa na jednom kosu, jednom gemu lik ima 5:1 i izgubi 7:5 ma prestrasno, covjek nemoze da vjeruje, ali navikne se vremenom na padove...Testo je napisao/la:a u pm vise, ne zna covjek ni sta da igra ni koji ****![]()
![]()
![]()
Ajde flamengo zabij ga...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Dva su im gola ponistilistulic89 je napisao/la:Ajde flamengo zabij ga...
Gdje se kladiti? Gdje ne uzimaju ****** porez?
embrace the chaos
yebem ti mrtvi flamengo kad se dvoumim izmedju oba daju ili kec i uzmes ono gubitno
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
kako sam glup vcrs ispo na 3 listica sam odigro envigado i sve ce proci osim tog para a ubjedjen bio da ce doci oba daju
veceras se je lako mogla dignut velika lova dobro su ispostovali juznoamerikanci pogotovo copa libertadores golijada prava,ali ja debil promasi yebeni flamengoTorres_9 je napisao/la:kako sam glup vcrs ispo na 3 listica sam odigro envigado i sve ce proci osim tog para a ubjedjen bio da ce doci oba daju
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
jes ali jbg ja sam isforsiro kolumbijce na sva tri tiketa tolimu i envigado oba daju s ostalim kombinacijama parova,tolima prosla za 10min a ovi minus veliki ccBihac96 je napisao/la:veceras se je lako mogla dignut velika lova dobro su ispostovali juznoamerikanci pogotovo copa libertadores golijada prava,ali ja debil promasi yebeni flamengoTorres_9 je napisao/la:kako sam glup vcrs ispo na 3 listica sam odigro envigado i sve ce proci osim tog para a ubjedjen bio da ce doci oba daju
Ostane mi 2km na računu, odaberem 6 igrača više poena. Reko hajde da uduplam na live te 2km, da uplatim više na igrače, naravno promašim. Od košarkaše prođe sve, čekao bi Monroea još 4 poena, a nije ni poluvrijeme ccc
kad ti je konju malo 80 ccc sad neces nista

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.