Sa westom more da ubija sve redom, ima laganu ruku i osjecaj za polaganje
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Sa westom more da ubija sve redom, ima laganu ruku i osjecaj za polaganje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Još jedna sjajna odluka u vezi karata, da se ne može sa clanskom kartom Zelje ili Sarajeva, kupiti karta za 10 KM.
vjerovatno jer ocekuju da ce se uzimati po "nabavnim" jer je CZ u pitanjuTramvaji29877 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 18:26Još jedna sjajna odluka u vezi karata, da se ne može sa clanskom kartom Zelje ili Sarajeva, kupiti karta za 10 KM.
Pozitivna stvar je sto je doveden iskusan igrac, koji je godinama igrao u respektabilnim evropskim ligama (i imao dobre brojke u njima) i koji ne dolazi nakon 5 mjeseci pauze (zadnju utakmicu za klub odigrao prije 10-ak dana). Djeluje da bolje kreira i za sebe i za ekipu od Audigea. Atletski se ne cini nista posebno, pa se nadam da nece biti rupa u odbrani. Dobar je i tajming za dovodjenje, jer ako podbaci protiv Zvezde - nece ih to puno kostati (tu je ionako poraz 95%). Nek mu je s hajrom u Bosni...
- Shategabri
- Kontakt:
I ja sam to vidio zato pitam.Evolution87 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:43Ne vazi. Bar ne pise tako na entrio stranici. Do sad je uvijek pisalo za clanove kk bosne, fks i nkz. Sad stoji sam kk bosne za utakmicu protiv zvezdeSurreal je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:25Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2025, 16:24Jel još uvijek važi varijanta članske FKS za ulaznice od 10 KM?
Važi naravno
Ako neko bude uzimao nek napiše ovdje važi li ili me važi.
Koševo Zapad
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Objektivno je doveden bolji, vjerujem i skuplji igrac. Momak je u ozbiljnijim ligama isporucivao fin broj poena. Vjerujem da ukoliko se fino adaptira na ekipu moze biti prvi skorer, nesto sto nam i treba.
Uz jos jednog visokog igraca ovog kalibra, vjerujem da nema zime.
Uz jos jednog visokog igraca ovog kalibra, vjerujem da nema zime.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Pretpostavljam da si u pravu, ali rekao bih da je upravo taj način razmišljanja i doveo do realno previsokih cijena ulaznica, a samim tim i poluprazne dvorane.JHam je napisao/la: ↑02 dec 2025, 18:33vjerovatno jer ocekuju da ce se uzimati po "nabavnim" jer je CZ u pitanjuTramvaji29877 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 18:26Još jedna sjajna odluka u vezi karata, da se ne može sa clanskom kartom Zelje ili Sarajeva, kupiti karta za 10 KM.
Ako nista drugo mogli su za studente ostaviti popust.
Izgleda da su pare za Personsa i Audigea potrošene na Šeparda dok se ovaj Lautaro doveo za neki "minimalac".
Obzirom da imam godišnju kartu, ukoliko nekome treba, imam dvije članske KK Bosna, pa eto bujrum.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne znam zayebavas li se, ali daj Boze
Ovaj Shepard je bas ono sto nam je trebalo, samo da se ne ponovi slucaj sa Personsom. Iskusan igrac, koji ima poene u rukama. Dolazi spreman sto nam je jako bitno, ide sad serija teskih utakmica.
Sa ozbiljnim centrom druga smo ekipa skroz, onda tek nek sezona pocne.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Persons fantastican u prvoj utakmici za novi klub,bice da je do trenera bilo
Ovaj prati isti pattern kao i Young.Iskusan igrac koji je igrao u dosta jacim klubovima medjutim zadnja sezona i nije bila nesto pa je jeftiniji
Ovaj prati isti pattern kao i Young.Iskusan igrac koji je igrao u dosta jacim klubovima medjutim zadnja sezona i nije bila nesto pa je jeftiniji
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Pricao sam veceras malo s njegovim bivsim saigracem, kaze da je dobar igrac, nije sebican.
I sto je jos bitnije, kaze da je karakterom bas odlican momak.
Imal šta za centra novog?DirkNowitzki je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:45Pricao sam veceras malo s njegovim bivsim saigracem, kaze da je dobar igrac, nije sebican.
Ja uletio Draganu Bjeletiću u dm, kaže čovjek "vidjet ćete sve..." 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ono sto znam je da se centar ne trazi i da trenutno to nije plan.CAZIN je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:56Imal šta za centra novog?DirkNowitzki je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:45Pricao sam veceras malo s njegovim bivsim saigracem, kaze da je dobar igrac, nije sebican.
Moze biti da nisam upravu, ali sumnjam.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moze meni clanska ako imas, na PP, hvala puno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio brate jesi se usrecio
Dogovoreno, ako zatreba nekome, imam još jednu od mog trogodišnjeg malca, njemu neće trebat
Aferim, ljudino!
Nadam se da se ovaj Lautaro za ovih 15-ak dana uklopio s igracima Bosne i da ce od njega biti neke koristi vec u ponedjeljak. Takodjer, nadam se da ce Atic nakon poraza od Srbije biti bas nabrijan protiv Zvezde. Vidjeli smo u nedjelju koliko moze biti od koristi (cak i kad ga ne ides sut) i koliko recimo Miljenovic i Dobric izgledaju smijesno pored njega, bez obzira sto su to kao neki EL igraci.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 4 gosta.