nisi jedini, i pape je:-)Moggi je napisao/la:pricajte sta ocete, ja sam jedino u ovom covjeku vidio misimovica jedno vrijeme
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
babino je napisao/la:nisi jedini, i pape je:-)Moggi je napisao/la:pricajte sta ocete, ja sam jedino u ovom covjeku vidio misimovica jedno vrijeme
Najjači si babin
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Napisao bih da dođeš u Želju, ali smo prebukirani na poziciji zadnjeg veznog sry
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kod nas bi se mogo potuc sa Culumom za mjesto na klupiRokoko87 je napisao/la:Napisao bih da dođeš u Želju, ali smo prebukirani na poziciji zadnjeg veznog sry
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Moj najomiljeniji igrac u Hajduka zadnjih 10 godina.Bazinga12345 je napisao/la:Pitam se gdje će sada, možda u HNL.
Hebi ga to je razlika izmedju nas koji samo gledamo nogomet I strucnjaka koji mogu vidjeti falinku iz prve.
Volio bih ga opet vidjeti na Poljudu.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Poslednji fudbalski romantikPenaltiky je napisao/la:Krampa dobila nogu i iz Makabija
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Imal jos iko da brani ovog panja i odluku amidze da ga vodi na nase jedino veliko takmicenje , pa taj ne moze u Belgiji i Izraelu u prvu postavu , i onda kaje Sead ma nije ga niko guro , svi smo mi isti iz ovog podneblja , eno i Osim kuka sto mu Amara nisu izabrali , a kad smo htjeli njega za selektora on radije Japan vodio , a sin mu nije vodio ni iza skole tim ima pihhhhhhh
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovu temu ne da treba prebaciti u ostalo, nego je treba izbrisati iz svih historijata da djeca ne bi saznala da je ova ubleha ikad nosila dres reprezentacije BiH.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Ovu temu ne da treba prebaciti u ostalo, nego je treba izbrisati iz svih historijata da djeca ne bi saznala da je ova ubleha ikad nosila dres reprezentacije BiH.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Navodno je Inter poslao ponudu novu, ovaj put su realne šanse da Tino ostvari snove i pređe u Inter
(Baku)
(Baku)
Brozovic bi mogao u Sevillu, eto otvara se mjesto za naseg romantika.bhfanatic14 je napisao/la:Poslednji fudbalski romantikPenaltiky je napisao/la:Krampa dobila nogu i iz Makabija![]()
![]()
ovu temu vec odavno trebalo prebacit u ostalo pored svog mentora sake susiza
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Slavica šećer dobila.bhfanatic14 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Ovu temu ne da treba prebaciti u ostalo, nego je treba izbrisati iz svih historijata da djeca ne bi saznala da je ova ubleha ikad nosila dres reprezentacije BiH.![]()
+1000 !!! Sjecam se ona neznalica hanko postavljo sastave gdje ovaj igra na 10ki u nasoj repki kao plejmejkera on ce nam vodit igru
![]()
kakvih sve neznalica ima sto se tice fudbala nedaj boze nikom. Sto je najgore ovaj amater je iso na svjetsko sa anelkom i avdom, slavica pola godine nije mogla doc sebi koliko je torti pojela u tom periodu.
To Tincek pokaži da nije dno dna da ima i dublje. Svi oni koji su ga podržavali trebaju početi pratiti bocanje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Brozovic bi mogao u Sevillu, eto otvara se mjesto za naseg romantika.bhfanatic14 je napisao/la:Poslednji fudbalski romantikPenaltiky je napisao/la:Krampa dobila nogu i iz Makabija![]()
![]()
ovu temu vec odavno trebalo prebacit u ostalo pored svog mentora sake susiza
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Inter ZaprešićVucevich je napisao/la:Navodno je Inter poslao ponudu novu, ovaj put su realne šanse da Tino ostvari snove i pređe u Inter
(Baku)
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Safet Sušić otkrio je da je transfer njegovog nećaka Tina-Svena iz Hajduka u Inter gotova stvar i da igrač treba još samo potpisati ugovor.
- Koliko sam ja upućen, transfer u Inter je završena stvar i Tino-Sven treba samo otputovati na potpis i što prije izboriti se za mjesto u timu. Postoji mogućnost da ostane i u Hajduku na posudbi do ljeta - rekao je Sušić za SportSport
- Koliko sam ja upućen, transfer u Inter je završena stvar i Tino-Sven treba samo otputovati na potpis i što prije izboriti se za mjesto u timu. Postoji mogućnost da ostane i u Hajduku na posudbi do ljeta - rekao je Sušić za SportSport
Zarathustra
- Bazinga12345
- Kontakt:

Sretno.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 31 jan 2018, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 25 gostiju.