nova, original, XL velicina, 100% pamuk, ako je neko zainteresovan nek se javi na pp.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gledao danas, nema ove..BurningLegion je napisao/la:Imas po New Yorkeru, Mepas Mall.
koliko ja znam nemamoanonimni je napisao/la:pa tu takvu (bas NY) kapu mozes naci samo u skate shopovima, ne znam imate li ih u Mostaru, ako imate, pogledaj tamo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
MostarCarli je napisao/la:Ja sam svoju Converse uzeo u Sport Life-u u Sarajevu kod Tržnice. Ako si iz Sa otiđi i Boardroom
SiggiSmallz je napisao/la:Danas stigle.![]()
![]()
89,95 €Carli je napisao/la:Au!
Dobre brale, kol'ko si tipla
Extrathe scouser je napisao/la:Jesu originali, baš danas ja tu kupio jedne patike/cipele. Profesionalna usluga, bio juče, i nisu imali mog broja pa naručili iz svoje radnje u Mostaru, stiglo za manje od 24 sata bez ikakvog troška za mene.
ima li sta i za nas huligane?likusa je napisao/la:Extrathe scouser je napisao/la:Jesu originali, baš danas ja tu kupio jedne patike/cipele. Profesionalna usluga, bio juče, i nisu imali mog broja pa naručili iz svoje radnje u Mostaru, stiglo za manje od 24 sata bez ikakvog troška za mene.![]()
Snizenje nije uopste malo
Sve sto im je na stracini imaju i u radnjisamo_lijevo je napisao/la:ima li sta i za nas huligane?likusa je napisao/la:Extrathe scouser je napisao/la:Jesu originali, baš danas ja tu kupio jedne patike/cipele. Profesionalna usluga, bio juče, i nisu imali mog broja pa naručili iz svoje radnje u Mostaru, stiglo za manje od 24 sata bez ikakvog troška za mene.![]()
Snizenje nije uopste malo
ajde pomozi svom susjedu.
samo_lijevo je napisao/la:![]()
odmah sam pomislio na to.
Trenutno korisnika/ca: Gunner4, Jabroni, sarajevskiMarlboro i 77 gostiju.