grgr je napisao/la:MT3 je napisao/la:grgr je napisao/la:Ja ne razumijem jednu stvar , ako je stvar psihe ? Onda ga tu ne kontam , on znaci vise voli da ima na sebi neko breme kad mu da covjek 5 minuta on ce ubit 15 poena. A kad covjek izbaci igraca vrijednog 30 mill radi njega ( dobro ne bas samo radi njega al eto ) on se opusti i ne pogadja nista. Meni nikako ne ide u glavu umjesto da je sad jos vise zapeo da pogadja sve moguce on meni totalno opusteno djeluje u napadu tj nekako nezainteresovano na evansu se bas vidi da je dobio ostre kritike za sut i sve i covjek se stvarno trudi i vidi se napredak rijetko kad da on uveze 3 tekme da ima 6+ poena na svakoj zaista.Mirza je ok u odbrani on je odbranu doveo na onaj nivo gdje nece bit crna ovca i gdje nece na njega ic svi da zabiju poene , moze odigrat fantasticno protiv igraca koji mu godi sinoc i nije bilo bas tako al citav BKN je igro losu odbranu.Mene zaista ne bi iznenadilo da PJ nesto promjeni ali mislim da ce mu dat sigurno jos 5-6-7 utakmica jer nerealno je ocekivat da bas odma procepi sve ovo. Glupo je krivit ostale za mirzinu ocajnu igru u ofanzivi ali zaista igraju malo sebicno pogotovo blatche al on je takav on kad primi loptu on ce uradit sve da zabije poene... Malo mi je glupo sto je tu i bogans koji je pa gotovo isti tip igraca mislim igra gotovo isto ko mirza malo trci po reketu trazi sut za 3 i to je to. Nezz ako veceras ne popravi sut ja vise necu trozit zivce sinoc sam se po prvi put naljutio radi njega XD
Tebi je Kardashian igrac vrijedan 30 miliona daj molim te jesi ti normalan

Igrac je pretplacen i to je svima valjda jasno osim tebi. U nedostatku slobodnih, a kvalitetnih krilnih centara, Hamfris je uspeo da se izbori za dvogodišnji ugovor vrijedan 24miliona dolara. Popularni Kardašijan ove sezone u prosjeku biljezi 5.5 poena i 5.9 skokova po meču, a njegovu ulogu u timu podjednako dobro obavljaju Redži Evans (1.6 miliona) i Andrej Bleč (0.8 miliona).
Ako si glup nemoj komentarisat , ja govorim cinjenice da covjek vrijedi 24 milla. Dal on igra il ne igra i dal vrijedi tolko para to znaju oni koji su ga platili. On je sav kredit imo radi toga zato je i igro citavu ovu sezonu. A ti sad skontaj ako su mogli covjeka vrijednog 24 mill stavit na klupu , zasto ne bi mogli mirzu. Ja o tome pricam a sa likovima koji su se registrovali prije 2 mj i poceli pratit mirzu nemam sta pricat. Humpa mrzim iz dna duse al lik je dobar igrac , nemoj da mi se neko nabije sa pricom kako su netsi bili ocajni pa je on moro bit double dobule. Evo i sad nisu bog zna sta bolji pa nek mirza bude dabl dabl ja ne bi imo problema stim da je dabl dabl u NOH a kamoli u netsima.Ja govorim o tome da su stavili covjeka na klupu koji vrijedi 24 mill i koji ce vrijedit tolko dok god mu ne istekne ugovor.A ti od svega toga u postu si naso meni pricat ko su blatch i evans daj molim te

Mirza ce veoma brzo morat opravdat ove minute inace nece bit dobro ja o tome pricam. A kakvi igraci i kakve ugovore imaju kris je za njih mila majka.
Izvini,ali ne mogu se sloziti s tobom,iz prostog razloga zato sto ne znas zasto je Humph placen 24 miliona dolara,i iz prostog razloga jer mislis da je Humphries dobar igrac,jer on to jednostavno nije,pocnimo ovako,mnogi ovdje ne razumiju sta rade Netsi,i zasto je Mirza ubacen u rotaciju uopste,Netse ce 2015. godine doslovno unistiti ugovori,2015. ce platiti 56 miliona dolara samo trojici igraca ciji ce vrhunac karijere(ako vec nije,proci do tada),ta tri igraca su Deron,Joe Johnson i Gerald Wallace,Netsi ce nabiti toliki Salary cap da to nece biti normalno,i o tako necemu ce se pricati u NBA krugovima za 30-40 godina,Humph ce tada srecu potraziti negdje drugo,Evans vjerovatno nece biti dovoljno dobar da se takmici sa profesionalcima,pogodi ko ce te godine primati 3 miliona dolara i biti vrlo vjerovatno startna cetvorka Brooklyna(naravno,ako se sada pokaze),evo,ustvari,nemoj pogadjati reci cu ti ja,Mirza Teletovic.Netsi u Mirzi vide jeftino ali dobro rjesenje na poziciji PF-a sa puno potencijala,koji je vec isklesan za evropsku kosarku,ali koji ce se tek isklesati za NBA,Humph je potpisao visok ugovor zbog toga sto je trebao biti dio tradea za Howarda,i ni zbog cega vise,da je bio double double igrac jeste,ali ti pises da su Netsi sada malo bolji nego tada,a to ne da je glupost,to je nesto gore,to je neznanje i ispoljavanje neznanja kao istine(kada si vec ti poceo komentarisati neciju inteligenciju da se i na tvoju osvrnemo),da,svima nam je jasno sta ti hoces napisati,ako Mirza ne bude dobro igrao,nece dobijati vazne minute,dobro,znamo,ali to nije razlog da velicas Humpha,i da,spomenuo si da postoje preplaceniji igraci od njega u NBA-u,ja neke znam,ali evo,volio bi da mi ti nabrojis te koje ti znas,jer vidim da se rasipas neznanjem i glupostima,pa da te cujemo..