NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Zanimljivije bi bilo da su napisali da je bio u pregovorima s jednim klub iz Njemacke lige, ali nisu se mogli dogovorit oko finansijski stvaru.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ne spominjiti stream, neka ništa ne obećavaju, neka nas iznenade.
)
Znate li da imaju dva Mahira Karića??? (haha, naravno, ovdje se radi o istom, ali se sjetih i ovog drugog)
Samo na pobjedu, ali pametno, ko ide na bod, taj se vrati sa NULA!!

Znate li da imaju dva Mahira Karića??? (haha, naravno, ovdje se radi o istom, ali se sjetih i ovog drugog)
Samo na pobjedu, ali pametno, ko ide na bod, taj se vrati sa NULA!!
Karić nije igrao prvi meč polufinala za Neimare zbog povrede, a tada nije igrao ni za Čelik. Drugi meč polufinala je igrao, a za Čelik nije. Ta druga utakmica polufinala se igrala isti dan kad je i Čelik igrao.
Tu je po mom mišljenju došlo do dogovora između Čelika i Karića da igra mali nogomet taj dan.
Mada ne bi bilo loše da i klub i Duvnjak izađu sa nekom izjavom o tome. Eto budu i te press-konferencije, može ih se svakako pitati...
Tu je po mom mišljenju došlo do dogovora između Čelika i Karića da igra mali nogomet taj dan.
Mada ne bi bilo loše da i klub i Duvnjak izađu sa nekom izjavom o tome. Eto budu i te press-konferencije, može ih se svakako pitati...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Samo jako danas momci, ne treba vam veca motivacija od mogucih 10 bodova prednosti.
Pobijedite danas pa da proslavimo i komplet sezonu i Bajram u miru. Dugo nije ovako lijepo raspolozenje bilo oko Čelika.
Pokazite da ste najkvalitetnija ekipa u ovoj ligi i usutite kriticare.
SAMO ČELIK!
Pobijedite danas pa da proslavimo i komplet sezonu i Bajram u miru. Dugo nije ovako lijepo raspolozenje bilo oko Čelika.
Pokazite da ste najkvalitetnija ekipa u ovoj ligi i usutite kriticare.
SAMO ČELIK!
Bice danas dobra tekma imam osjecaj, famos je ekipa koja igra lijep fudbal prognoza 0-1 strijelac Ali
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Koliko se prica o Karicu, reko bi covjek, zabija svaku utakmicu po tri gola, pa ne mozemo bez njeg. Haman da je igro protiv Radnika kolko se sjecam i to je to.
Neka ga do kraj prvenstva, ako sta moze pomoc i onda noga, ostavit ga u klubu, nek trenira pionire il pomocnik Huki, il Izi.
Nego danad dvica ko kuca, bit ce gusto bit ce 0-2
Neka ga do kraj prvenstva, ako sta moze pomoc i onda noga, ostavit ga u klubu, nek trenira pionire il pomocnik Huki, il Izi.
Nego danad dvica ko kuca, bit ce gusto bit ce 0-2
moSa likCe
1:2 Arezina x2, (penal i slobodan udarac)
Zadnja izmjena: RZ88Adnan, dana/u 16 apr 2023, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
2:0 Cibra, mora se negdje i usrati sezona 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sretno Čeliku i Robiji danas !
Naprijed Če...
Naprijed Če...
- BatistutA19
- Kontakt:
.
Bgm ti si za mustuluka sve izvirujem imal prenosa tek sad vidim
BatistutA19 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:35.
Bgm ti si za mustuluka sve izvirujem imal prenosa tek sad vidimNadamo.se bez prekida i ja nerijeseno sad bi potpiso 0-0
![]()

- prisonbreak
- Kontakt:
Jel ovo sa tri stopera
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
5-4-1
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!