FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
S kim igramo danas i kad? Hvala
-
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:12zaboravio si reci da je oremus precijenjen i da skupo kosta, i da nakon kraja sezone ima 33 godine, da se ne isplatiSamozdravlje je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:27Prerano ste vi otpisali Mersudina. Vracanje iz povrede , a opet zabio 2+1 . Trci i pokriva prostor kao i prije.
Zabit ce Merso jos 20-30 golova za nase Sarajevo. Nije da ja ne gotivim starije igrace, ali one sa vidnim ucinkom, a Merso je taj.
Da li je Mersudin najstariji igrac koji je bio prvotimac. AHMETOVIC MERSO MERSUDIN![]()
![]()
mladicu dozvoli da kazem sta mislim, ako cemo svi pisati i razmisljati isto nek ostane jedan od nas i pise, ostali kuci

Da stojim iza toga. Pejovicu ce za nepar mjeseci(3) 30 god., a ja bih po onom sto je prikazao doveo jos trojicu istih kvaliteta na pozicije RB,CB i rezervu za Mersu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Dzafic
Oremus Serbecic Dupovac Pidro
Susic Pejovic
Fanimo Rahmanovic Tatar
Ahmetovic
Marinovic sigurica bez rizika ide
Oremus Serbecic Dupovac Pidro
Susic Pejovic
Fanimo Rahmanovic Tatar
Ahmetovic
Marinovic sigurica bez rizika ide
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 16 sep 2020, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
- JavierBosnia
- Kontakt:
Džafić, Dupovac, Šerbečić, Oremuš, Pidro, Sušić, Pejović, Rahmanović, Tatar, Fanimo, Ahmetović.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hadžić, Milović, Bajraktarević, Dujmović, Ojdanić, K. Handžić, Zeba, Jusufi, Osmanović, Šišić, Hadžanović. Na klupi su ostali: Ćutahija, Imamović, Beširević, Mahmutović, Hasanović, F. Handžić, Ramić, Kišić, Arnautović.
Dzaba se "raspravljali" neki dan.Nema Milanovica u rosteru

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ovo naš Imamović na klupi u Olimpika ?
Fanimo od prve 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
-
- Kontakt:
haris004 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:57Svaka čast na objektivnosti, za ovo bi ostavio lajk da ga nisu sklonili sa foruma. Da je babuka zabio koji gol više bila bi priča najbolji igrač lige, Ibrahimović naš. A istina je da malo drugačije igramo, sa manje centaršuteva a u svemu je iskočio Tatar a i Rahmanović. Naš Mersudin trči ko navijen, bori se, gradi prostor. Ja mislim kod Tatarovog gola protiv Velšana dosta zasluge ide Ahmetoviću koji je zagradio najbližeg igrača, onako na iskustvo, samo se postavio i omogućio da ovaj nesmetano zabije. Na stranu koliki uticaj ima na ekipu svojim ponašanjem i autoritetom, a i to što kažeš, izašao je iz povrede skoro.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:27Prerano ste vi otpisali Mersudina. Vracanje iz povrede , a opet zabio 2+1 . Trci i pokriva prostor kao i prije.
Zabit ce Merso jos 20-30 golova za nase Sarajevo. Nije da ja ne gotivim starije igrace, ali one sa vidnim ucinkom, a Merso je taj.
Da li je Mersudin najstariji igrac koji je bio prvotimac. AHMETOVIC MERSO MERSUDIN![]()
Vratiti ce se lajkovi

Rahmanovic,Mersudin i Tatar su tako uigran trojac da mogu igrati zmireci. Dovesti nekog top napadaca u ovom trenutku je rizicno. Narusili bi ovo sto njih trojica imaju. Da kvalitetan spic na zimu ili na kraju sezone, bolje na zimu. Zavisi i ko ce ostati poslije 30.06.2021g.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Na klupi su: Dizdarević, Bešić, Salčin, Hebibović, Đokanović, Velkoski, Mustedanagić, Hodžić, Handžić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrh

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlican sastav!
Samo se nadam da Kovacevica odmara i da nije obnovio povredu
Samo se nadam da Kovacevica odmara i da nije obnovio povredu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
SviDza mi se.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Fanimo 

-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jbgmiky_hz je napisao/la: ↑16 sep 2020, 15:32Hadžić, Milović, Bajraktarević, Dujmović, Ojdanić, K. Handžić, Zeba, Jusufi, Osmanović, Šišić, Hadžanović. Na klupi su ostali: Ćutahija, Imamović, Beširević, Mahmutović, Hasanović, F. Handžić, Ramić, Kišić, Arnautović.
Dzaba se "raspravljali" neki dan.Nema Milanovica u rosteru![]()
A fino sam reko
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, ErosViverosViv, Hajdeee, Imamkarbarum, mire971, nedimmmm1337, sekac, tutankamon1905, Vanja8 i 55 gostiju.