FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 25 jun 2012, 21:45

nidi je napisao/la:Kako naša raja predstavlja Maribor ne bih bilo čudo da osvoje ligu prvaka .Te ovaj brz ,ovaj zna lopte ,ovaj trči ko navijen pa se čovjek zapita što ne idu u Bajern .Ljudi dolaze iz rinaka lige nešto slično kao naša ,uz malo sreće i sa podrškom navijača u sloveniji i sarajevu možemo proći Maribor .Nešto slično kao i njihova reprezentacija ,otišli su na dva -tri velika takmičenja ali smo ih mi redovno dobivali samo je stvar u pristupu ..
+1 To je to. Nikakva oni slia nisu, samo su poprimili drugaciji pristup i drugi mentalitet i uz neku dozu sportske srece i odes na veliko takmicenje. A mi kada bi imali ove tri stvari od srece, pristupa i mentaliteta pravili bi daleko vece uspjehe nego slovenci, dakle nije u pitanju kvalitet nego ovo gore navedeno jer kod nas kvalitet ne manjka, nas neke druge stvari koce.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jun 2012, 21:46

Nakon izvlacenja ulazim na ovu temu , JEEEE ,TOOOOO , JUPIIIIII ... 3 sata kasnije ko da su Real dobili ,a ne Maribor

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 jun 2012, 21:49

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon izvlacenja ulazim na ovu temu , JEEEE ,TOOOOO , JUPIIIIII ... 3 sata kasnije ko da su Real dobili ,a ne Maribor
Takvi smo mi opcenito svi,ne razmisljamo glavom. Tek kasnije sve dodje na svoje al jbg vrlo cesto bude kasno :mrgreen: :mrgreen: .

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jun 2012, 21:51

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TOOOOOOOOOOO MARIBORR :mrgreen: HVALA TI BOZEE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 jun 2012, 22:01

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon izvlacenja ulazim na ovu temu , JEEEE ,TOOOOO , JUPIIIIII ... 3 sata kasnije ko da su Real dobili ,a ne Maribor
Ma jedu ****,sad svi oni znaju kakvi su im igraci,pominju istoriju,pa ako cemo gledat istoriju,mi smo onda Barca za njih.Gledam ovu pricu o Mariboru,pominju neke igrace nikad culi za njih haman nismo,a predstavise ih aman,strah ti u kosti zadaju,pa malo bolje kontam jesam lud jebote,isprepadase me a veze nemam ko su likovi.Znas sto ja postujem Hrvate,sto su prije par godina,dobili Maribor i digli se svi strucnjaci i pricaju zajeban Maribor ,u Dinamu mrtvi hladni,dodju i pometu ih u Sloveniji.Prica mi se o nekim ucescim a Slovenije na prvenstvima,kad im se svaki k u r a c potrefi i prodju,a mi 2 puta Portugal,te Danska ,te Marakana.A ogulili ih 3 puta glat:Sam Dzeko vrijedi ko svi oni zajdeno plus Zahovic pride sto je nekad vrijedio.Pokradose sve zivo od nas u svim sportovima,gori od Hrvata .Predstavljaju ih ko da im cijeli maribor igra za reprezentaciju,a i ona im je kita.Ne dizem ni nas nesto,ali me nervira sto ne vjerujemo dovoljno u svoj kvalitet.Onda mi pocnu pricat izbacili Glasgow,pa izbacilo je i Sarajevo Genk,a i oni su igrali Ligu prvaka,ili Zeljo Lilestorm,koji je tad bio jak,mozda po imenu nije.Skotski fudbal truho bio prosle godine,Celtica oni naki Svicarci izbacili .
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2012, 22:03

Ja i dalje tvrdim..MI SMO JAČI 8-)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 22:04

Kad kazete "stvar je u pristupu,oni imaju nesto sto mi nemamo,nas **** mentalitet",na sta tacno mislite?

Nasim ekipama u evropi se obicno desava da propustaju 100%-tne sanse dok pribaju glupe golove,sjetite se samo golova koje su primali Zeljeznicar i Sarajevo na gostovanjima u Izraelu i Ceskoj prosle sezone,uz to nasi timovi kad protivnik povede 2:0 potpuno se izgube,znas da ako dode do 2:0 da ce primiti jos barem 3 gola.

E sad,neko bi rekao da jednostavno nasi timovi nemaju kvalitet,a neko da "stvar je u pristupu,oni imaju nesto sto mi nemamo,nas **** mentalitet",ali ako ti se ovakve stvari desavaju godinama onda se ipak mozes zamisliti da je u pitanju nekvalitet,a ne "zafrko' nas pristup".

Drago mi je makar sto vidim da nasi timovi pokusavaju sacuvati igracki kadar,cak se i pojacati za evropu,godinama bi nakon sto se izbori evropa odlazili najbolji igraci,najvise mi je u sjecanju ostao Zrinjski koji je imao za uslove Premijer lige odlican sastav,postali prvaci,onda ih napustio svaki igrac koji zna igrat lopte i ispadose od prvaka Luksemburga,mescini 0:4 u Mostaru :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2012, 22:08

Imaju vjerovatno vise love,stadion dobar..usli u grupnu fazu EL,bili zadnji..halo ba pa mi smo slicnu ekipu izbacili ŠERIF,ako i nije bolji od Maribora 8-)

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2012, 22:10

Mene raduje sto je Amar danas bio nasmijan i mogu sigurno reci prezadovoljan ždrijebom :)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 jun 2012, 22:11

Kolko ce otprilike biti cijena puta do Maribora. Ako je pitarima do praga bilo 109 ovo je na pola puta. Znam da je rano o tome pricati al ne mogu docekati razumite me :P

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jun 2012, 22:12

Oni su organizovaniji klub sa boljom infrastrukturom, ali da su igrački toliko bolji koliko mi mislimo, vala i nisu. Najgore je kad mi sami sebe podcjenjujemo i negativno razmišljamo. Čekali smo priliku da dobijemo protivnika kojeg smo željeli, sad kad smo je dočekali moramo je iskoristiti.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2012, 22:13

Šerif je za njih gigant kad sve uporedis..samo hrabro :)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 jun 2012, 22:16

Imamo problem što uvijek dižemo u visine sve što je tuđe tako je i u sportu .I Malaga je došla iz najače svjetske lige pa bi gutavo 0-0 1-0 ,pa sarajevo protiv kluža da se nisu isprepadali što je kluž igrao ligu prvaka prošli bih ,pa široki protiv austrije gutavo do zadnje minute stvar je samo sportske drkosti ko je naše ekipe nemaju.Boli me k .... ko si i koga si dobio prošle godine izađi na teren i pobijedi me .Partizan dvije godine u ligi prvaka pa ispaali od nekog Šamroka itd .

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 25 jun 2012, 22:16

ćeraćemo se :mrgreen:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2012, 22:17

damirfile je napisao/la:Kolko ce otprilike biti cijena puta do Maribora. Ako je pitarima do praga bilo 109 ovo je na pola puta. Znam da je rano o tome pricati al ne mogu docekati razumite me :P
Sarajevo -Ljubljana povratna kosta 72 eura..sa busom.

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 25 jun 2012, 22:19

Ma nama sve sto je nase ne valja , cim je tuđe odma je dobro :?

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 jun 2012, 22:19

pinki je napisao/la:ćeraćemo se :mrgreen:
tako i treba paša,prošle godine joj majko izvukli šerifa ,ljudi imaju deset stadiona ,trening kamp ,izbacili dinamo a više nam prilika stvorio gošk u gabeli nego oni u dvije tekme .

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 25 jun 2012, 22:30

Maribor je previse jak za nas,sjecam se ja 1984 kada su igrali finale lige sampiona,Real ih jedva na penale uzeo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jun 2012, 22:37

slika

Ovi momci ce da izbace napuhane janeze!

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 25 jun 2012, 22:37

Kod nas je himna ili nekog potcijenimo u fazonu 'ta će oni, ili se useremo do bola. Nema sredine. Dok se nije otišlo na forum Maribora sve je bilo OK, a kad smo vidjeli da su oni samouvjereni odjednom hastra. Normalno da su samouvjereni, jer nas doživljavaju kao tamo neke balkance koji još pojma nemaju ni o čemu, kao što kod nas se počne razmišljati o azerbejdžanskim ili kazahstanskim klubovima, iako mogu kupiti pola lige koliko para imaju. Ako će Željo strahovati od Maribora onda je bolje da svi kolektivno odu na more i ne igraju utakmicu.

Jesu blagi favoriti, ali brate dragi nisu izmislili fudbal ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 29 gostiju.