FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Consigliere
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2014, 22:16

Onaj sto je ubio momka u kaficu? Ma, nemoj me zezat... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 avg 2014, 22:17

Ma naravno da ce dejo htjeli mi to ili ne dobro nadam se da nece vise onako grijesit i da abd slavimo u nedelju :mrgreen: :mrgreen:

Moja prognoza iako je rano prognozirat ocekujem 0-2 ( Duljevic, Stojcev) :)
04.10.2009 !!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 22 avg 2014, 22:18

Šljam, mafija, nacionalizam, kauboji sa pištoljima poput Vuka itd. je uvijek išla zajedno sa navijačkim skupinama na ovim prostorima, nažalost.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 22 avg 2014, 22:19

antifa, ne znaš i ne petljaj se gdje ti nije mjesto

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 avg 2014, 22:20

Pusti parolu kraju.
Bandović je uspio ja mislim što niko nije. Prokockao je bonus koji je imao, prokockao mjesto u reprezentaciji, ukratko sasjekao sebi karijeru, al baš. U jednu ruku mi ga žao, vjerujem da je imao najbolje namjere, ali kako su svi igrači od prošle godine poprilično napredovali u kvalitetu, on je nazadovao.
Mislim da će se tokom reprezentativne pauze klub pozabaviti traženjem golmana.
U novi boj ...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 avg 2014, 22:20

pustite se parole
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2014, 22:23

Molio bih vas da da prekinete s tom raspravom.
Stevanović višak u Sevilli, izvjestan povratak u Vojvodinu

Miroslav Stevanović nije ispunio očekivanja u Sevilli. Nakon godinu i po dana na platnom spisku pomenutog kluba, bivši reprezentativac BiH mogao bi uskoro postati slobodan igrač i vrati se u Vojvodinu.

Lokalni mediji u Sevilli pišu da se Stevanović ne uklapa u planove trenera Emerija te da mu Sevilla nudi raskid ugovora koji je važeći do ljeta 2017. godine. Stevanović je prošlu sezonu proveo na pozajmicama u Elcheu i Alavesu, ali nije uspeo ubijediti trenera Seville da mu pruži novu šansu.

Trenutno trenira odvojeno od prvog tima. Klub ga se želi riješiti, pogotovo zbog činjenice da zauzima mjesto igrača sa državljanstvom van EU. Stevanović bi mogao biti isplaćen i slobodan u izboru nove sredine.

U Andaluziji vjeruju da je povratak u Vojvodinu najrealnija opcija za Stevanovića i da je klub iz Novog Sada već uputio poziv nekadašnjem prvotimcu.

Interes za Stevanovića pokazalo je desetak članova druge lige Španije, međutim niko od njih nije uputio konkretnu ponudu na adresu Seville.
Eee da je došao zimus kod nas možda bi bolje prošao, pa bi vjerovatno i produžili pozajmicu.... Bio bi nam možda glavni igrač pored Gojkare :D

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 22 avg 2014, 22:28

gladan racku ga pravio a sad puši foru maximalno. Pored toga gdin manager ga extra savjetovao. Da je došo zimus, odigro bi god ili dvije, digao se u formi i našao klub gdje će biti standardan ...ovako, šipu ga levatu

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 22 avg 2014, 22:31

Rooney88 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Hoće neko reći šta je pisalo , vidio sam neku parolu, al fakat nisam mogao pročitati sa istoka !
Parola za Vuka, najkrace moguce. Valjda znas ko je to.

Ne vidim nista lose u tome. Degutantno malo zbog onoga sta je uradio ali ko god je iole poznavao Edina sigurno da zna da momak nije takav, trenutak je bio takav i na veliku zalost desilo se sto se desilo, nije za ove teme raspravljati o tome. Drugovi koji su odrasli s njim su digli parolu, nista lose.
Jok nije takav, samo je malo takav. Što ne mogu na rende kora.
Kako se osjeca onaj koji je osjetio njega kao malo takvog?!?!?
Koji debili.
Ovome nije mjesto na stadionu! Svaki normalan navijač se treba ogradit od ovoga! Fuj!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 avg 2014, 22:31

[youtube][/youtube]

Gojko u prvih 10 minuta, napravicu veci klip narednih dana sa njegovim majstorijama. :)
1946

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 22 avg 2014, 22:38

Veliko fuj za parolu! Vi koji mislite da je ok ta parola niste nista bolji od njega. Zamislite kako je bilo vidjeti parolu nekome iz porodice ubijenog.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

High

Post Postao/la High » 22 avg 2014, 22:40

Ostavite se talambasanja o paroli.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=5471D1AE" onclick="window.open(this.href);return false;

Napredak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 avg 2014, 22:42

Majkemi ohladite na off topicu vratite se temi FKS ;)
04.10.2009 !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2014, 22:43

High je napisao/la:Ostavite se talambasanja o paroli.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=5471D1AE" onclick="window.open(this.href);return false;

Napredak.
I to kakav napredak, 200+ članova za nekoliko dana :clap: :clap: :clap: :clap:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 22 avg 2014, 22:45

Na Gojku ćemo uzeti ogromne pare...al baš ono. Momak je igrač samo takav. Sinoć je pojeo sredinu terena i to sam...i to protiv tima iz Bundes lige.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 avg 2014, 22:52

Evo brate golmana, dovesti ga na probu, slobodan, Slovenac, ne izgleda loše opšte :mrgreen: !

[youtube][/youtube]

http://www.transfermarkt.co.uk/marko-ra ... eler/50188" onclick="window.open(this.href);return false;
U novi boj ...

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 22 avg 2014, 22:56

NIsam pitao za parolu. Pitao sam da li ćete isključiti ove navijače iz vaše grupe? To je ono što me zanima. Ili će se prešutno preći preko ovoga?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 avg 2014, 23:00

Mene Cimirot malkice vuce na Besica, ono kad povuce loptu i krene naprijed :D

Neko spomenu slijedece godine protiv MILANA u playoff-u LP.
To je nemoguce, jer u playoff-u bi mogli igrati samo sa prvacima drzava.

Zapravo, ono sto je najbitnije za Sarajevo jeste da bude PRVAK BiH, jer su pretkola LP mnogo laksa od pretkola EL, naravno opcenito, jer tamo u playoff-u ne mozes dobiti velikane i jake timove tipa Intera, M'gladbacha, Tottenhama, i sl, vec timove poput APOELa, BATEa, Maribora, Alborga, Salzburga, Slovana, Malmea i sl. (a protiv svih njih ovakvo SARAJEVO se moze nositi)...a dr.stvar je sto u slucaju poraza se kvalifikujes direk u grupnu fazu EL.

Zakljucak, mnogo se lakse kvalifikovati u grupnu fazu LP nego EL...

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 22 avg 2014, 23:12

hurem je napisao/la: Zapravo, ono sto je najbitnije za Sarajevo jeste da bude PRVAK BiH, jer su pretkola LP mnogo laksa od pretkola EL, naravno opcenito, jer tamo u playoff-u ne mozes dobiti velikane i jake timove tipa Intera, M'gladbacha, Tottenhama, i sl, vec timove poput APOELa, BATEa, Maribora, Alborga, Salzburga, Slovana, Malmea i sl. (a protiv svih njih ovakvo SARAJEVO se moze nositi)...a dr.stvar je sto u slucaju poraza se kvalifikujes direk u grupnu fazu EL.

Zaključak ti je nula bodova. O čemu pričaš? Šta je sa timovima kao št su Arsenal, B. Leverkusen, Napoli, Athletic, Porto, Celtic?

slika

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 22 avg 2014, 23:14

LvG je napisao/la:
hurem je napisao/la: Zapravo, ono sto je najbitnije za Sarajevo jeste da bude PRVAK BiH, jer su pretkola LP mnogo laksa od pretkola EL, naravno opcenito, jer tamo u playoff-u ne mozes dobiti velikane i jake timove tipa Intera, M'gladbacha, Tottenhama, i sl, vec timove poput APOELa, BATEa, Maribora, Alborga, Salzburga, Slovana, Malmea i sl. (a protiv svih njih ovakvo SARAJEVO se moze nositi)...a dr.stvar je sto u slucaju poraza se kvalifikujes direk u grupnu fazu EL.

Zaključak ti je nula bodova. O čemu pričaš? Šta je sa timovima kao št su Arsenal, B. Leverkusen, Napoli, Athletic, Porto, Celtic?

slika
Druže mi ne možemo dobiti te timove...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.