ps. svakako žalosno velika tragedija za NK Maribor

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dini AjFon.Heller je napisao/la:Pare date Haurdiću bi bile bolje upotrebljene:Pozitiva je napisao/la:Onako usput da kazem, od plate koju je zaradio Haurdic za 6 mjeseci (ne)igrajuci za Slobodu, smo mogli platit dva mlada skolovana novinara da odrzavaju social media i web stranicu jedno 2 godine. Tako bi recimo svakodnevno imali zanimljive informacije, snimke, intervjue, znali bi sta se desava u omladinskom pogonu, bilo bi tu garant zanimljivog materijala u i oko Slobode. Medjutim...
- Kupovina desetogodišnjeg članstva u Biblioteci Šećerbegoviću
- Dali 7% Misimoviću
- Kupili Benki piva i cigara
- Dali omladincima za Binga
- Platili par kazni za baklje
- Kupili Krpi gel za kosu
- Kupili Dini odgovarajući sako
- Platili Salemu ručak
Dvije table Smajlu Kariću, da može dvije taktike razvit.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Azmiru Herbalife.
Al to nije predstavljalo prepreku kada se dovodio Haurdic i slicni njemu. Ovdje se prica o milionima i titulama, a mi nemamo covjeka koji je zaduzen za ove stvari koje sam naveo gore. A brat bratu, za 300 maraka bi nam to neko sa zadovoljstvom radio.pinoglavi je napisao/la:Medjutim ganjali su se drugi problemi poput reprograma od kojih nam je zavisila sudbina klubaPozitiva je napisao/la:Onako usput da kazem, od plate koju je zaradio Haurdic za 6 mjeseci (ne)igrajuci za Slobodu, smo mogli platit dva mlada skolovana novinara da odrzavaju social media i web stranicu jedno 2 godine. Tako bi recimo svakodnevno imali zanimljive informacije, snimke, intervjue, znali bi sta se desava u omladinskom pogonu, bilo bi tu garant zanimljivog materijala u i oko Slobode. Medjutim...
NECEEETE RAZBOJNICINAJGORA_BAGRA je napisao/la:NE,NE i NE !!Hajduk kreće u lov na tri, četiri nova igrača, sportski direktor Mario Branco je dobio zeleno svjetlo, a odobreno mu je i streljivo, novac naravno piše Slobodna Dalmacija. Među imenima koja se spominju kao moguće akvizicije Bilih je i veznjak Slobode Amer Ordagić.
Vezni igrač Slobode iz Tuzle, lani je došao iz Zvijezde iz Gradačaca, a tražili ga i Željo, Sarajevo, Zrinjski. Na cijeni je i nije prvi put da se spominje u vezi prelaska na Poljud, na kojem već razmišljaju o play offu Evropske lige i zbog čega dodatno planiraju pojačati ekipu.
Splićani su početkom prelaznog roka već doveli Zvonimira Kožulja iz Širokog koji se jako brzo nametnuo, te je sasvim sigurno otvorio vrata Poljuda i drugim igračima iz Premijer lige, a Oradgić svakako spada u red najboljih i najperspektivnijih.
Poptisujem svaku rijecNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Meni bi teze bilo kad bi on napustio Tusanj, nego sto me draga napustila.![]()
Produziti mu ugovor, na kraju godine odigrati Europu i siguran sam da ga mozemo i iznad 1M prodati.
Ovakav se igrac radja jednom u 100 godina.
wobly92 je napisao/la:Zecu nargilu.
Live iz Avenije
A u cemu je problem s Haurdicem? On doveden onako da ima neko bit i odron u ekipi? Doveli smo ga i promasili, na kraju sezone mu se zahvalili i to je to, ne moze se sa svakim igracem ubosti pogotovo ako se pazi i na finansije na sta se ocito pazilo na zimskom roku.Pozitiva je napisao/la:Al to nije predstavljalo prepreku kada se dovodio Haurdic i slicni njemu. Ovdje se prica o milionima i titulama, a mi nemamo covjeka koji je zaduzen za ove stvari koje sam naveo gore. A brat bratu, za 300 maraka bi nam to neko sa zadovoljstvom radio.pinoglavi je napisao/la:Medjutim ganjali su se drugi problemi poput reprograma od kojih nam je zavisila sudbina klubaPozitiva je napisao/la:Onako usput da kazem, od plate koju je zaradio Haurdic za 6 mjeseci (ne)igrajuci za Slobodu, smo mogli platit dva mlada skolovana novinara da odrzavaju social media i web stranicu jedno 2 godine. Tako bi recimo svakodnevno imali zanimljive informacije, snimke, intervjue, znali bi sta se desava u omladinskom pogonu, bilo bi tu garant zanimljivog materijala u i oko Slobode. Medjutim...
Ja sam tad sjedio u Sezamu odmah do onih sarenih stolicakatarakta je napisao/la:Kako ce Subic imat viska, osusio se gotovtuzlak1987 je napisao/la:Hajd sto oni sjede na nargili al sto ti pa nisi seljak?Suljo20002 je napisao/la:Mehmedagic,Azir,Piric,Zec,Hadzic,Veseli,Killer,Todorovic...
Svi danas puse nargilu u aveniji.Slusam malo pricu i sad Zec zove Bobica da dođe sa Dzidicem i Karicem.Kaze Bobic : Yebo vas nargila odo ja listic popunit![]()
Mehmedagic, Kostic i Subic veceras zajedno u gradu;
Veseli i Stjepanovic standardno zajedno .
Subic ba nema grama viska, prespreman je na prvi pogled ne bi cudilo da se naigra u Sirokom
Ja još uvijek mislim da je bolje da smo Salema nahranili neg Haurdića što smo doveli, samo ne znam bil nam to moglo bit para.pinoglavi je napisao/la: A u cemu je problem s Haurdicem? On doveden onako da ima neko bit i odron u ekipi? Doveli smo ga i promasili, na kraju sezone mu se zahvalili i to je to, ne moze se sa svakim igracem ubosti pogotovo ako se pazi i na finansije na sta se ocito pazilo na zimskom roku.
Sto se tice drugog dijela, to se slazem, ima mnogo stvari koje bi mogli uraditi ali Azmir se fokusirao samo na goruce probleme koji su bili bitni za opstanak kluba. Sigurno da je Azmir svjestan da u mnogim poljima kaskamo i u buducnosti kako budemo rjesavali mnoge stvari tako ce doci na red i marketing, web stranica i sl. Da li je ovo ispravan nacin, ili je ispravan nacin uporedo ''dizati'' iz mrtvih apsolutno sve segmente kluba ne znamo, uprava se odlucila za svoj put kojeg treba postovati.
Najbitnije je da sportski segment ne kaska
Za nahraniti Salema nam bi i grad morao uletiti s paramaHeller je napisao/la:Ja još uvijek mislim da je bolje da smo Salema nahranili neg Haurdića što smo doveli, samo ne znam bil nam to moglo bit para.pinoglavi je napisao/la: A u cemu je problem s Haurdicem? On doveden onako da ima neko bit i odron u ekipi? Doveli smo ga i promasili, na kraju sezone mu se zahvalili i to je to, ne moze se sa svakim igracem ubosti pogotovo ako se pazi i na finansije na sta se ocito pazilo na zimskom roku.
Sto se tice drugog dijela, to se slazem, ima mnogo stvari koje bi mogli uraditi ali Azmir se fokusirao samo na goruce probleme koji su bili bitni za opstanak kluba. Sigurno da je Azmir svjestan da u mnogim poljima kaskamo i u buducnosti kako budemo rjesavali mnoge stvari tako ce doci na red i marketing, web stranica i sl. Da li je ovo ispravan nacin, ili je ispravan nacin uporedo ''dizati'' iz mrtvih apsolutno sve segmente kluba ne znamo, uprava se odlucila za svoj put kojeg treba postovati.
Najbitnije je da sportski segment ne kaska
Može on biti i mesar ali ne mora značiti da je zadužen da igrači imaju svježe meso kod kuće. A da nas gura kroz OBN, gura, to se mora priznatikatarakta je napisao/la:Za mnoge stvari tehnicke prirode u klubu je odgovoran Vugdalic. Covjek dolazi iz medija i direktor je kluba a nama ne funkcionira sluzbena stranica.
Gradom se ne moze proc od onog smrada. FujChinaglia je napisao/la:nargile treba zakonom zabranit', kako me to samo nervira
ajde sto djeca furaju, ali kada vidim da i odrasli puse, hoce nesto da mi bude
a sto se tice fudbalera, ovo je Bosna i Hercegovina iliti balkan, naravno da ce igraci piti, pusiti i slicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.