Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Eh, šteta što nije doš'o koju godinu ranije. On i Stivi, dva autoriteta, ma siguran sam da bi skinuli to prokletstvo EPL. Žarko sam ga želio u Bayernu al' eto kad kad već nije mog'o kod nas, neizmjerno mi je drago što je izabr'o Liverpool i da ga vrati tamo gdje on zaista i pripada.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Svi živi mediji su objavili kako je posao završen. Čeka se jos službena potvrda na stranici, što bi se moglo desiti večeras.proFCB je napisao/la:da li osim Bilda ima potvrda o njegovom dolasku?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
EDIT:
Sutra predstavljanje u 11.BREAKING: Liverpool to hold news conference at 10am tomorrow.

- Ponos Torina
- Kontakt:
#LFC can confirm a press conference for a major club announcement has been called at Anfield for 10am BST on Friday morning.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kada se samo sjetim prije neki desetak godina kakav smo autoritet imali,gdje se god igralo nisu zastave spustene bile,bili smo mocni ,svaku utkmicu sam cekao ,u euforiji bio poslje svake pobjede,nije bilo te titule PL koju smo cekali i cekamo al bili smo nekako blizu ,ispunjavale me svaka pobjeda al i poraz nije bio tragican dok sve nije krenulo niz brdo prije neki 5 -6 god i ide i dalje.Tuzno reci da sam izgubio i volju i nadu zbog ovih gluposti sto su cinili vlasnici i BR,po meni pravili su budalama i nas i sve zaljubljenike u Liverpool.
I zato u nedjelju poslje one ljepe vijesti da BR dobija nogu i jos ljepse vjesti da dolazi Klopp opet me trese euforija i trese i trese i trese i nadam se da ce tako jos dugo dugo ostat.
Jer kloppo ce biti prevaga za nase euforiju ,slavlje i sve ostalo jer samo se sjetim u kakvom je stanju preuzeo Borussiu i sta je s njom uradio sa sakicom novca .Zato prvu sezonu od njega ne ocekivam nista pretjerano ali sljedeca mora biti u znaku CRVENE BOJE
I zato u nedjelju poslje one ljepe vijesti da BR dobija nogu i jos ljepse vjesti da dolazi Klopp opet me trese euforija i trese i trese i trese i nadam se da ce tako jos dugo dugo ostat.
Jer kloppo ce biti prevaga za nase euforiju ,slavlje i sve ostalo jer samo se sjetim u kakvom je stanju preuzeo Borussiu i sta je s njom uradio sa sakicom novca .Zato prvu sezonu od njega ne ocekivam nista pretjerano ali sljedeca mora biti u znaku CRVENE BOJE
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Tacno vam zavidim trenutno
Sa Kloppom morate biti strpljivi...njegov fudbal je specifican i zahtjeva igrace specificnih karakteristika.Vjerovatno prvih 11 ne bude onako kako bi zeljeli a moguce je i da proda neke igrace koji su i ponajbolji u klubu...ali definitivno se isplati vjerovati mu.
Kao sto postoje igraci koje svi navijaci vole zbog zelje,zalaganja i slicno,pa makar i odigrali lose,tako postoji i trener kojeg jednostavno ne mozes mrziti...kako mu prigovoriti kad mu je do svakog gola vise stalo nego nekom fanaticnom navijacu.
Ovo mu je treci trenerski posao...legenda je u Mainzu,legenda u Dortmundu,zasto to ne bi postao i u Liverpoolu
Sretno mu bilo a i vama s njim 

Sa Kloppom morate biti strpljivi...njegov fudbal je specifican i zahtjeva igrace specificnih karakteristika.Vjerovatno prvih 11 ne bude onako kako bi zeljeli a moguce je i da proda neke igrace koji su i ponajbolji u klubu...ali definitivno se isplati vjerovati mu.
Kao sto postoje igraci koje svi navijaci vole zbog zelje,zalaganja i slicno,pa makar i odigrali lose,tako postoji i trener kojeg jednostavno ne mozes mrziti...kako mu prigovoriti kad mu je do svakog gola vise stalo nego nekom fanaticnom navijacu.
Ovo mu je treci trenerski posao...legenda je u Mainzu,legenda u Dortmundu,zasto to ne bi postao i u Liverpoolu

-
- Kontakt:
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ja još ne mogu da vjerujem da se nama ovo dešava. S obzirom na to kakve smo odluke donosili posljednjih godina ovo mi izgleda k'o sci-fi. 

- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Sad ili nikad. 

Hvala svima na lijepim željama pod novim trenerom. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sretno redsima sa novim trenerom 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
-
- Kontakt:
Da smo mu mi navijači Dortmunda birali klub vjerovatno bi bar 70% bilo za Lpool. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Znači prva sezona privikavanje, druga titula i treća borba za opstanak.
Sretno. Drago mi je zbog vas, da i vas sunce ugrije jednomu PL. 

I ja se pitam ,gdje ce biti mjesto LUCASU i PIRLU iz walesa
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Za to nisi morao cekati Kloppa, mogao sam ti ja reci...Admir_Sa je napisao/la:e sad ću tek da vidim gdje je mjesto lukasu leivi

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Liverpool FC @LFC 6m6 minutes ago
#LFC can confirm that Sean O'Driscoll, Gary McAllister, Glen Driscoll and Chris Davies have left their respective first-team roles today
Gary McAllister takes ambassadorial role at Lvpl following release from coaching staff. Sean O'Driscoll, Glen Driscoll & Chris Davies leave
Jurgen Klopp will sign his £21m three-year Liverpool contract tonight. #lfc (Paul Joyce)
Za vas koji se pitate šta će biti sa pojedinih igrača da vam kažem da će Klopp dati priliku svim igračima da se dokažu ma ko oni bili.Klopp wants Borussia Dortmund's reserve team manager David Wagner to join his #LFC staff,
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
K'o da nam je rodjendan. 
Baš vam hvala na lijepim željama.

Baš vam hvala na lijepim željama.

- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vi kao hoceteBelmin6 je napisao/la:Opet necete nista osvojiti.

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, StevieG8 i 12 gostiju.