Znas kako se kaze.... ko ce koga neg svoj svogaSariel je napisao/la:a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo![]()
![]()
taman na zelju yupi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znas kako se kaze.... ko ce koga neg svoj svogaSariel je napisao/la:a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo![]()
![]()
taman na zelju yupi
Demobilisani borcisolinas je napisao/la:Ko protestuje.merak je napisao/la:Protesti na petljiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Od 26.04.2009. godine nismo Sirokom dali gol na Pecari ( ma da smo i tad izgubili 4:1 )
Naredna 3 kola ce biti teska. Izgleda da je i dobro sto u petak igramo, onda ide 10.8. Zeljo, pa 13.8. Zrinjskom.
Ako 7 bodova izvucemo, treba se udarat nogom u guzicu
P.S. Jel ovo neko sranje u gradu ? Cujem 101 sirenu
ma zeba je klasa za sebe..staragarda je napisao/la:Znas kako se kaze.... ko ce koga neg svoj svogaSariel je napisao/la:a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo![]()
![]()
taman na zelju yupi
Mogli su makar staviti utakmicu u vecernjem terminu, 17h, radni dan i velike vrucine. Ne moze gore ni za navijace ni za igrace.muhamed121 je napisao/la:Odkud ovaj termin u petak utakmica mora da je radi tv prenosa ima na areni al je termin da te Bog sacuva mislim da Vitez nema sta trazit na Tusnju 3:0 lagano a posle toga se vraca Zeba ekipa 30% jaca
Molim moderatora da banuje ovog indijanca.HankMoody je napisao/la:Yebem ti sjeme Keno i sestru onu ružnu Zerinu!
Stvarno se uvijek iznenadim kakvih indijanaca ovdje ima.cadillac je napisao/la:Karić ka.rinacadillac je napisao/la:Sljedeća utakmica 500 ljudi, i ne treba više da budeHankMoody je napisao/la:Bravo Kenane drvo jedno, dabogda nogu slomio!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vodit cemo glavnu rijec u ligi za opstanaktuzlak1987 je napisao/la:Eto izgubili smo. Ebeni piric, na tri metra od gola mu lopta prolazi hahahasolinas je napisao/la:pa kupi to u svom petercu Piricu mater ti yeboHankMoody je napisao/la:Yebem ti sjeme Keno i sestru onu ružnu Zerinu!Pasha_car_aga je napisao/la:Igral taj Grahovac, vidim njega niko ne spominje ni na terenu, ni na forumu, prejak igrač, bas prava zamjena za Sarića.
Mago je napisao/la:Nećemo izgubit veceras!
Hajde Husrefe daj Asima odma u drugom i idemo po preokret.Komunista je napisao/la:Hahaha, stara prica. Ima vremena da se ganjamo
Niko, niko, samo Sloboda
tuzlak1987 je napisao/la:Nisu to frustracije, jel treba sada da od prosle godine citav dan idem od utakmice do utakmice i trazim koliki procent odbrana ima u odnosu na broj upucenih suteva u okvir. Uvjeren sam da Zrinjski jedino ima manje upucenih suteva u okvir gola od Slobode samo u prosloj sezoni.
Isto tako mogao je i Bobic protiv Olimpika primiti 2 ili 3 gola ali nije. Jednostavno to nam treba, golman koji ce u trenucima krize za ekipu da spasi stvar. Zelim konacno da u trenutku kada Sloboda vodi ili se brani golman pocne uzimati bodove intervencijama.
Mogao je loptu pokupiti ali nije, moze se reci pa dobro mogao je i nije. To i jeste fazon, golman i jeste na golu da sa vremena na vrijeme i pokupi ono sto je pretesko pokupiti ili odbrani ono sto se ne ocekuje da ce odbraniti te spasi ekipu.
Kakve veze ima moj fakultet sa Slobodom i golmanima?zlajci je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nisu to frustracije, jel treba sada da od prosle godine citav dan idem od utakmice do utakmice i trazim koliki procent odbrana ima u odnosu na broj upucenih suteva u okvir. Uvjeren sam da Zrinjski jedino ima manje upucenih suteva u okvir gola od Slobode samo u prosloj sezoni.
Isto tako mogao je i Bobic protiv Olimpika primiti 2 ili 3 gola ali nije. Jednostavno to nam treba, golman koji ce u trenucima krize za ekipu da spasi stvar. Zelim konacno da u trenutku kada Sloboda vodi ili se brani golman pocne uzimati bodove intervencijama.
Mogao je loptu pokupiti ali nije, moze se reci pa dobro mogao je i nije. To i jeste fazon, golman i jeste na golu da sa vremena na vrijeme i pokupi ono sto je pretesko pokupiti ili odbrani ono sto se ne ocekuje da ce odbraniti te spasi ekipu.
Ti živ bio nemoj nikakvu statistiku ganjat već se posveti tom fakultetu i završavaj, a u međuvremenu se raspitaj i saznaj da Deda već nekoliko godina ne pije pa razmisli bar jednom prije nego sljedeću glupost napišeš.
Dedic pije nikada nije ni prestajao.Mozda odmarao da moze kasnije popiti. (Komsija mi i pretprosle sedmice ubio se covjek).zlajci je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nisu to frustracije, jel treba sada da od prosle godine citav dan idem od utakmice do utakmice i trazim koliki procent odbrana ima u odnosu na broj upucenih suteva u okvir. Uvjeren sam da Zrinjski jedino ima manje upucenih suteva u okvir gola od Slobode samo u prosloj sezoni.
Ti živ bio nemoj nikakvu statistiku ganjat već se posveti tom fakultetu i završavaj, a u međuvremenu se raspitaj i saznaj da Deda već nekoliko godina ne pije pa razmisli bar jednom prije nego sljedeću glupost napišeš.
Uzmem i ja velike pive pa nisam alkoholičar. Ti si napisao da je Deda alkoholičar što nema veze s vezom.tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze ima moj fakultet sa Slobodom i golmanima?zlajci je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nisu to frustracije, jel treba sada da od prosle godine citav dan idem od utakmice do utakmice i trazim koliki procent odbrana ima u odnosu na broj upucenih suteva u okvir. Uvjeren sam da Zrinjski jedino ima manje upucenih suteva u okvir gola od Slobode samo u prosloj sezoni.
Mira ne pije par godina, ja prije godinu i nesto ulazim u prodavnicu on uzima pive velike i govori: "haha moje je da popijem platu, a zena neka placa ostalo. Moja plata na alkohol".
I zasto vjetovati u niegovu procjenu, on je procjenio bio i da Fejzic treba braniti prije Pirica ..
e ovo je konstruktivnoPozitiva je napisao/la:Pisao sam nakon prvog kola u katastrofalnoj igri u tranziciji (ofanzivno & defanzivno), pisacu i ovaj put. Ne mogu da vjerujem i da se pomirim stim da smo u tom segmentu igre tolko losi. Ponasanje neposredno nakon izgubljene tj nakon osvojene lopte nikako ne dolici ozboljnoj ekipi koja ima plan.
Uprkos tome i dalje tvrdim da je ekipa jaca za barem 30% od proslogodisnje. Problem zasad je pristup igri. Protiv Olimpica bezobrazno lezeran, protiv Sloge sramotno bezobrazan i prvo poluvrijeme protiv Sirokog opet prelagano.
Krajnje je vrijeme da ekipa na terenu pokaze zube i nastavi tamo gdje je prosle godine stala. Ovo zasad je taraba.
Imamo sve u svojim rukama. Na nama je da pokazemo da nismo papci.
+2Sariel je napisao/la:e ovo je konstruktivnoPozitiva je napisao/la: Imamo sve u svojim rukama. Na nama je da pokazemo da nismo papci.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.