FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2016, 10:02

Sariel je napisao/la:a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo :crazy: :lol:
taman na zelju yupi :mrgreen:
Znas kako se kaze.... ko ce koga neg svoj svoga :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 02 avg 2016, 10:02

solinas je napisao/la:
merak je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Od 26.04.2009. godine nismo Sirokom dali gol na Pecari ( ma da smo i tad izgubili 4:1 ) :lol:

Naredna 3 kola ce biti teska. Izgleda da je i dobro sto u petak igramo, onda ide 10.8. Zeljo, pa 13.8. Zrinjskom.
Ako 7 bodova izvucemo, treba se udarat nogom u guzicu :salut:

P.S. Jel ovo neko sranje u gradu ? Cujem 101 sirenu :shock:
Protesti na petlji
Ko protestuje.
Demobilisani borci
samo Sloboda

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 avg 2016, 10:07

Odkud ovaj termin u petak utakmica mora da je radi tv prenosa ima na areni al je termin da te Bog sacuva mislim da Vitez nema sta trazit na Tusnju 3:0 lagano a posle toga se vraca Zeba ekipa 30% jaca

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 10:10

staragarda je napisao/la:
Sariel je napisao/la:a bio je i zrinjski? poslije kupa jel? aa ko da je prije godiu dana bilo :crazy: :lol:
taman na zelju yupi :mrgreen:
Znas kako se kaze.... ko ce koga neg svoj svoga :urnebes:
ma zeba je klasa za sebe..
jos na ovu sad ekipu kad povezu redove uhh jedva cekam..

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 avg 2016, 10:41

muhamed121 je napisao/la:Odkud ovaj termin u petak utakmica mora da je radi tv prenosa ima na areni al je termin da te Bog sacuva mislim da Vitez nema sta trazit na Tusnju 3:0 lagano a posle toga se vraca Zeba ekipa 30% jaca
Mogli su makar staviti utakmicu u vecernjem terminu, 17h, radni dan i velike vrucine. Ne moze gore ni za navijace ni za igrace.
Jedan grad, jedna ljubav!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 11:34

Fino nam se otvara raspored. Nikoga ne treba podcijeniti, ali Viteza trebalo proći, a onda uz Zebu dočekati Želju.
Zeba je nogometni mozak koji je sazrio, a Ordaga je na putu da to postane.

O utakmici je sve ispričano. Na kraju smo do 3.gola mogli i mi i oni. Raduje me da je tako očito da u igri evidentno ima prostora za napredak, a da je roster baš potencijal. Subić samo dok se oslobodi bit će neuhvatljiv. Grahovca nema gdje nema, a Karić ko vol. Samo ga se hrvačkim zahvatom može oboriti. Stjepanović je pokazao da je nezamnjenjiv u našoj najjačoj postavi.

Ko pogleda uživo Wagnera i s kakvom lakoćom pravi prvi korak neće mu pasti na pamet da kritikuje Efendića. Čovjek je jednostavno nezaustavljiv 1vs1.
Pirija je možda mogao zatvoriti peterac kod 1.gola, kod drugog je apsolutno bio nemoćan, ali je odbranio zicer za 3-0 tako da tu je to. Vjerujem da ko god ga proziva je plod neke frustracije, a ne njegovog učinka na utakmici. Naravno, to ne mijenja moje mišljenje da Bobić treba biti prvi izbor.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 11:41

HankMoody je napisao/la:Yebem ti sjeme Keno i sestru onu ružnu Zerinu!
Molim moderatora da banuje ovog indijanca.
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 11:48

Nisu to frustracije, jel treba sada da od prosle godine citav dan idem od utakmice do utakmice i trazim koliki procent odbrana ima u odnosu na broj upucenih suteva u okvir. Uvjeren sam da Zrinjski jedino ima manje upucenih suteva u okvir gola od Slobode samo u prosloj sezoni.

Isto tako mogao je i Bobic protiv Olimpika primiti 2 ili 3 gola ali nije. Jednostavno to nam treba, golman koji ce u trenucima krize za ekipu da spasi stvar. Zelim konacno da u trenutku kada Sloboda vodi ili se brani golman pocne uzimati bodove intervencijama.

Mogao je loptu pokupiti ali nije, moze se reci pa dobro mogao je i nije. To i jeste fazon, golman i jeste na golu da sa vremena na vrijeme i pokupi ono sto je pretesko pokupiti ili odbrani ono sto se ne ocekuje da ce odbraniti te spasi ekipu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 11:53

cadillac je napisao/la:Karić ka.rina
cadillac je napisao/la:Sljedeća utakmica 500 ljudi, i ne treba više da bude
HankMoody je napisao/la:Bravo Kenane drvo jedno, dabogda nogu slomio!
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vodit cemo glavnu rijec u ligi za opstanak
tuzlak1987 je napisao/la:Eto izgubili smo. Ebeni piric, na tri metra od gola mu lopta prolazi hahaha
solinas je napisao/la:pa kupi to u svom petercu Piricu mater ti yebo
HankMoody je napisao/la:Yebem ti sjeme Keno i sestru onu ružnu Zerinu!
Pasha_car_aga je napisao/la:Igral taj Grahovac, vidim njega niko ne spominje ni na terenu, ni na forumu, prejak igrač, bas prava zamjena za Sarića.
Stvarno se uvijek iznenadim kakvih indijanaca ovdje ima.
Onaj je.be majku, onaj sestru, onaj kaže izgubili poslije 20.min.
Ko da slušam neki miks Fučke i Fazle. Je.bo ti ovakve navijače. kuknjava

Al zato su Mago i Komunista održali lekciju. :salut:
Mago je napisao/la:Nećemo izgubit veceras!
Hajde Husrefe daj Asima odma u drugom i idemo po preokret.
Komunista je napisao/la:Hahaha, stara prica. Ima vremena da se ganjamo
Niko, niko, samo Sloboda
:salut:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 11:56

tuzlak1987 je napisao/la:Nisu to frustracije, jel treba sada da od prosle godine citav dan idem od utakmice do utakmice i trazim koliki procent odbrana ima u odnosu na broj upucenih suteva u okvir. Uvjeren sam da Zrinjski jedino ima manje upucenih suteva u okvir gola od Slobode samo u prosloj sezoni.

Isto tako mogao je i Bobic protiv Olimpika primiti 2 ili 3 gola ali nije. Jednostavno to nam treba, golman koji ce u trenucima krize za ekipu da spasi stvar. Zelim konacno da u trenutku kada Sloboda vodi ili se brani golman pocne uzimati bodove intervencijama.

Mogao je loptu pokupiti ali nije, moze se reci pa dobro mogao je i nije. To i jeste fazon, golman i jeste na golu da sa vremena na vrijeme i pokupi ono sto je pretesko pokupiti ili odbrani ono sto se ne ocekuje da ce odbraniti te spasi ekipu.

Ti živ bio nemoj nikakvu statistiku ganjat već se posveti tom fakultetu i završavaj, a u međuvremenu se raspitaj i saznaj da Deda već nekoliko godina ne pije pa razmisli bar jednom prije nego sljedeću glupost napišeš.
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 11:59

zlajci je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nisu to frustracije, jel treba sada da od prosle godine citav dan idem od utakmice do utakmice i trazim koliki procent odbrana ima u odnosu na broj upucenih suteva u okvir. Uvjeren sam da Zrinjski jedino ima manje upucenih suteva u okvir gola od Slobode samo u prosloj sezoni.

Ti živ bio nemoj nikakvu statistiku ganjat već se posveti tom fakultetu i završavaj, a u međuvremenu se raspitaj i saznaj da Deda već nekoliko godina ne pije pa razmisli bar jednom prije nego sljedeću glupost napišeš.
Kakve veze ima moj fakultet sa Slobodom i golmanima?

Mira ne pije par godina, ja prije godinu i nesto ulazim u prodavnicu on uzima pive velike i govori: "haha moje je da popijem platu, a zena neka placa ostalo. Moja plata na alkohol".
I zasto vjetovati u niegovu procjenu, on je procjenio bio i da Fejzic treba braniti prije Pirica ..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 12:01

druze ovo je vec zesca mahalastina.
sta ce ti to??

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 12:05

Dobro super sve eto Piric prvi golman, vecina to prizeljkuje, strucni stab to misli. Forum i jeste da se prica o tome ko je bolji, nije diktatura.
Ako neko kritikuje neka kritikuje jer svako ima pravo na svoje misljenje te zeli dobro Slobodi i ne moramo svi isto misliti.

Ako se Piric ne proda, a ode besplatno mozda i u Fk Sarajevo zbog managera onda neka pojedinci ponude odgovore jer cemo tada imati hladnog Bobica.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 avg 2016, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 12:07

pa pogledaj malo sta pises.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 avg 2016, 12:08

zlajci je napisao/la:

Dedic pije nikada nije ni prestajao.Mozda odmarao da moze kasnije popiti. (Komsija mi i pretprosle sedmice ubio se covjek).
Ali to su njegove privatne stvari za BiH je odlican trener,neka ostane na tome.
Piric je trebao pokupiti loptu U SVOM PETERCU.
Tu sva rasprava prestaje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 02 avg 2016, 12:08

Pisao sam nakon prvog kola u katastrofalnoj igri u tranziciji (ofanzivno & defanzivno), pisacu i ovaj put. Ne mogu da vjerujem i da se pomirim stim da smo u tom segmentu igre tolko losi. Ponasanje neposredno nakon izgubljene tj nakon osvojene lopte nikako ne dolici ozboljnoj ekipi koja ima plan.

Uprkos tome i dalje tvrdim da je ekipa jaca za barem 30% od proslogodisnje. Problem zasad je pristup igri. Protiv Olimpica bezobrazno lezeran, protiv Sloge sramotno bezobrazan i prvo poluvrijeme protiv Sirokog opet prelagano.

Krajnje je vrijeme da ekipa na terenu pokaze zube i nastavi tamo gdje je prosle godine stala. Ovo zasad je taraba.

Imamo sve u svojim rukama. Na nama je da pokazemo da nismo papci.
A sad adio...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 12:08

tuzlak1987 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:

Kakve veze ima moj fakultet sa Slobodom i golmanima?

Mira ne pije par godina, ja prije godinu i nesto ulazim u prodavnicu on uzima pive velike i govori: "haha moje je da popijem platu, a zena neka placa ostalo. Moja plata na alkohol".
I zasto vjetovati u niegovu procjenu, on je procjenio bio i da Fejzic treba braniti prije Pirica ..
Uzmem i ja velike pive pa nisam alkoholičar. Ti si napisao da je Deda alkoholičar što nema veze s vezom.
Danas sutra treba čovjek da nađe možda drugi angažman, a da ga prati bespotrebno prati glas takvih kao što si ti. Glupost živa.

A za ovo prvo, pa normalno da ima veze. Shvati to kao glas razuma.
Posveti se pametnijim stvarima, a ne ovdje si ispisao 15 hiljada postova, na zajedničkim temama svakom si loncu poklopac i sada bi još i statistiku ganjao. Bože sačuvaj.
tuzlanska Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 avg 2016, 12:10

Pozitiva je napisao/la:Pisao sam nakon prvog kola u katastrofalnoj igri u tranziciji (ofanzivno & defanzivno), pisacu i ovaj put. Ne mogu da vjerujem i da se pomirim stim da smo u tom segmentu igre tolko losi. Ponasanje neposredno nakon izgubljene tj nakon osvojene lopte nikako ne dolici ozboljnoj ekipi koja ima plan.

Uprkos tome i dalje tvrdim da je ekipa jaca za barem 30% od proslogodisnje. Problem zasad je pristup igri. Protiv Olimpica bezobrazno lezeran, protiv Sloge sramotno bezobrazan i prvo poluvrijeme protiv Sirokog opet prelagano.

Krajnje je vrijeme da ekipa na terenu pokaze zube i nastavi tamo gdje je prosle godine stala. Ovo zasad je taraba.

Imamo sve u svojim rukama. Na nama je da pokazemo da nismo papci.
e ovo je konstruktivno :thumbup:

s tim da se ova ekipa jos uigrava.
valja to sad ukomponovat.
kako ce se pokazat vidjecemo.
a slazem se s ovm dijelom kad izgubimo loptu .. :salut:
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 02 avg 2016, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 12:11

Sariel je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la: Imamo sve u svojim rukama. Na nama je da pokazemo da nismo papci.
e ovo je konstruktivno :thumbup:
+2
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2016, 12:11

Uganjat cu i statistiku, valjda TM ima detaljno sve od utakmice do utakmice ..
A isto neka neko ponudi argumente zasto Piric, a ne Bobic, a ne da samo napada bez argumenta.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.