jes,jes pametnasi mi mnogo ti,aj malo pljuj ove sto ne znaju igratOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najbolje da se Džeko uhvati za stativu i čeka da ga Miske pogodi u glavu loptom.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Rođen s tobom da budem
- Nail for Real
- Kontakt:
Garant cu da vidim komentare za mjesec-dva kada Dzeko zabije, tipa:Dzeko masina, Dzeko ne vidi Higuaina, Ibru ... 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma da sutra zabije odma bi tako biloNail for Real je napisao/la:Garant cu da vidim komentare za mjesec-dva kada Dzeko zabije, tipa:Dzeko masina, Dzeko ne vidi Higuaina, Ibru ...

Rođen s tobom da budem
hahaha odavno se nisam ovako ismijao...ovo pod hitno u temu najsmješniji postovi.....a jbtOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najbolje da se Džeko uhvati za stativu i čeka da ga Miske pogodi u glavu loptom.

Ne moze takticar Dzeku puskom natjerat da trci.Kakav je Veh bio takticar,pa Dzeko opet ginuo kod njeg.LIK SE ZASITIO,PONIJELI GA MILIONI,PA ZAC JE VECERAS NAPRAVIO VISE ZA 15 MINUTA.Ibisevic isto tako,trci trudi se,jbg,ne moze mu se zamjerit.Lulic po meni uz Mujdzu najbolji,vidi se da su momci zeljni dokazivanja,a ne ovi,misle ne moze ih niko istjerat iz ekipe...AC_Milan4ever je napisao/la:hallo idioti jedni sta se osuli po igracu jesteli vi degeni gledali tekmu pa nije lopte dobio ni od koga sta se se nafurali na toresa i ostaje vodite ih kuci dzeko vrijedi tolike pare ohladite malo sa onim takticarem mi necemo nikad odigrat tekmu za pamcenje
Rotor Volgograd...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako bi danas Ćiro Džeki :
[youtube][/youtube]
OVAKO TREBA !!! Igraj ili ćeš otići u PM !!!
[youtube][/youtube]
OVAKO TREBA !!! Igraj ili ćeš otići u PM !!!

Dzeko se protiv Francuske borio,ali dzaba nije islo,kao ni cijeli tim... on zavisi o digraca u sredini terena i od bocnih igraca,a mi protiv Francuske to nismo imali...
Nije Dzeko nista kriv
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
jok ja sam ni jednom nije stisno mexesa ili onog ramisa kako se vec zoveDylan Dog je napisao/la:Nije Dzeko nista kriv
vec s vuce ko prebijen ker
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Pa Dzeko je sigurno bolji od obojice sto se tice fudbalskog znanja, samo sto u glavi nema nista. Prava konjina bosanskaNail for Real je napisao/la:Garant cu da vidim komentare za mjesec-dva kada Dzeko zabije, tipa:Dzeko masina, Dzeko ne vidi Higuaina, Ibru ...
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najbolje da se Džeko uhvati za stativu i čeka da ga Miske pogodi u glavu loptom.
Pa bio bi ofsajad, skontaj sta drugo jer to ne bi islo

- Nail for Real
- Kontakt:
Bilal je napisao/la:Pa Dzeko je sigurno bolji od obojice sto se tice fudbalskog znanja, samo sto u glavi nema nista. Prava konjina bosanskaNail for Real je napisao/la:Garant cu da vidim komentare za mjesec-dva kada Dzeko zabije, tipa:Dzeko masina, Dzeko ne vidi Higuaina, Ibru ...

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma žalićemo se na sudije ili možda još bolje da uhvati Llorisa pod ruku i nedati mu da mrdne.aldin-8 je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najbolje da se Džeko uhvati za stativu i čeka da ga Miske pogodi u glavu loptom.
Pa bio bi ofsajad, skontaj sta drugo jer to ne bi islo![]()
Zar je moguce da "najbolji svjetski napadac" u 90 minuta ne stvori nijednu priliku, zar je moguce da "najboljeg svjetskog napadaca" Mexes i Rami otresaju o slinu ??? Kojih ba 40 miliona ???
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Lakse malo ovo uvezi Dzeke...
Dzeko nije tip igraca koji ce sve sam napraviti...treba mu lopti kvalitetnih kojih nije bilo..ne bi ni Drogba ni Villa nista napravili na njegovom mjestunevjernik je napisao/la:Zar je moguce da "najbolji svjetski napadac" u 90 minuta ne stvori nijednu priliku, zar je moguce da "najboljeg svjetskog napadaca" Mexes i Rami otresaju o slinu ??? Kojih ba 40 miliona ???

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Cinjenica da igrac od 40 miliona eura u toku jedne utakmice mora bar jendom sutnuti na gol,a Dzeko je veceras imao 0 suteva prema golu,sto je velika sramota,ali on se samo uklopio u sivilo ekipe...trudio se,ali jednostavno nije islo... Edin treba jo spuno raditi da bi ostao jedan od najboljih napadaca na svijetu,ali ono sto je pokazao veceras protiv Francuske ne dolikuje igracu kojeg trazi cijela Evropa,i sigurno ima u njemu dosta krivice,ali opet kazem nije on jedini bio los,citav tim osim Hasagica je odigrao lose!
znaci on je tip igraca koji ceka loptu na tacnu, ko Inzaghi jel ??? pa sto ga onda zovu "ponajbolji svjetski napadac"ako ne moze prbut za 90 minuta
kakvi su onda Eto, Torres i co.
Drogba gine za svoju repku, Eto isto tako, Ibru da i ne spominjem, a njihove repke nisu toliko jace od nase
kakvi su onda Eto, Torres i co.
Drogba gine za svoju repku, Eto isto tako, Ibru da i ne spominjem, a njihove repke nisu toliko jace od nase
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
moguce je kad nedobijes ni jednu loptunevjernik je napisao/la:Zar je moguce da "najbolji svjetski napadac" u 90 minuta ne stvori nijednu priliku, zar je moguce da "najboljeg svjetskog napadaca" Mexes i Rami otresaju o slinu ??? Kojih ba 40 miliona ???
Rođen s tobom da budem
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako će primiti loptu kada je dozvolio da ga VELIKI Rami iz Rennesa stavi u džep ?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.