ja kako sam vidio prije par dana na treningu Pandza trenira sa ekipomastra1922 je napisao/la:ode covjek u sarajevo imaju slobodan dan i polpandza nije trenirao 10 dana nebojte se nece nigdje.od sutra je u punom pogonu.
sto se tice kovacevica samo da bude zdrav,proslu polusezonu standardan 14 utakmica u prvenstvu branio sto je prvenstvo odmicalo bio sve bolji i sigurniji .mislim da se moze ocekivati ove sezone da bude dobar u kontinuitetu a neka greska ako se dogodi i on je covjek od krvi i mesa..bitno je da smo to pitanje rijesili na vrijeme.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Nas sigurno 90% na pocetku nije bilo zadovoljno sa Koavcevicem ali kako je prvenstvo odmicalo,poceo je iz utakmice u utakmicu sve bolje braniti.On je mozda uz Ivana najvise napredovao od kako je dosao uz Zvijezdu.Kovacevic je na kraju kad se sve sumira najbolji Zvijezdin golman poslije Karica.Ali njegov saveznik su godine (za golmana 21 godina je jako malo) i uzimajuci u obzir da je pokazao tendenciju napretka mozemo ocekivati jos bolje njegove partije u ovoj sezoni.Zna Kuntic sta radi i ko mu je na golu,a mi u ovom trenutku tesko da bi mogli naci njegovih godina golmana u BiH.zvjezdas je napisao/la:Kovačević,da vrijedi bio bi među prva četiri golmana u Spartaku.Naravno da će ići iz Spartaka,kao sto mi trebamo negdje u slabije ekipe poslati tog Kurbašića ili .....ko već ima još.Nije njemu 17.pa da možemo napraviti Kasiljasa od njega.Prosječan golman,dobar u petercu,izlijetanja nula,degažman nikakav-svaka gotov u autu završi.Nadam se da neće imati puno posla,tesko nama ako budemo čekali da on eksplodira kod nas,kosto neko reče u jednom postu prije.Mislim da bi nasi doktori trebali njega malo bolje pregledati.Mislim da je on i prije zadnje utakmice imao neuroloskih problema.Bas ta pogresna ispucavanja,losa procjena ukazuju na neurolosku pozadinu.Svi znamo da je imao mozd.udar nakon zadjne utakmice.Mozda ga se Spartak i zbog toga rijesio.Iskreno,volio bih da igrama u Zvijezdi izbori reprezentativam dres,ali čudan mi je bio ponekad.
pandza vec deset dana trci odvojeno od ekipe povreda lozeFatko je napisao/la:ja kako sam vidio prije par dana na treningu Pandza trenira sa ekipomastra1922 je napisao/la:ode covjek u sarajevo imaju slobodan dan i polpandza nije trenirao 10 dana nebojte se nece nigdje.od sutra je u punom pogonu.
sto se tice kovacevica samo da bude zdrav,proslu polusezonu standardan 14 utakmica u prvenstvu branio sto je prvenstvo odmicalo bio sve bolji i sigurniji .mislim da se moze ocekivati ove sezone da bude dobar u kontinuitetu a neka greska ako se dogodi i on je covjek od krvi i mesa..bitno je da smo to pitanje rijesili na vrijeme.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sta bi za pomocno,hocel ga pocet pravit do pocetka sezone????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
nasi idu na sedmodnevne pripreme u srbiju u backu topolu,tamo ce odigrati dvije utakmice i vracaju se pred pocetak prvenstva.izgleda mustafa nam odma sredio pripreme iako nisu bile planirane 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
moze li mi neko dati info za Vehabovica????je li potpiao????
nije jos vehabovic potpisao ali mislim da je blizu potpisa
znat ce se do kraja ove sedmice

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hvalaastra1922 je napisao/la:nije jos vehabovic potpisao ali mislim da je blizu potpisaznat ce se do kraja ove sedmice

-
- Kontakt:
JASMIN BOGDANOVIC!
Jedan od fudbalera koji su na probi kod nas i najvjerovatnije ce potpisati za nas.Jako dobar u skoku,poprlicno brz za svoju visinu,sto je vazno mlad igrac, nekako me konstitucijom i stilom igre podsjeca na naseg bivseg igraca Nikolu Vasiljevica.Mogao bi nam biti od velike koristi.Bio je i clan U-19 reprezentacije BiH.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/jasmin-b ... 06910.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan od fudbalera koji su na probi kod nas i najvjerovatnije ce potpisati za nas.Jako dobar u skoku,poprlicno brz za svoju visinu,sto je vazno mlad igrac, nekako me konstitucijom i stilom igre podsjeca na naseg bivseg igraca Nikolu Vasiljevica.Mogao bi nam biti od velike koristi.Bio je i clan U-19 reprezentacije BiH.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/jasmin-b ... 06910.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- GazijaKalesija
- Kontakt:
A mladi Džanić iz Kalesije?astra1922 je napisao/la:nije jos vehabovic potpisao ali mislim da je blizu potpisaznat ce se do kraja ove sedmice
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
iskreno ja mislim da nece ostati,al do trenera je mozda se ja varam.dosta sebican igrac,tesko okvir gola moze pogoditi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nije ba do trenera, do tebe i ovog bosanskog zmaja je.....ili jos bolje, do Mesica je

smijesno haredwhite je napisao/la:Nije ba do trenera, do tebe i ovog bosanskog zmaja je.....ili jos bolje, do Mesica je![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
POTPISA LI SAVIĆ VIŠE..
Omer Jahić dvostruki strijelac za ekipu Gradine u prijateljskoj protiv Radničkog.
-
- Moderator
- Kontakt:
Hm.. imao je sreće kod oba gola, našao se na pravom mjestu, ali i to mora nekozvjezdas je napisao/la:Omer Jahić dvostruki strijelac za ekipu Gradine u prijateljskoj protiv Radničkog.

Ušao u 2. polv, fino igrao, izvođač prekida je bio.. i extra centaršut ima , brza oštra lopta a precizna .
Slabo ga čuvaju tj kreće se i bude nepokriven i uzme loptu

fine passove davao, i dvije lopte ''podmetnuo'' u kazneni i naravljena sansa 1 na 1 ..
Steta sto ste ga pustili, pardon sto je otisao on od vas, nije bio pri sebi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Za malog sam u vise navrata pisao da nije dovoljno isforsiran kod nas,i da ce bolji tretman imati u Gradini,a kako cujem pocela su gore prelazit i djeca tipa pionira i kadeta radi boljeg rada sa mladima.zvjezdas je napisao/la:Omer Jahić dvostruki strijelac za ekipu Gradine u prijateljskoj protiv Radničkog.
u Subotu i Nedjelju turnir u Klokotnici i prvi susret u kojem bih OMKY mogao da igra protiv Zvijezde...... e to ce da bude veoma zanimljivo duel "OMKY-IVAN"zvjezdas je napisao/la:Omer Jahić dvostruki strijelac za ekipu Gradine u prijateljskoj protiv Radničkog.
CHELSEA U SRCU
U Gradini mozda jest bolji rad s mladim al zato su uslovi za trening -3, nisu cak ni nula 

Bio je on sasvim dovoljno forsiran kod nas, u gostima je gotov svaku utakmicu igro, a kod kuce je redovno ulazio.zmajevac je napisao/la:Za malog sam u vise navrata pisao da nije dovoljno isforsiran kod nas,i da ce bolji tretman imati u Gradini,a kako cujem pocela su gore prelazit i djeca tipa pionira i kadeta radi boljeg rada sa mladima.zvjezdas je napisao/la:Omer Jahić dvostruki strijelac za ekipu Gradine u prijateljskoj protiv Radničkog.
Dao je dva gola drugoj postavi i druge lige, sto je ravno prvoj postavi trece lige, sto je najgore igro je i sve je bilo super i eto desilo se sto se desilo jbg, nije mu bilo sudjeno kod nas
Trenutno korisnika/ca: IvayloPetev i 4 gosta.