Oprosti im zbog nas
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Oprosti im zbog nas
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
thomashasler
- Kontakt:
Nojer najbolji napadac u ekipi. MANE KIMIH MILER KATASTROFA. IGRA BEZ IGRA. TAKO MI JE ZAO STO NAS BARCA NIJE NAKANTALA A NIJE DA NIJE MOGLA JOS ZA PRVIH 45 MINUTA. Bit ce bolje al kad Zubalo bude bivši
Naglesmanu dati otkaz nema druge,jer ne vidim da će se nešto drastično promjeniti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Teško da će se bilo šta promjeniti, svi se čuvaju za svjetsko.
- Bayern@heart
- Kontakt:
NOJER sa najboljom prilikom u utakmici bravo zubati
Nadam se da utakmicu sa Bayerom nece docekati zubati tabletaš.
Čovjek je uništio Flickov Bayern
Nadam se da utakmicu sa Bayerom nece docekati zubati tabletaš.
Čovjek je uništio Flickov Bayern
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 17 sep 2022, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma nema šanse da će tabletašu dati otkaz. On im dođe ko ono umaženo dijete kojemu ispunjavaju sve želje. Uprava je kriva što je otjerala Flicka i dovela najprecijenjenijeg njemačkog trenera ikad.
I am not yet born; O hear me.
Pobjeda protiv propale Barcelone je samo zamazala oci
Ovo bi vrlo lahko mogao biti kraj za JN
Ovo bi vrlo lahko mogao biti kraj za JN
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nakon sto je na pocetku sezone igrao 442 i gdje smo mljeli redom, odjednom frajer poceo izmisljati toplu vodu i vratio se na 4231 sa Saneom desno i Müllerom kao spic. Müller u primeu nije mogao meda kao napadac a kamo li sad kad je blizi penziji i u opadanju je.
Strasno zivcira sto Manea ne drzi u napadu a Sanea lijevo.
Strasno zivcira sto Manea ne drzi u napadu a Sanea lijevo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
On nema sanse da sad dobije otkaz, odradit ce minimalno ovu sezonu pa ce se na kraju podvuci rez i vidjeti na cemu je.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tvrdoglavost je mana, nikada ne moze biti manir.
Pičon se dobro pokazao, tele tvrdoglavo.
Izmjene koje nisu prvo ja vrijeme a onda i kada dodje do istih vadi pogresne igrace a nove postavlja na neprirodne pozicije.
Unistio je Gnabrya, Sanea, Goretzku, Kimmicha, ljubimca Sabitzera forsira preko ledja boljih i spremnijih igraca, Mane je macak u vreci iako je u jednoj od najjacih ekipa EPL bio ponajbolji igrac...
Licno insistiranje na dovodjenju Gravenbercha je jedna obicna laz a to je trebalo biti jasno u onom momentu kada je insistirao na Laimeru ne bi li imao jos defanzivniju ekipu.
Momak propada na klupi a pičon je mnogo puta na presu najavio njegove minute zbog sjajnog zalaganja na treningu ali vjerovatno tamo nije dobio dovoljno bodova da igra pola sata ili 45 minuta po mecu.
Malo je reci da sam razočaran...
Pičon se dobro pokazao, tele tvrdoglavo.
Izmjene koje nisu prvo ja vrijeme a onda i kada dodje do istih vadi pogresne igrace a nove postavlja na neprirodne pozicije.
Unistio je Gnabrya, Sanea, Goretzku, Kimmicha, ljubimca Sabitzera forsira preko ledja boljih i spremnijih igraca, Mane je macak u vreci iako je u jednoj od najjacih ekipa EPL bio ponajbolji igrac...
Licno insistiranje na dovodjenju Gravenbercha je jedna obicna laz a to je trebalo biti jasno u onom momentu kada je insistirao na Laimeru ne bi li imao jos defanzivniju ekipu.
Momak propada na klupi a pičon je mnogo puta na presu najavio njegove minute zbog sjajnog zalaganja na treningu ali vjerovatno tamo nije dobio dovoljno bodova da igra pola sata ili 45 minuta po mecu.
Malo je reci da sam razočaran...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Naravno da će dobiti otkaz ako nastavi u ovom ritmu sreća pa sad dolazi pauza da pokuša vratiti ekipu na pravi kolosjek ako nastavi crni niz on je bivši pa da ima ugovor do 2045.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo se vise ne moze popraviti zato sto je pičon izgubio povjerenje igraca.
Vise ga niko ne shvata ozbiljno jer kada su mu ukazivali na taktikce pogreske on se oglusio.
Ne bih se iznenadio ni da je doslo do sabotiranja od strane igraca.
Vise ga niko ne shvata ozbiljno jer kada su mu ukazivali na taktikce pogreske on se oglusio.
Ne bih se iznenadio ni da je doslo do sabotiranja od strane igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nece dobiti otkaz jer ce odraditi grupu u Lp.i zato sto ima jos 4 godine ugovora
Nemoguće da bi profesionalci sa 20 milja plaće nekoga sabotirali, samo nisu ludi da riskiraju ozljedu kao Mazraui pa da idu full gasom, ionako znaju da će igrati stalno, samo treba dobro kmeketati.
Da ga je farsa dobila u Minhenu ( a trebala je ) vec danas bi bio bivsi.
Umisljeni strucnjak, kojeg Stuttgart i Augsburg oducavaju od fudbala.
Od Manea je napravio beskorisnog duha.
Cekamo troguao Nojo/ Konjusar/ Kimmich da pokucaju na vrata Hoennesa.
Umisljeni strucnjak, kojeg Stuttgart i Augsburg oducavaju od fudbala.
Od Manea je napravio beskorisnog duha.
Cekamo troguao Nojo/ Konjusar/ Kimmich da pokucaju na vrata Hoennesa.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Te godine smo uzeli ligu prvaka.Bayern have gone 4 consecutive Bundesliga games without a win for the first time since 2001
sistem ne valja, ne valja to sto su samo dva vezna, ne valja zajedno muller i musiala, ne valja bez napadaca, stoperi dodaju direktno krilima, gdje to ima, koji trener tako igra, nema balansa, ima samo sirova snaga, kad su ljudi skontali kako igrati ne mozemo pobjediti nikoga vise
Utakmica se ne treba ni komentarisati, isto kao ni igraci pojedinacno.
Pitanje je samo jesmo li Juliana zadnji put gledali na klupi Bayerna. Daleko od toga da je sve njegova krivica, ali je u situaciji kad nemas ni 5% igre koju bi trebao imati lakse mijenjati trenera nego igrace. Problem je duzina ugovora, da su pametni u upravi pa da dogovore neki sporazumni prekid saradnje, uz neku otvorenu mogucnost povratka nakon sto skupi određeno iskustvo. E to bi dobro bilo, jer ima JN talenta, ali je Bayern trenutno prevelik zalogaj za njega, prerano je dosao.
Samo sto je po meni problem, ako njemu daju nogu, da bi doveli Tuchela, a ne vidim da bi bio neki upgrade, cak mi se nekako idejno slicnim cine.
Pitanje je samo jesmo li Juliana zadnji put gledali na klupi Bayerna. Daleko od toga da je sve njegova krivica, ali je u situaciji kad nemas ni 5% igre koju bi trebao imati lakse mijenjati trenera nego igrace. Problem je duzina ugovora, da su pametni u upravi pa da dogovore neki sporazumni prekid saradnje, uz neku otvorenu mogucnost povratka nakon sto skupi određeno iskustvo. E to bi dobro bilo, jer ima JN talenta, ali je Bayern trenutno prevelik zalogaj za njega, prerano je dosao.
Samo sto je po meni problem, ako njemu daju nogu, da bi doveli Tuchela, a ne vidim da bi bio neki upgrade, cak mi se nekako idejno slicnim cine.