Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kakve smo mi cudne golove primili u ove dvije tekme ne vidis ni na FIFI
Kakva je sezona dobro je 
Odo sutra vratiti plombu, pa neće mene niko yebavat za moje pare.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sad kad opet Milnera ubaci umjesto Trenta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako su skinuli gace ovdje
Odbijam da vjerujem da imamo 85% tacnih dodavanja večeras.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako nista bar kad se vratimo u LŠ nece biti vise Benzeme Modrica Kroosa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne može ni u sprint za loptom dan te **** 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da.
Ali ce biti camavinga vinicius i jude i mozda Mbappe
Bas me zanima koga ce stipse dovest
Ali ce biti camavinga vinicius i jude i mozda Mbappe
Bas me zanima koga ce stipse dovest
Još 12 I kraj sezone. Jedva čekam.
Meni nikako nije jasno sta je Klopp mislio sa onim izmjenama. Zamisli gledas ovu tekmu i skontas da moras Darwina mijenjati
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Šta si ti gledao? Liverpool nije napravio nijednu grešku u pasu, osim u dugim loptama i kombinacijama pred golom.
Ima ovdje itekako pozitivnih stvari. Izašli su s mudima i željom da naprave nemoguće, a to je i razlog zašto svi volimo Liverpool.
YNWA.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 mar 2023, 22:57Šta si ti gledao? Liverpool nije napravio nijednu grešku u pasu, osim u dugim loptama i kombinacijama pred golom.
Ima ovdje itekako pozitivnih stvari. Izašli su s mudima i željom da naprave nemoguće, a to je i razlog zašto svi volimo Liverpool.
We keep going.
Nadam se da jedno 10 godina nećemo s Realom igrati.Mucno gledati svaki put ishod na kraju.
Pojačanja na ljeto , 2 vezna ,štoper i zamjena za Bobija.
Pojačanja na ljeto , 2 vezna ,štoper i zamjena za Bobija.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sreća pa neće , makar nešta

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Remont čitave veze na ljeto. Sve i jednog igrača se riješiti. Smučili su mi se sinoć. Ox koji ne može u sprint, Fabinho ne smije poslati pas naprijed, a i vidjelo se zašto ne smije. Mart 2023. godine, a nama Milner starter u Ligi prvaka i mi kao treba da ganjamo neki intenzitet
Jadna igra od svih igrača, govor tijela, ponašanje...I oni kao i mi čekamo da se odsvira kraj sezone, nekima i zadnje u klubu.

Jadna igra od svih igrača, govor tijela, ponašanje...I oni kao i mi čekamo da se odsvira kraj sezone, nekima i zadnje u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.