Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
yebu se matere na osnovu tekstualnog prijenosa 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Samo su naša slobodna katastrofa. Šutati 5/11 slobodna, pa mislim da je smiješno. Na taj način nećemo ni jedne dobiti na Euru.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovo je najbolje poluvrijeme Grka u pripremama, 65 posto sut iz igre, ma daj, odbrana mora biti agresivnija.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sut 30 % slobodna 50 % i to ti je to...
Večeras gubimo, sutra rasturamo Italiju i onda veoma efikasna utakmica sa Litvanijom. 

jadna nam majka ako ovakav šuterski dan budemo imali i protiv Litvanije 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ajd smanjise sad na 42:29, ali još uvijek dosta slabo nažalost...
Mene ovo nikako ni nebrine
...vjerujem da cemo izgubit i protiv Litve,a da cemo Italijane tijesno pobjedit.....
A na EuroBasketu nek se desavaju cuda

A na EuroBasketu nek se desavaju cuda

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovo nije nista zabrinjavajuce, mi smo umorni, oni imaju sutersku noc, mi ne i to je trenutni rezultat, ali drugo poluvrijeme ce biti bolje, Mirza ce proraditi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mora ovo bolje u drugom agresivnija odbrana , mora mirzu krenut sut i bice to bolje dosta. Ma neka izgubimo samo da nemamo ovako losu igru...
Dobro. Loše prvo poluvrijeme. Grci puno bolji, agresivniji, a njihov procenat šuta sve govori. Meni je drago što Mirza nije dobio puno minuta i on je bez poena. Za ovo i služe pripremne. Ha ya 
edit. Mirzin šut 0-8

edit. Mirzin šut 0-8
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 27 avg 2013, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
ne znamo odigrati nikako taj posljednji napad.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A oni nisu umorni? Daj pustite se tih alibija...Ljudi igraju puno bolje i to je cinjenica...FRANK RIBERY je napisao/la:Ovo nije nista zabrinjavajuce, mi smo umorni, oni imaju sutersku noc, mi ne i to je trenutni rezultat, ali drugo poluvrijeme ce biti bolje, Mirza ce proraditi.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mi smo nedavno tek počeli sa pripremnim mecevima, oni su puno ranije krenuli. A vecerasnja tekma je samo jači treninge, nista vise.NEZALAGANJE je napisao/la:A oni nisu umorni? Daj pustite se tih alibija...Ljudi igraju puno bolje i to je cinjenica...FRANK RIBERY je napisao/la:Ovo nije nista zabrinjavajuce, mi smo umorni, oni imaju sutersku noc, mi ne i to je trenutni rezultat, ali drugo poluvrijeme ce biti bolje, Mirza ce proraditi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mora ovo bolje. Mora i Mirza dati neke koseve
Racunar mi zauzet, kreno da kazem da neko snima, vidjeh da nema prenosa. Mozda i ima ali mi to ne znamo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ljudi imaju puno siru klupu, i ubacuju sve sto osutaju, Mirzini 10-ak poena na poluvremenu koje zabija i mec bi bio egal, ali bice bolje u drugom pol Mirzu mora krenuti sut a i Nihada.NEZALAGANJE je napisao/la:A oni nisu umorni? Daj pustite se tih alibija...Ljudi igraju puno bolje i to je cinjenica...FRANK RIBERY je napisao/la:Ovo nije nista zabrinjavajuce, mi smo umorni, oni imaju sutersku noc, mi ne i to je trenutni rezultat, ali drugo poluvrijeme ce biti bolje, Mirza ce proraditi.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ja ne sumnjam da ce biti bolje,ali nema tu umorni mi...Isti igraci im igraju kao i u Njemackoj plus Fotsis...LloriS je napisao/la:Ljudi imaju puno siru klupu, i ubacuju sve sto osutaju, Mirzini 10-ak poena na poluvremenu koje zabija i mec bi bio egal, ali bice bolje u drugom pol Mirzu mora krenuti sut a i Nihada.NEZALAGANJE je napisao/la:A oni nisu umorni? Daj pustite se tih alibija...Ljudi igraju puno bolje i to je cinjenica...FRANK RIBERY je napisao/la:Ovo nije nista zabrinjavajuce, mi smo umorni, oni imaju sutersku noc, mi ne i to je trenutni rezultat, ali drugo poluvrijeme ce biti bolje, Mirza ce proraditi.
Teletovic idalje na klupi XD ljudi imaju 65 % sut ma daj
[GRE] Y. BOUROUSIS - 2pt lay-up blocked. Z. WRIGHT - block (1 BS). Team offensive rebound

Ja stvarno nezzz..molim vas da mi neko objasni cemu sluze ovi jablanovi Bavcic,Persic,Pasalic,Sinanovica da udju i promase po penale i vani?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.