Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
dolazi Aouar 97%
Raspadamo se.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
!Sam Dean: Contracts for Aubameyang, Saka, Martinelli, Cedric, Mari, Luiz and Willian represent significant investments for #AFC in a very challenging financial climate. There are other ways to spend money — it’s not just transfer fees
Aha, pa dobro, razumem. Ipak su nas ugovori za Maria, Cedrica i Luiza puno pojacali.

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Chapman1886
- Kontakt:
desperate
znao sam,ide neki epski panick buy.jel kalstrom slobodan?
znao sam,ide neki epski panick buy.jel kalstrom slobodan?
Samo Sloboda | COYG
Njima je trebalo 2 mjeseca da skontaju da nemaju para za Parteya/Aouara. Pa grob te yebo što nisu odmah odustali i okrenuli se drugim igračima.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Chapman1886
- Kontakt:
Skontali nakon 2 mjeseca da moraju placati plate igracima? Arsenal FC
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
Kako su lijepo stavili Cedrica i Maria u istu ravan sa Aubameyangom. Njihovi ugovori znacajne investicije 

Net spend - 9 miliona
Ja ne znam šta ima dalje da se kaže za ovaj klub vodjen od strane smećara
Ja ne znam šta ima dalje da se kaže za ovaj klub vodjen od strane smećara
- Marsal
- Kontakt:
Na kraju krajeva:
Ozil > Aouar
Guendouzi > Partey
Ozil > Aouar
Guendouzi > Partey
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da hoće barem vratiti tu dvojicu u tim.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- QUARTERBACK
- Kontakt:
haman ni ne preostaje nista drugo, al s obzirom da je ucio posao od pepa koji voli tako da glumi strogocu mislim da od tog nema nista.. ozilu svakako istice ugovor, nece mu dati sansu sigurno, a guza nije terena vidio od onog meca s brightonom kad se leno povrijedio pa se ovaj zakacio s maupayom na kraju tekme.. nadam se da ce poceti igrati jer ova 2 kriminalca su recept za greske kad su pod bilo kakvim pritiskom.. vise me strah xhake nego elnenya et ovaj se ko i zna malo okrenut povuc, al sipto je truhlezevina od igraca
Dolazi Aouar 96%
- feniksptica
- Kontakt:
Jedino mi krivo u svemu ovome sto smo picqe ispali u vezi s Toreirom. Pa natezes se sa Atletikom 3 **** mjeseca nece ljudi ni feninga popustit oni malo upitaju za naseg igraca nasi pustaju kako god oni hoce. Sve vam yebem to nam je i srozalo klub bas bas. Kako su se ljudi popisali po nama nismo jos svjesni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
vuklo se, vuklo se, natezali se i sad će biti eto kao pokušali smo, pa yebeš mu mater ako nemate para odma se pređe na drugu metu zamjensku, sad će se prati pred navijačima uložili smo sve što imamo, hajde to al što se škart nije makao ako neće da igra, Torreirino pitanje već dugo vremena tu, ne uzeše od Torina ponude, misleći da će Partey prema nama krenuti
još samo treba da nam uzmu Torreiru i da nam lagano zabibere za Parteya, msm to je već tako nažalost, ali ništa novo, klasično Arsenalovski
još samo treba da nam uzmu Torreiru i da nam lagano zabibere za Parteya, msm to je već tako nažalost, ali ništa novo, klasično Arsenalovski
Ma ko ga yebe realno, najlosiji smo od avih ovih klubova iz vrha, jos sada dodaj tu i Lester i Everton uvjek nezgodne Vukove i eto te opet tamo negdje 8 ili 9,pa poslije sezone gdje zavrsis 8 na tabeli i klub opet ne ulozi novac i ne dovede nikoga znaci da je ambicija nula, to jest nema je, steta je samo sto Artetu ne ispostovase da vidimo sta moze, ovako nece moci nista ponekad ce iznenaditi neki veliki klub, ali cemo se patiti i gubiti bodovo protiv buranije ni ove sezone necemo prebaciti 65 boba nema teoretske sanse, losi smo do zla Boga.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
arsenal fc
- Marsal
- Kontakt:
Everton hladno završi Jamesa i Doucourea, 2 igrača koja bi bez ikakvih problema ušetali u naših prvih XI, a mi ne možemo jednog od najboljih veznjaka prodat nego ga vucaramo po posudbama dok u isto vrijeme skauzeri prodaju Brewstera za 23 miliona funti.
Imaš priliku da dovedeš top talenta za 50 miliona eura i propuštaš je...još gore imaš priliku da dovedeš jednog od 3 najbolja zadnja vezna trenutno na svijetu i ti ga ne možeš prodat. Bogtejebo mrtvi.
Fuj. Fuj. Fuj. Nikad više nećemo bit u prilici da 2 ovakva fudbalera dovedemo za te pare.
Yebo im Jorginho materešine raspale.
Imaš priliku da dovedeš top talenta za 50 miliona eura i propuštaš je...još gore imaš priliku da dovedeš jednog od 3 najbolja zadnja vezna trenutno na svijetu i ti ga ne možeš prodat. Bogtejebo mrtvi.
Fuj. Fuj. Fuj. Nikad više nećemo bit u prilici da 2 ovakva fudbalera dovedemo za te pare.
Yebo im Jorginho materešine raspale.
- Marsal
- Kontakt:
I fakat se nadam da nećemo nikog dovest do kraja roka. Ne treba nam talijansko-brazilski Xhaka ili neki polovnjak kojeg kasnije ne možeš prodat da mu je Nur a.s. agent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.