FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 avg 2014, 08:05

theboss_RD07 je napisao/la:Niste valjda ono napisali "Wellcome to Sarajevo" :tokralju:

I ja sam to primjetio
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 22 avg 2014, 08:10

Svala cast pitari, napravili ste jos jedan veliki iskorak u odnosu na sve nase timove sto se tice međunarodnih nastupa.
Veliki respekt sa moje strane bez obzira na moje navijacko opredjeljenje i ubjedjenje :clap: :bih:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 avg 2014, 08:11

Sinoc jedan tim i jedna navijacka grupa vratila je nadu i vjeru u nas klubski fudbal. Od 95-e pratim nasu ligu i ona je umorila moju dusu, nervni sistem, tjelo....ali sam sinoc dozivio pozitivni sok, tracak nade ili reanimaciju da vjerujem da ova liga ima svjetlu buducnost. Nacin kako igra Sarajevo ja nisam do sada vidio u nasoj ligaskoj historiji.. bez napamet nabijeni lopti, igra sa preciznim pasovima, uigrane akcije... jedini problem sinoc koji sam ja primjetio a trenutno od toga boluje cijela drzava, a to je nesikustvo i mentalitet narocito ovo drugo i zbog tog naseg mentaliteta necu vam cestitati na porazu jer moramo se svi izdici iznad toga i poceti nemilosrdno pobjedivati protivnike jer imamo talentirane i tehnicki jake igrace,kojima nedostaje strucni i obrazovani treneri..kod njemaca je to obrnuto i sinoc su imali bolje istreniran i uigran tim, a sve ostalo je bilo na nasoj:) strani.

Sto se mene tice, kako god ova sezona zavrsi vi ste za mene prvaci po mnogo cemu i iskreno se nadam i zelim da moja Sloboda u skorijoj buducnosti krene vasim stopama.

Za HZ respect

pozdrav ;)

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 22 avg 2014, 08:25

theboss_RD07 je napisao/la:Niste valjda ono napisali "Wellcome to Sarajevo" :tokralju:

Kako god, svaka cast, kapa do poda. I igracima i navijacima. Mada bi lijepo bilo onakvo navijati vidjeti i u PL, ne samo na evropskim tekmama al nema veze :hmmmmm:
Hellcome to Sarajevo.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 22 avg 2014, 08:44

Momci jucer predobro odigrali, jako srcano i trcali su do zadnjeg atoma snage. Cestitam.

Jednostavno vise nije moglo, iako je Borusiji failio par standardnih, razlika u kvaliteti ce ucinila svoje. Ako ovako odigraju u Gladabachu i casno se oproste, osvjetlati ce obraz BiH fudbala.

Timu fale jos 3-4 dobra igraca i mislim da bi vec iduce godine mogli nasto vise uraditi. Sredina terena je dobra ali odbrana i napad katastrofalni.
Gladbach 6 puta pucao na gol i dao 3 gola. Hrgota je masina, skoro neprimjetan ali sa svojih 20 godina ima klasu, koja se na nasim terenima nemoze naci.

Na drugoj strani, Sarajevo, tehnicki super podkovano, ali kondiciono slabo, svako malo neko od igraca je uzimao pauzu, odbrana pravila katastrofalne greske a napadacima treba 10 udaraca da bi lopta jednom isla u okvir gola.
Golman Sarajeva nije vrijedan komentarisanja, mogli su i bez njega igrati.
Uglavnom 2 nova igraca u odbrani, 2 kvalitetna napadaca i jedan kvalitetan golman i eto ako Bog da grupne faze iduce godine.
Nisu razocarali, cestitke jos jednom.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 avg 2014, 08:48

Meni se noge odsjekle u toku nase "Mi smo DIVOVI" :shh: :shh: :shh:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 avg 2014, 09:21

Cestitke Sarajevu na odlicnoj igru protiv Borusije M. Odigrali su odlicno,atmosfera fanasticna,i uz malo srece mogli su do boda. Vidjelo se u ovoj utakmici da Sarajevu fali dobar golman i dobar napadac,ostatak tima je odlican. Na mene je najjaci dojam ostavio Cimirot,Duljevic,Tatomirovic. Bandovic,Bilbija i Okic najslabiji dio tima.... Za Okica ima alternativa a to je Duljevic,ali za Bilbiju i Bandovica treba traziti druga rjesenja,da li do kraja ovog prelaznog roka ili u januaru ne znam...
p.s.
ako je istina za Bekica,odlicno,on je alternativaza Bilbiju,samo da udje u formu.. fali golman i jedan odbrambeni..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 avg 2014, 09:32, ukupno mijenjano 2 puta.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 22 avg 2014, 09:30

ponosan i sretan , dali su sve od sebe
istina je za Bekića 100%

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 22 avg 2014, 09:44

Bilbija, Okić i Bandović karine obične...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 22 avg 2014, 09:46

Zna li se koliko je gledalaca bilo

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 avg 2014, 09:51

bojamora je napisao/la:Zna li se koliko je gledalaca bilo
Tesko je precizno reci, ustvari neces nigdje nac precizan podatak.
Ugl izmedju 28.000 - 30.000. To mogu garantovati :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 avg 2014, 10:18

dr.van nostrand je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Zna li se koliko je gledalaca bilo
Tesko je precizno reci, ustvari neces nigdje nac precizan podatak.
Ugl izmedju 28.000 - 30.000. To mogu garantovati :D
Na jugozapadu je jedan sektor bio prazan i dole pri dnu, a na jugu su švabe popunili samo jedan sektor. Istok i Sjever puni. Dobro je ako je i 28 milja bilo. :thumbup:
Pohvale za igru sinoć, svaka čast.
DRUG NEBI TI PUNCA

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 22 avg 2014, 10:21

[youtube][/youtube]

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2014, 10:22

zato je na istoku bilo najmanje milja ljudi koji tu nisu imali mjesta. Jaran, jaran od jarana i tako..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 22 avg 2014, 10:22

valja li ovaj novi igrac Bekic, jeli bolji od bilbije, okica, velkoskog???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 avg 2014, 10:23

na istoku je sinoc bilo brattu 9 000 ... znaci stepenice prepune, onaj dio iznad stolica pun, na ogradi sjedili ljudi...
na sjeveru isto,sve puno i stepenice to ti je na kapacitet stolica od 5 700 dodaj jos odmah minim 6 500
zapad je jedan sektor prazan bio, to je oko 14 000
znaci sa svabama bez problema je bilo 30 000

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 22 avg 2014, 10:27

:clap:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 avg 2014, 10:29

rammstein je napisao/la:na istoku je sinoc bilo brattu 9 000 ... znaci stepenice prepune, onaj dio iznad stolica pun, na ogradi sjedili ljudi...
na sjeveru isto,sve puno i stepenice to ti je na kapacitet stolica od 5 700 dodaj jos odmah minim 6 500
zapad je jedan sektor prazan bio, to je oko 14 000
znaci sa svabama bez problema je bilo 30 000
Onda je protiv NC Uniteda bilo 40 hiljada bez problema.
DRUG NEBI TI PUNCA

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 22 avg 2014, 10:32

Sto se zamarate pricama koliko je raje bilo? Bilo je kiliko je bilo. Potezete bespotrebne rasprave, pa se komsije jave, i onda obicno probelm pravitr i sebi i nama :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 avg 2014, 10:32

Sve pohvale za igru koju je Sarajevo prikazalo sinoć protiv jednog Bundesligaša (mada Gladbach ničim nije opravdao taj naziv, osim realizacijom, što je bilo kobno po tim s Koševa). Nekih 70ak minuta su momci u bordo dresovima bili ako ništa ravnopravni s protivnikom, imali su zrelije prilike i morali su postići još koji gol. Nažalost, početnička greška Bandovića koštala vas je aktivnijeg rezultata pred revanš, kao i nedostatak boljeg špica od Bilbije, kojeg su štoperi Borussije strpali u džep.

Cimirot je strašan igrač, apsolutno zaslužuje poziv u reprezentaciju. Što se tiče Radovca, samo ću reći da je uz Saida jedan od najvećih poslijeratnih talenata koji se pojavio u BiH. Tu je i Dupovac, pravi primjer modernog centarhalfa, ali mora poraditi na nedostacima koje pokazuje cjelokupna odbrana FKS-a. Duljević također zaslužuje igrati ispred Okića u prvoj postavi, biće paklen igrač.

Ništa, sada u Njemačku otići po 1-3 i prolazak u grupnu fazu. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88, bordobijelisampion, budzak i 39 gostiju.