Postao/la corleone87 » 28 feb 2015, 17:47
20:00 Lorient - Bastia gg1 @1.55
Bastia u odlicnoj formi.Nisu porazeni u posljednjih 9 utakmica.U posljednje 4 utakmice u gostima postigli su bar po jedan gol.Cak mi je cudna i kvota na pobjedu Bastie s obzirom na formu ove dvije ekipe.Treba napomenuti da je Bastia kod kuce dobila PSG sa 4:2 tako da mislim da su i u stanju postici Lorientu bar jedan gol.
18:00 Rayo Vallecano - Levante -4.5+ žk2 @1.85
Mislim da bi ovde trebalo lahko proci vise zutih kartona i pomalo mi je cudna mala granica za kartone na jednu spansku utakmica.Vjerovatno kladionice idu na tu kartu sto sudi Inaki Bikandi koji nije nesta sklon za pokazivanje zutih kartona
http://int.soccerway.com/referees/inaki ... ido/99627/.Medjutim u posljednjih 5 duela ova dva kluba uvijek je bilo vise od 4.5 kartona, jos kad uzmemo u obzir da oba tima vode borbu za opstanak vaznost utakmice bi mogla kumovati nervoznijoj utakmici sa obadvije strane pogotovo gostiju koji se nalaze na 18 poziciji.
18:00 Valladolid - Gijon x2 @1,57
Borba za promociju u prvu ligu,razlika izmedju dvije ekipe 3 boda.Gijon drugi sa 51 bodom a Valladolid cetvrti sa 48 bodova.Gijon prilicno mocna ekipa ove sezone,igraju tvrde utakmice sa malo golova i imaju samo jedan poraz ove sezone i to kod kuce.U gostima su neporazeni sa omjerom 4-9-0.Ocekujem da i ovde nastave niz neporazenosti u gostima.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.