FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako je ovo istina,grupa nam je realno losa,koga god izvucemo nije bas najbolje,ipak da je bar izvuci manje zlo,pa bi Maribor ili Zilina bile ekipe koje su opet bolje,ali sa kojima bi mogli igrati.Ostale ekipe ako bi izvukli,ne bi vidio bas mnogo nade za nas.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma evo i ja sad čitam ovo na UEFA-inoj stranici što je Baja napis'o. Znam engleski dovoljno. Nigdje se grupe kod nas ne spominju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ma napravit ce oni grupu, samo mi i basel u njoj 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma znas da je prosle godina Celo to objavio kada je pocelo izvacenje. Prvo ide uvod, objasnjenje kako ce se izvaciti pa onda tek izvlacenje. Tako ako se ide po proslogodisnjem sistemu, Celu treba da nam predstavi sistem izvlacenja.čamac je napisao/la:Ma evo i ja sad čitam ovo na UEFA-inoj stranici što je Baja napis'o. Znam engleski dovoljno. Nigdje se grupe kod nas ne spominju.
NOTE: As with the first qualifying round draw, balls containing the seeded clubs will be placed in one bowl, with balls of the unseeded clubs placed in another. A ball will be taken from each bowl and placed in a large empty bowl in the middle, where they will be shuffled. The first team drawn will play its first match at home, against the second team drawn.
Clubs from the same association cannot be drawn together in either round.
Po ovom sto su sada postavili, nema tih regionalnih grupa. Vec nosioci i nenosioci pa tko koga izvuce!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 25 jun 2012, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Valjalo bi da ćelu zvizne srčani, moždani, toplotni ili bilo koji udar, samo da on ne izvlači one kuglice.Ja čim njega vidim očekujem reprezentaciju Izraela ili Basel. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Idemo!
Jedva cekam izvlacenje..
Mislim da sa vecinom mozemo igrati,da jedino sa Baselom nemamo nikakve sanse.
Jedva cekam izvlacenje..
Mislim da sa vecinom mozemo igrati,da jedino sa Baselom nemamo nikakve sanse.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ipak ima podgrupa, upravo je izbaceno na Partizanovom sajtu 6 potencijalnih protivnika (medju njima nije Zeljeznicar).
Kakva je onda to logika da klubovi iz susjednih zemalja nisu u istoj grupi ?NukeR_G1970 je napisao/la:Ipak ima podgrupa, upravo je izbaceno na Partizanovom sajtu 6 potencijalnih protivnika (medju njima nije Zeljeznicar).
Mi pripadamo mediteranskoj grupi!
Daj nam daj sajt, ziv bio!NukeR_G1970 je napisao/la:Ipak ima podgrupa, upravo je izbaceno na Partizanovom sajtu 6 potencijalnih protivnika (medju njima nije Zeljeznicar).
NOTE: Koga kod izvucemo, sutra ce biti vijesti, bosanski hakeri preokupirali stranice protivnika u CL i LE! (kao prosle godine sa Sefirom

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
http://www.partizan.rs/35699-poznato-6- ... rno-belih/" onclick="window.open(this.href);return false;BlueTiger je napisao/la:Daj nam daj sajt, ziv bio!NukeR_G1970 je napisao/la:Ipak ima podgrupa, upravo je izbaceno na Partizanovom sajtu 6 potencijalnih protivnika (medju njima nije Zeljeznicar).
NOTE: Koga kod izvucemo, sutra ce biti vijesti, bosanski hakeri preokupirali stranice protivnika u CL i LE! (kao prosle godine sa Sefirom![]()
)
![]()
![]()
Ako si mislio na ovo?
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ja I dalje mislim da se jos ne znaju te grupe ako ih uopste i bude..
valjda bi bilo na uefa.kom
Imaju grupe..
Maribor, Debrecen, Bate, Limasol i Zilina..
Sve osim Bate-a
Imaju grupe..
Maribor, Debrecen, Bate, Limasol i Zilina..
Sve osim Bate-a
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 25 jun 2012, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
eto znaci Bate,Zilina Ael,Debrecen i jos jedna ekipa,ali nije Basel
edit Maribor
edit Maribor
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 25 jun 2012, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zilina!pintol_TM87 je napisao/la:Ja I dalje mislim da se jos ne znaju te grupe ako ih uopste i bude..
Imaju grupe..
Maribor, Debrecen, Bate, Limasol i jos jedan
Hvala!NukeR_G1970 je napisao/la:http://www.partizan.rs/35699-poznato-6- ... rno-belih/" onclick="window.open(this.href);return false;BlueTiger je napisao/la:Daj nam daj sajt, ziv bio!NukeR_G1970 je napisao/la:Ipak ima podgrupa, upravo je izbaceno na Partizanovom sajtu 6 potencijalnih protivnika (medju njima nije Zeljeznicar).
NOTE: Koga kod izvucemo, sutra ce biti vijesti, bosanski hakeri preokupirali stranice protivnika u CL i LE! (kao prosle godine sa Sefirom![]()
)
![]()
![]()
Ako si mislio na ovo?
GRUPE SU ZVANICNO, sada je Vugladilic javio, moguci protivnici: Bate, Debrecen, Apoel kipar, Maribor i jos jedan!
Mariborbarbarez je napisao/la:eto znaci Bate,Zilina Ael,Debrecen i jos jedna ekipa,ali nije Basel
mariborbarbarez je napisao/la:eto znaci Bate,Zilina Ael,Debrecen i jos jedna ekipa,ali nije Basel
SLOBODA NAVIJAČIMA
Samo ne Bate Borisov.
Kako je moglo, potencijalna grupa je odlična! Daj nam ovaj Limasol ili ove Kiprane ili Maribor da se igramo !!! igramooooo, igramoooo o ooo ! 
edit - moze i Debrecen samo neee BATE ! NEEEEEEEEE !

edit - moze i Debrecen samo neee BATE ! NEEEEEEEEE !
Zadnja izmjena: rossoner, dana/u 25 jun 2012, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Osim - drugo ime za Želju !