RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prepao sam se iz razloga sto ama bas niti jedan igrac nije produzio a niti je iko dosao a ubrzo ce pripreme ali evo fino pise da ce se stvari oko igraca koji su bili pokretacka snaga Veleza znati do cetvrtka a onda se krece u ozbiljnije pregovore sa mogucim pojacanjima.Ako je istina sve ovo onda se vidi da se maksimalno ozbiljno radi u klubu,da su ljudi odlucili a nemaju ih puno u klubu,da naprave jak i stabilan Velez a jedan covijek vuce sve ovo a to je Niksic i neka nama Niksica a neka se svi ostali j.ebu jer ako se urade neke stvari koje je rekao a podrazumijevam i ove pripreme,bit ce jedini koji je izvrsio ono sto je rekao i koji je podigao Velez iz pepela i grada i lige i ja licno,kao navijac Veleza cu mu biti uvijek zahvalan ako se vecina ovoga desi a vec je prvo obecanje odrzao a to je da smo ostali u ligi jer kad je Niksic dosao u klub,bili smo zadnji i samo nam je opstanak bio glavni i jedini cilj 

-
- Kontakt:
Nadat se da ce se vecina ovoga sto je objavljeno ispunit i da ce jednom navijaci Veleza svi zajedno sa igracima,upravom da proslave nesto i da cemo jednom napokon poceti licit na ekipu i sto je najvaznije,postavljaju se temelji za jaci,bolji,organizovaniji Velez
I to sto kazes ali samo neka nastave radit jer raja i Velez a i Mostar to zasluzujuNeToBoLa je napisao/la:Bitno je da se radi, rezultati će doći kad tad.
hvala dragome bogu, da konačno Velež počinje dobivati konture ne bosanskohercegovačkog, nego evropskog kluba, to smo čekali evo punih 15 godina, kakvih je pokušaja bilo za uništenje, ali uvijek kao feniks iz pepela se velež vraćao, samo da abd ovo potraje i naravno, još više nikšića u i oko kluba, i što je najvažnije, više nema šprdanja s veležom kao prije, očigledno je došao kraj toj praksi, velež će konačno dobiti mjesto koje i zaslužuje nakon toliko godina čekanja, i naravno da postanemo klub, koji će imati najjaču omladinsku školu, gdje ćemo crpiti bogatsvo iz svoje bašte, i tu leže milioni, i na kraju ova šutnja u klubu je znak da se želi raditi profesionalno kao u evropi, a to veležu mora biti primarni cilj, da se šuti i šutnjom će se dobiti rezultati, a rekla - kazala ćao, nema više toga...
Ma nesto se radi u bolje se radi sigurno nego sto se do sada radilo a do sad se nije nista radilo,mogao je ko je htjeo dovest igraca,motali su se razni ljudi koje niko nikad nije vidio i nadam se da Velez ide u jednom drugom pravcu,boljem pravcu.
Sto se tice omladinskog pogona,ja bi bio sretan kad bi iz omladinaca svake godine potpisao jedan igrac a da se pocne prodavat nesto iz prvog tima sto vrijedi a ima materijala sigurno.
I evo citam ove portale i gdje bi ko mogao otic i ja bi licno volio vidit ovog Milana Muminovica u Velezu jer se izgleda Rudar Prijedor dogovara sa njim a znam da im je trener otisao jer je izjavio u novinama kako mu je uprava kluba budzet smanjila.Ima par interesantih igraca koje bi ja licno volio vidit u klubu i nadam se da ce i uprava uradit dobar posao na igrackom kadru jer je to najvaznije sada
Sto se tice omladinskog pogona,ja bi bio sretan kad bi iz omladinaca svake godine potpisao jedan igrac a da se pocne prodavat nesto iz prvog tima sto vrijedi a ima materijala sigurno.
I evo citam ove portale i gdje bi ko mogao otic i ja bi licno volio vidit ovog Milana Muminovica u Velezu jer se izgleda Rudar Prijedor dogovara sa njim a znam da im je trener otisao jer je izjavio u novinama kako mu je uprava kluba budzet smanjila.Ima par interesantih igraca koje bi ja licno volio vidit u klubu i nadam se da ce i uprava uradit dobar posao na igrackom kadru jer je to najvaznije sada
-
- Kontakt:
Ti cunami ti nekad pojma nemas sta govoris... Te nekad trebamo biti Athlteic Bilbao, te nekad treba Milosevica dovesti , te Muminovica... Dobri su to igraci i ja sam za to , ali odluci se kakav Velez hoces...cunami je napisao/la:Ma nesto se radi u bolje se radi sigurno nego sto se do sada radilo a do sad se nije nista radilo,mogao je ko je htjeo dovest igraca,motali su se razni ljudi koje niko nikad nije vidio i nadam se da Velez ide u jednom drugom pravcu,boljem pravcu.
Evo cujem da mali Demic ode u Sibenik!!! Jel neko zna vise o tome? I da je stigla ponuda od Sarajeva za Durakovica???
odakle ti to ? gdje si procitao ??pepe_signori je napisao/la:Ti cunami ti nekad pojma nemas sta govoris... Te nekad trebamo biti Athlteic Bilbao, te nekad treba Milosevica dovesti , te Muminovica... Dobri su to igraci i ja sam za to , ali odluci se kakav Velez hoces...cunami je napisao/la:Ma nesto se radi u bolje se radi sigurno nego sto se do sada radilo a do sad se nije nista radilo,mogao je ko je htjeo dovest igraca,motali su se razni ljudi koje niko nikad nije vidio i nadam se da Velez ide u jednom drugom pravcu,boljem pravcu.
Evo cujem da mali Demic ode u Sibenik!!! Jel neko zna vise o tome? I da je stigla ponuda od Sarajeva za Durakovica???
Ja rekao da zelim da budem ko Athletic Bilbao i da nam Milosevic treba????Za Bilbao nikad nisam slova napisao a za Milosevica sam rekao da ga ne bi volio vidit u Velezu a to sam napisao jucer a iskreno,volio bi vidjeti Muminovica u Velezu jer je strasan igrac i nemoj mi stavljat usta neke izjave koje ja nisam rekao ni napisao nego nego drugi.pepe_signori je napisao/la:Ti cunami ti nekad pojma nemas sta govoris... Te nekad trebamo biti Athlteic Bilbao, te nekad treba Milosevica dovesti , te Muminovica... Dobri su to igraci i ja sam za to , ali odluci se kakav Velez hoces...cunami je napisao/la:Ma nesto se radi u bolje se radi sigurno nego sto se do sada radilo a do sad se nije nista radilo,mogao je ko je htjeo dovest igraca,motali su se razni ljudi koje niko nikad nije vidio i nadam se da Velez ide u jednom drugom pravcu,boljem pravcu.
A nista nisam cuo ni za Demica ni za Durakovica
da ne bude zabune ja sam rekao da bi volio da velež postane "bosanski atletico bilbao", i da se isključivo bazira na svojoj mladosti...
Ako neko misli da je Milosevic pojacanje onda je to meni smijesno.Ja ga gledam u Kupu,trci i samo sto ne padne a i star je ali i ima i boljih igraca od njega tako da ga ne bi volio vidit u Velezu.Volio bi vidit Muinovica jer sam procitao da je slobodan i ima jos par igraca koji su slobodni ali treba malo vise truda oko njih ali mi prvo moramo rijesit svoje igrace koji su bili nosioci ekipe i kad se sa njima postigne dogovor onda krenut u ozbiljniju potragu za pojacanjima
do petka će biti jasnija slika s igračkom kadrom u Veležu, pa će se onda moći nešto više reći, mada mi je drago što uprava ne izlazi previše s informacijama, nego to korak po korak čine, što je još jedna pozitiva u klubu, a ovaj Milošević što se spominje, bi navodno trebao u gradačačku Zvijezdu....
Nasi u upravi moraju da pocnu da prodaju igrace u druge klubove kako bi Velez bio bolje finansijski organizovan.Evo kako Zeljo radi.Oni svim silama traze da prodaju igrace i traze ljudi i mislim da bi i Velez tako morao pocet jer smo prinudjeni da prodajom klub zivi jer su svi sponzori talasika.
Sada bi Tana i ostali trebali da kontaktiraju svoja poznastva po svijetu i da pokusaju svim silama da prodaju nekog od igraca iz Veleza da bi zaradio klub jer se Zeljo izgleda okrenuo tom planu jer drugacije ne moze zadrzat igrace.
Nadam se iskreno da ce i Velez pocet to radit a ne da se ceka da neko dodje jer po meni,malo ko gleda ovu jadnu ligu a ima finih igraca u njoj i zbog toga treba da se pokrenu veze i vezice i da se proda neko kako bi klub zaradio.
Vidit cemo sta ce se desavat ove sedmice jer je napisano na stranici kluba kako ce u vezi igraca biti puno vise jasnije do kraja sedmice i nadamo se najboljem i vrijeme je da Velez bude jaci i bolji nego do sada
Sada bi Tana i ostali trebali da kontaktiraju svoja poznastva po svijetu i da pokusaju svim silama da prodaju nekog od igraca iz Veleza da bi zaradio klub jer se Zeljo izgleda okrenuo tom planu jer drugacije ne moze zadrzat igrace.
Nadam se iskreno da ce i Velez pocet to radit a ne da se ceka da neko dodje jer po meni,malo ko gleda ovu jadnu ligu a ima finih igraca u njoj i zbog toga treba da se pokrenu veze i vezice i da se proda neko kako bi klub zaradio.
Vidit cemo sta ce se desavat ove sedmice jer je napisano na stranici kluba kako ce u vezi igraca biti puno vise jasnije do kraja sedmice i nadamo se najboljem i vrijeme je da Velez bude jaci i bolji nego do sada
Velež već sad ima igrače na kojima može dobro zaraditi, e sad da li uprava ovako razmišlja, ne znam...
Treba mozda da ti igraci odigraju godinu u kontinuitetu pa da se onda prodaju ali sigurno je da se neka prodaja moze desit i nadat se nekoj prodaji tek na zimu ali uprava kluba mora trazit kupce,mora trazit veze da dodje do transfera jer se tako radi.Nije ni Zeljo prodao golmana jer ga je neko gledao nego su se sigurno trazile veze i ljudi koji to mogu zavrsit i onda se to i dogodi jer ne mozes drugacije opstat trenutno nego prodajom onoga sto vrijedi jer svaki sponzor sve manje i manje daje para tako da je prodaja jedini potencijalni izvor primanja i zarade i nadam se da ce i Velez pocet tako da radi jer ima ljudi po svijetu,starih igraca koji to mogu zavrsit i kad se pocelo nesto radit u klubu,kad se spominju neke pripreme,neka pojacanja,stavljaju se neki ciljevi,onda se nadam da se i do prodaje igraca doci i to vrlo brzo
Danas sam načuo da definitivno idu na pripreme u Francusku. Ako laže izvor, lažem i ja. 

Who dares, wins !
Ako je istina to onda je to veliki plus za rad uprave do sada ali opet stavljam naznaku da je igracki kadar najvazniji jer su igraci kljucne uloge u svemu i nadajmo se svi da ce sto prije izaci neka vijest u vezi igracaNeToBoLa je napisao/la:Danas sam načuo da definitivno idu na pripreme u Francusku. Ako laže izvor, lažem i ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.