FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Šteta Sch, jel de?
VECERAS KEC KO MUNARA....
X ko krst

X ko krst

[youtube][/youtube]
Ma ja, križ k'o kuća, i to 0-0.
Ma ja, križ k'o kuća, i to 0-0.

Izvinjavam se,mislio sam da je munara minaret,i da ovaj nešto provocira,ali sad sam na google pročitao da je to nešto drugo

Ista stvar.Schlager je napisao/la:Izvinjavam se,mislio sam da je munara minaret,i da ovaj nešto provocira,ali sad sam na google pročitao da je to nešto drugo![]()
.
Jbg,nije ni ovaj google što je nekad bio-evo šta prvo izbaci kad staviš "rijec munara"suntu jeu je napisao/la:Ista stvar.Schlager je napisao/la:Izvinjavam se,mislio sam da je munara minaret,i da ovaj nešto provocira,ali sad sam na google pročitao da je to nešto drugo![]()
edit : paša, nemoj se štrcat na to kada neko kaže tako nešto.. to je u sarajevu normalna stvar.
Riječ munara dolazi od arapskog nur što znači svijetlost i prosvijetljenje
Schlager je napisao/la:Jbg,nije ni ovaj google što je nekad bio-evo šta prvo izbaci kad staviš munarasuntu jeu je napisao/la:Ista stvar.Schlager je napisao/la:Izvinjavam se,mislio sam da je munara minaret,i da ovaj nešto provocira,ali sad sam na google pročitao da je to nešto drugo![]()
edit : paša, nemoj se štrcat na to kada neko kaže tako nešto.. to je u sarajevu normalna stvar.
Nema to veze. Izvedenice u arapskom jeziku su (kao i u našem jeziku) normalna stvar.
Nego ti meni nisi odgovorio : Šteta jel de?
-
- Kontakt:
Banjaluka jest najljepši grad u Bosni i Hercegovini, možda ima najbolje djevojke i dan danas. Uglavnom se moj stari nije zajebo kad je uzeo Banjalučanku.
Ali Željo je bolji klub. Titula je tu, a drago mi je zbog Borca što je tu gdje jeste! Pozz!
Ali Željo je bolji klub. Titula je tu, a drago mi je zbog Borca što je tu gdje jeste! Pozz!
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
Moram priznati da nisam ukapirao...jbg,mozda sam niskovoltanNego ti meni nisi odgovorio : Šteta jel de?

Pozz svim mojim dragim Borčevcima jer ni večeras nećete osvojiti kup. Ali vazda vam ostaje pjesma koja će vas posjetiti na stara vremena kada ste osvojili kup.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Plan mi je sledeći.
Ako uzmemo Kup,ne spavam večeras i sutra i podyebavam ovde cijeli dan i noć. Ako Željezničar minimalno pobjedi,opet sam tu da osipam drvlje i kamenje na suđenje i pišem kako smo pokradeni!
Ako Željezničar ubjedljivo pobjedi,onda me nema na forumu tri dana,dok se ne zaboravi kup i počne pisati o prvenstvenim utakmicama

Ako uzmemo Kup,ne spavam večeras i sutra i podyebavam ovde cijeli dan i noć. Ako Željezničar minimalno pobjedi,opet sam tu da osipam drvlje i kamenje na suđenje i pišem kako smo pokradeni!
Ako Željezničar ubjedljivo pobjedi,onda me nema na forumu tri dana,dok se ne zaboravi kup i počne pisati o prvenstvenim utakmicama

Za tri dana se slavi titula, tako da bi ti trebao apstinirati od foruma najmanje sedam (7) dana. lol
Moglo bi se ovo objasniti ali ne znam koliko se kužite u gramatiku našeg jezika (treba znati participe).Schlager je napisao/la:Jbg,nije ni ovaj google što je nekad bio-evo šta prvo izbaci kad staviš "rijec munara"suntu jeu je napisao/la:Ista stvar.Schlager je napisao/la:Izvinjavam se,mislio sam da je munara minaret,i da ovaj nešto provocira,ali sad sam na google pročitao da je to nešto drugo![]()
A đe da znam?!
Nema se šta objašnjavati. Npr. riječ kafir(nevjernik) je izvedenica iz riječi kfr( pokrivati). Nema nekakve veze, ali tako je u arapskom.Obično etimologije nemaju puno smisla sa suštinom same riječi.
Ma ima malo veze sa participima, Nur svjetlo Menar ili Munar ono što osvjetljava i Munir ono što je osvijetljeno. Imalo malo razlike al haj nema veze participi su nekad komplikovani, aktivni ili pasivni u prezentu preteritu prvom, drugom itd. al hajmo mi o lopti pričat.suntu jeu je napisao/la:Nema se šta objašnjavati. Npr. riječ kafir(nevjernik) je izvedenica iz riječi kfr( pokrivati). Nema nekakve veze, ali tako je u arapskom.Obično etimologije nemaju puno smisla sa suštinom same riječi.
A đe da znam?!
ajde Borac samo hrabro do osvajanja 

Tropik je napisao/la:ajde Borac samo hrabro do osvajanja
Borac je jak ko beton, neće Želji biti to jednostavno kako se ovdje piše. Moglo bi biti produžetaka večeras, ako ih bude ko je fizički spremniji?
A đe da znam?!
Pa bolja fizička sprema je odlučila prvu utakmicu, tj. Željo je ima.
Haha, sta sve covjek ovdje nece procitati
Kec ko MUNARA ili X k'o Kriz, vazno je samo da Zeljo uzme kup, ha ya
Hehe . . . jedno pitanje, je su li Lesinari otislu u Sar i u kolikom broju ?

Moze li mi neko reci ima li gdje prenosa utakmice??? Unaprijed hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.