Svoje mišljenje spram Teveza sam već napisao i slično je tvome.....Yuto je napisao/la:Ovoj ekipi trebaju 2 igraca koja ce biti titolari fissi a ne neko ko ce popunit rupe. Tevez bi s te strane bio odlicno rjesenje,al njega nikako ne zelim u Interu.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Gost današnjeg treninga je bio i Sergio Scariolo, trener košarkaškog kluba Olimpia Milano. Scariolo, veliki navijač Intera, je susreo ekipu, trenera Claudija Ranierija, te Marca Brancu, gospođu Bedy Moratti, Piera Ausilija i Marija Corsa, te dobio na poklon dres.

Kako je lijepo vidjeti Bambina..

Kako je lijepo vidjeti Bambina..
šta bi recimo falilo sad prodati Wesa i dovesti kao njegovu zamjenu Lucasa... po meni bi to bio odličan potez...
također nebi imao ništa protiv Teveza u Interu... pa zamislite nam napad
Tevez______Lucas_____Forlan
_________Pazzini/Milito_______
također tu su i Ricky i Cou...... o Jovetiću nebi trošio riječi jer mislim da su šuplje za njega, ali da se mene pita uzeo bih prije njega nego Teveza...
također nebi imao ništa protiv Teveza u Interu... pa zamislite nam napad
Tevez______Lucas_____Forlan
_________Pazzini/Milito_______
također tu su i Ricky i Cou...... o Jovetiću nebi trošio riječi jer mislim da su šuplje za njega, ali da se mene pita uzeo bih prije njega nego Teveza...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Vec sam nekoliko puta pisa da sam ja za prodaju Sneijdera, realno on nikad vise nece kod nas zaigrat na onakvom nivou kao u sezoni 2009/2010, ako dobijemo 30-ak mil € za njega puna saka brade.
Za te pare pokusat dovest Hazarda (neznam kakav je taj Lucas, radije bi nekog sa iskustvom igranja u Europi) i pokusat uzet Teveza i to bi bia odlican mercato.
Samo vec vidim da ce nasi prodat Sneijdera i dovest Kucku kao zamjenu.
http://www.tuttonapoli.net/?action=read&idnotizia=78436" onclick="window.open(this.href);return false;
Neznam koliko nam je Q potreban.
Za te pare pokusat dovest Hazarda (neznam kakav je taj Lucas, radije bi nekog sa iskustvom igranja u Europi) i pokusat uzet Teveza i to bi bia odlican mercato.
Samo vec vidim da ce nasi prodat Sneijdera i dovest Kucku kao zamjenu.
http://www.tuttonapoli.net/?action=read&idnotizia=78436" onclick="window.open(this.href);return false;
Neznam koliko nam je Q potreban.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma kako to,koji ce nam qrac Q ?
Nidje veze. Nerviraju me Branca i Moratti sto nista ne rade ! Sta cekaju vise,da im neko ispod nosa pokupi igrace ko Napoli Vargasa ???
Pokrenite se debili !!!
Forlan upitan i za derbi,je.bo mu Branca sve,trebo je cekat da napuni 35 godina pa da ga dovede.
Nidje veze. Nerviraju me Branca i Moratti sto nista ne rade ! Sta cekaju vise,da im neko ispod nosa pokupi igrace ko Napoli Vargasa ???
Pokrenite se debili !!!
Forlan upitan i za derbi,je.bo mu Branca sve,trebo je cekat da napuni 35 godina pa da ga dovede.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Neam pojma, valjda da su nam mete on ili Tevez, a uprava zeli zadovoljit Ranieria pa ce pokusat jednog od njih dovest.
Nego citam da smo doveli Farfana ali da bi tek kasnije danas ili sutra trebalo bit sluzbeno.
Dobar je on bio prije par sezona ali pitanje je kakav je sada kad neigra vec dugo vremena.
Za 1m € hahaha moze moze sta se mene tice

Nego citam da smo doveli Farfana ali da bi tek kasnije danas ili sutra trebalo bit sluzbeno.
Dobar je on bio prije par sezona ali pitanje je kakav je sada kad neigra vec dugo vremena.
Jefferson Farfan will soon be an Inter player. According to Peruvian reports, the Schalke 04 forward will join the Nerazzurri for approximately €1M.
“Farfan signed for Inter and the official announcement will be made within the next hours,” claimed Peruvian Radio Pachamana.
The player has been on the move for a while since his contract with the German outfit is set to expire in the summer.
Neither Inter nor the player’s agent confirmed the deal yet but this transfer would certainly be a bargain for the Nerazzurri and a great move for Farfan, who was previously linked to Roma and Juventus.
Za 1m € hahaha moze moze sta se mene tice

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
A ja čitao prije par dana da je Farfan odbio platu od 6 miliona eura + bonusi, e sad ko tu koga hebe s tim informacijama...
A znas kako idu ta naklapanja oko transfera.
Dok nesto ne bude sluzbeno ja necu vjerovat.
Dok nesto ne bude sluzbeno ja necu vjerovat.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma to za Farfana pricaju samo Peruanci,nista tu konkretno nema...
Branca isao na pregovore sa City-em,a Tevez i agent na pregovore sa Gallianiem. E Branca svaki dan uspijevas ispast gluplji,ne moze ni to svako...Treba ga otjerat sto prije,jer se definitivno pogubio ebo mu Tevez sve koji se qrac bruka s njim ???
DOVODI IGRACE KLOCU !
LELE ORIALI !!!
Branca isao na pregovore sa City-em,a Tevez i agent na pregovore sa Gallianiem. E Branca svaki dan uspijevas ispast gluplji,ne moze ni to svako...Treba ga otjerat sto prije,jer se definitivno pogubio ebo mu Tevez sve koji se qrac bruka s njim ???
DOVODI IGRACE KLOCU !
LELE ORIALI !!!
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
dokad će nam Branca upropaštavati klub ljudi moji šta je ovo 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Corriere pise da je City odbio i zadnju ponudu Milana jer ih iritira cinjenica da Galliani pregovara sa Tevezom i menadzerom bez njihovog odobrenja. Isto tako pisu da su prihvatili ponudu Intera (posudba sa obavezom otkupa za 24 miliona na kraju sezone)...Englezi isto tako javljaju da je prihvacena ponuda Intera,a da Milan ima dogovor sa igracem.
Nadam se da ovo nije istina i da nece doci u Inter.
Viviano je blizu odlaska na posudbu u Palermo.
P.S. Sretan rodjendan Branci uz zelju da napravi nesto dobro u ovom mercatu !
Nadam se da ovo nije istina i da nece doci u Inter.
Viviano je blizu odlaska na posudbu u Palermo.
P.S. Sretan rodjendan Branci uz zelju da napravi nesto dobro u ovom mercatu !
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Srediće Branca za 31.01.2012. Palacia ili Kučku a i Amauri je slobodan, to je njegov domet, nažalost.
Ne nadam se nekom extra transferu, vjerovatno će Wesa prodati i možda ulovi Teveza ( no taj silno želi u Milan ) i to je to...Nadam se da će me MM demantovati.
Treba unajmiti kakve špijune da prate skaute Udinesea i Napolia
Forlan i Wes ne igraju sutra , a za Viviana je najbolje da ode braniti bilo gdje , čitao sam da i Luc ide na posudbu ...
Ne nadam se nekom extra transferu, vjerovatno će Wesa prodati i možda ulovi Teveza ( no taj silno želi u Milan ) i to je to...Nadam se da će me MM demantovati.
Treba unajmiti kakve špijune da prate skaute Udinesea i Napolia

Forlan i Wes ne igraju sutra , a za Viviana je najbolje da ode braniti bilo gdje , čitao sam da i Luc ide na posudbu ...
kakva je ovo informacija da inter daje forlana na posudbu u barcu , kao zamjena za povrijedjenog vilu
sto se tice teveza , ,ako ga dovede branca za ovu cijenu 24 mil. onda ga treba u svakom slucaju uzeti ako bude dobar onda imamo vrhunskog napadaca na duzi period ako ne uvijek ce biti PSG , malaga , anghi , kinezi , arapi kome se moze prodati , misljenja sam da bi trebali riskirati sa tevezom i vjerujem da bi se uklopio i podigao kvalitetu cijelom timu.
Malo mi je to nakaradno, ako on zeli u Milan zasto ga mi uzimamo...netreba nam da se ponasa kao u Cityu, da cekamo trenutak kad ce poludit.
Međutim ako je on u redu sa tim da pređe kod nas to bi bio ogroman transfer.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
o toj zelji teveza da igra za milan sam procitao na forumu , jel ima neko taj snimak gdje je on to rekao , to bi isto tako mogla biti laz plasirana sa druge straneTritolone je napisao/la:Malo mi je to nakaradno, ako on zeli u Milan zasto ga mi uzimamo...netreba nam da se ponasa kao u Cityu, da cekamo trenutak kad ce poludit.
Meni je dovoljna ova slika :

da ga jos vise ne zelim u Interu. Ocima ga nikad nisam mogo,a sad jos vise i iskreno se nadam da nece doci.
To za Forlana je patka obicna...
I da, sto se tice sredine terena favorit je sad mladi Romulo (1990 godiste) iz Vasco de Game.
EDIT :
Pozvani igraci za utakmicu sutra :
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Postoji mogucnost da Motta preskoci sutrasnju utakmicu zbog toga sto mu prijeti suspenzija.Mogo bi Poli ili Obi sutra od pocetka...

da ga jos vise ne zelim u Interu. Ocima ga nikad nisam mogo,a sad jos vise i iskreno se nadam da nece doci.
To za Forlana je patka obicna...
I da, sto se tice sredine terena favorit je sad mladi Romulo (1990 godiste) iz Vasco de Game.
EDIT :
Pozvani igraci za utakmicu sutra :
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Postoji mogucnost da Motta preskoci sutrasnju utakmicu zbog toga sto mu prijeti suspenzija.Mogo bi Poli ili Obi sutra od pocetka...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Jos nema Sneijdera
pa ebote ima misec ipo dana su rekli da je ozljeđen 2 tjedna, treba njega sta prije spakirat i poslat u Mutd i to ga sa masnicom dat.
Pa jebote nebi da si od meda i mlijeka.

Pa jebote nebi da si od meda i mlijeka.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ko bi reko da i Branca zna radit svoj posao.. uglavnom tevez nam je neophodan ako išta mislimo uraditi u ovoj sezoniCorriere pise da je City odbio i zadnju ponudu Milana jer ih iritira činjenica da Galliani pregovara sa Tevezom i menadžerom bez njihovog odobrenja. Isto tako pišu da su prihvatili ponudu Intera (posudba sa obavezom otkupa za 24 miliona na kraju sezone). Englezi isto tako javljaju da je prihvaćena ponuda Intera, a da Milan ima dogovor sa igračem.
montaža slikaYuto je napisao/la:.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.