FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html
evo raja link,zvanicno nosioci u 2pretkolu(naravno ako prodjemo 1)
ma ja, nema cetnika, nema ni ustasa, a pogotovo nema balija. ogi bi ginuo za sarajevo sve sa vojvodom kao i za reprezentaciju, al bolje da dodje stojan, on 100% nije cetnik.
doktor
Kakva je šansa da budemo nosioci u trećem?bera22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:57https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0%tabba77 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:00Kakva je šansa da budemo nosioci u trećem?bera22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:57https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pored golmana, zadnje linije, sredine, treba nam iksreno i još jedan napadač.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
A evo sad gledam malo bolje i skontao sam malo. Prvi put gledam ove tabele.
Kake smo kurate srece, ako dodjemo u trece kolo zapast ce nas dinamo kijev, jedino ces s pancirom moc na gostovanjebera22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:57https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html
I hop onaj sudac sa Kipra sudiskullcrusher je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:55Da Bog da mi u plejoffu izvukli najslabiju ekipu da nas malo sreca pogleda![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ukri ne igraju Evropu kuci. Cini mi se u Poljskoj ili gdje vec stignuspezial je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:06Kake smo kurate srece, ako dodjemo u trece kolo zapast ce nas dinamo kijev, jedino ces s pancirom moc na gostovanjebera22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:57https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html

mehmedovica treba dovesti jer ima jak mentalitet i veliku zelju za uspjehom. on ce da grize i bice nesto od njega, on ce svoju priliku iskoristiti sigurno.
doktor
-
- Kontakt:
Koji su mogući najteži protivnici koje možemo izvući u 3. kolu? Ima li neki velikan da ga bar ugostimo na koševu.
Ne znam da li je povrijeđen, ali iskreno mnogo se više očekivalo od njega. Ima on kvalitet i dobar šut, ali nekako je bez energije, previše opušten.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Svi su teski - basel, club brugge, gent, besiktas, bodo glimt, alkmaar, ali i balkanci partizan, rijeka...bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:09Koji su mogući najteži protivnici koje možemo izvući u 3. kolu? Ima li neki velikan da ga bar ugostimo na koševu.
-
- Kontakt:
Daj da u play off uđemo pa da nas Juventus izbaci.
-
- Kontakt:
Fudo je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:06Mehmedovic je top, iznosi loptu bolje nego i jedan sto imamo u prvom timu. Bolje igrace od 20 godina sa potencijalom dovoditi nego istrosene panjeva kao Dzafic. Na tom panju ni dinara nemozes uzeti radi godina a izato sto je strvina ona teska, jos se ibretim kad skontam da je cak i krilo igro kod Dude Fergusona
Ne mogu ovo da ne pozdravim. U zadnjih 5-6 god. smo na pretek toga se nagledali. Treba se vratiti na postove kad je dotični dolazio u FKS. 12 golova, 100 asis., najkorisniji igrač PL i oprostis cuna. Evo slicnih: Anicic,Oremus , Krste , Hebib, pa i dragi Merso (zadnji ugovor), pa ranjeni TSS, Crepulja proigrao kad je trebao ići....Merhamet nas unazadjuje.
Ima i svijetlih slucajeva:Benko , Vrančić ....
Sve je dobro do 26 g., može se sa 27 prodati. Ovaj prelazni rok je putokaz. Jos dva ovakva prelazna roka i eto grupa E.
Ono što nije dobro nemamo u izlogu Akademaca, ali ima mladih sa strane i to raduje.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ko prati Sarajevo zna da cemo u svim kolima izvuci najtezeg moguceg protivnika,tako to ide godinama kod nas.skullcrusher je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:55Da Bog da mi u plejoffu izvukli najslabiju ekipu da nas malo sreca pogleda![]()
![]()
-
- Kontakt:
Bilo bi super. Vratiti ga, kad ga nismo znali cijeniti

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
I neki ovdje pričaju o grupamaspezial je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:12Svi su teski - basel, club brugge, gent, besiktas, bodo glimt, alkmaar, ali i balkanci partizan, rijeka...bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:09Koji su mogući najteži protivnici koje možemo izvući u 3. kolu? Ima li neki velikan da ga bar ugostimo na koševu.

Jedino preko prvaka, ali Je Mile izjavio da će Bojac igrati lp i biti prvak ove sezone tako da se svi možemo kolektivno pripremiti za klanje.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kogmagie46, mire971 i 23 gosta.