Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma brate ovakav teren jedino je ovako gol mogao pasti. Ja se nekako nadam da ce biti kec,ali tesko.Janez je napisao/la:Penal hmmmm da nije kakav prelaz
Kad na našim livadama odrade 2/1 što je bi i Žabari, opasan je ovo mečarelinho je napisao/la: Ma brate ovakav teren jedino je ovako gol mogao pasti. Ja se nekako nadam da ce biti kec,ali tesko.![]()
Slazem se. Jos jedan mec koji se po meni isplati odigrati,a to je ovaj Hamarby. Pogledaj kako se kretao rezultat i ko je favorit bio prije meca.Janez je napisao/la:Kad na našim livadama odrade 2/1 što je bi i Žabari, opasan je ovo mečarelinho je napisao/la: Ma brate ovakav teren jedino je ovako gol mogao pasti. Ja se nekako nadam da ce biti kec,ali tesko.![]()
Sve je moguće brate na live treba oprobati makar na sitan ulog
stvarno je inteligentan nema sto....arelinho je napisao/la:Igrac Sassuola prebaci golmana Lazia i ide lopta u praznu mrezu i njegov saigrac koji je bio u ofsajdu je dirne na gol linij. Naravno sudija svira ofsajd. Ne mogu da vjerujem sta je kreten uradio. Tako da padam ovo sto sam odigrao 3+.![]()
A da si imao 0-2 vjeruj mi da bi taj isti igrač na tribine pobjegao da ne bude u prilici.arelinho je napisao/la:Igrac Sassuola prebaci golmana Lazia i ide lopta u praznu mrezu i njegov saigrac koji je bio u ofsajdu je dirne na gol linij. Naravno sudija svira ofsajd. Ne mogu da vjerujem sta je kreten uradio. Tako da padam ovo sto sam odigrao 3+.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.