FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po ovom što piše ss ba ako je tačno dakle nosioci smo u 2. pretkolu 99%, treba nam samo da Fener uzme kup ili da ovaj Midtyallnd ne ode u Evropu a bore se s još dvije ekipe koje nan odgovaraju
Uz malo u sreće u žrijebu može se do 3. pretkola stići definitivno, a onda šta bog da
Uz malo u sreće u žrijebu može se do 3. pretkola stići definitivno, a onda šta bog da
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne smije od @fere da ti izbrise nickRule_hz je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:18
Ma brate ovaj podforum je davno prno u sisu, sve sto je valjalo otislo je odavde, i vise je postalo mucno citati stranice , nebuloze, nacionalisticke glupostix vrijedjanje, svadjqnje izmedju sebe... Nema zdrave diskusije tema, zajebancija, i ovakve stvari su vazda neki povod bile za podjele svadje idt... Ni sloge ni nista medju nama navijacima.... Tuga... Volio bih da morto ukine ovaj moj nick da vise ne postoji ovdje...

Ima li Vukotić naše papire?
Je li za Koševo isto sad, da možemo igrati do 3. pretkola ili su druga pravila za Konferencijsku u odnosu na Evropsku ligu?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne znam sta ce nam cetnici na temi al haj, svakakvih debila.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Je li Zeljkovic stoper ili DMF ? Nesto nisam upratio.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Već smo nosioci, nije tačno ono.bodi123 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:22Po ovom što piše ss ba ako je tačno dakle nosioci smo u 2. pretkolu 99%, treba nam samo da Fener uzme kup ili da ovaj Midtyallnd ne ode u Evropu a bore se s još dvije ekipe koje nan odgovaraju
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Više utakmica na stoperu ima, ali nije uopšte loš ni kao DMF. Naravno, nikakav “wow” kvalitet, ali za mal novac ti može krpiti dvije pozicije, što je super.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po ovom sto ja gledam mi smo vec nosiocibodi123 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:22Po ovom što piše ss ba ako je tačno dakle nosioci smo u 2. pretkolu 99%, treba nam samo da Fener uzme kup ili da ovaj Midtyallnd ne ode u Evropu a bore se s još dvije ekipe koje nan odgovaraju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nosioci smo prva dva pretkola zbog koef, nezavisno od pozicije
Top. Dovesti njega ili Kovačevića bio bi puno pogodak. Eh sad taj Aničić što se liječio kod nas i primao platu za to, ako je konačno zdrav da li će konačno i zaigrat
Kriteriji nisu ni blizu strogi za KL, kao što su za Ligu prvaka i Evropsku ligu. Mislim da bi i grupnu fazu Konferencijske lige mogli igrati na Koševu, kad bi je izborili.
Najbolje onda da Mirza ostane trener sve dok se ne desi sezona u kojoj se ne plasiramo u Evropu.
Jer izgleda za FK Sarajevo je postao uspjeh izaći kao četvrti ( iza raspalog željeznicara ) u Evropu
Jer izgleda za FK Sarajevo je postao uspjeh izaći kao četvrti ( iza raspalog željeznicara ) u Evropu

Sto se tice Anicica, razumijem da nije dugo igrao, al jucer je kriminalan bio, prije svega, prespor.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
To je raj za oči

-
- Kontakt:
Da, s p o r t1 vec objavio da smo nosioci i u drugom pretkolu. Ali treba proci prvo pa onda drugoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:28Već smo nosioci, nije tačno ono.bodi123 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:22Po ovom što piše ss ba ako je tačno dakle nosioci smo u 2. pretkolu 99%, treba nam samo da Fener uzme kup ili da ovaj Midtyallnd ne ode u Evropu a bore se s još dvije ekipe koje nan odgovaraju

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- skullcrusher
- Kontakt:
Da Bog da mi u plejoffu izvukli najslabiju ekipu da nas malo sreca pogleda

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Heba ga je valjutao kao cutakAduka87 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:39Sto se tice Anicica, razumijem da nije dugo igrao, al jucer je kriminalan bio, prije svega, prespor.

Tjerati bogalja iz kluba,iz Sarajeva i iz BiH. U pasos mu zabranu ulaska staviti

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, Bejker, benko21, BeYaZ, bordobijeli, fks74, iliyaa8, Imamkarbarum, Jadnimi, ledesma, MaroonBjelave, mercurial, moram, muhamedhulk, Oerde, Proximic, ShofaII, tajsamja, Vanja8, Velaxsa i 197 gostiju.